Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birinin kapsuka ya dur demesi gerekiyordu
Biber domatrs bittti bir haftadir kapsuka kapuska olmazsa saksuka
Pazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Cok gecmis olsun canim asi olmusmutdunuz belki hafif gcer ama baya kas agrin var galiba
8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden
Cumaya eksi gelirim. Takimi sikintiya sokmam
Rabbim melegini yanina almis sizlere sabir versin

İyi geceler

Çokk aç hissediyorum. Günün yorgunlugundan mi, daha onceleri daha az yedigim zamanlar bile oldu bir an evvel sabah olsa da kahvalti yapsam
Hayırl geceler git uyu unutursun inş . Açlığını
Afiyetolsun canım

Işıl ışıl çok güzel yeşili severim.
Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum dedi tabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum

Buna mi üzüldün. Zevksiz diye birşey mi var yarabbim komikler cidden.

Başınız sağol canım çok küçükmüş rabbim anne babasına sabır versin boğazım düğümlendi resmen

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Sagolun arkadaslar

Bu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Az yiyorsun biranda herşeyi bıraktın. Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kaptanlardan çekiniyorum Bu kadar emek boşa gitmesin . Az da olsa canının çektiğinden birazye spor yap . Hepten bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…