• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15 zeytin🤦
1 kk peynir
Domates salatalık biber

3 top Züber (3 çeşit almıştım hiçbiri benlik değil 😆)
1 kupa kahve

Akşam
8 tane yaprak kanat
3 kepçe yayla çorbası
Su:2 lt ,1 lt ödem suyu
IMG_20211019_233322.jpg

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul

Birinin kapsuka ya dur demesi gerekiyordu 🙈🙈🙈🙈
Biber domatrs bittti bir haftadir kapsuka kapuska olmazsa saksuka :D
Pazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Cok gecmis olsun canim asi olmusmutdunuz belki hafif gcer ama baya kas agrin var galiba :(
8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden😭
Cumaya eksi gelirim. Takimi sikintiya sokmam💕
Rabbim melegini yanina almis :( sizlere sabir versin

İyi geceler 💐

Çokk aç hissediyorum. Günün yorgunlugundan mi, daha onceleri daha az yedigim zamanlar bile oldu 🤦🏻‍♀️ bir an evvel sabah olsa da kahvalti yapsam
Hayırl geceler git uyu unutursun inş . Açlığını
Sabah
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15 zeytin🤦
1 kk peynir
Domates salatalık biber

3 top Züber (3 çeşit almıştım hiçbiri benlik değil 😆)
1 kupa kahve

Akşam
8 tane yaprak kanat
3 kepçe yayla çorbası
Su:2 lt ,1 lt ödem suyu
Eki Görüntüle 2936636

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
Afiyetolsun canım 💕

Işıl ışıl çok güzel yeşili severim.
Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum dedi😕 tabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki 😢 bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi 🤷🏻‍♀️ dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum😔

Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum dedi😕 tabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki 😢 bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi 🤷🏻‍♀️ dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum😔
Buna mi üzüldün. Zevksiz diye birşey mi var yarabbim komikler cidden.😂

Başınız sağol canım çok küçükmüş rabbim anne babasına sabır versin boğazım düğümlendi resmen 🥺

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin 😔

Tabi yokluğu zor geliyor insana alışmak zaman alır ama iyi yanı onun günahsız bir melek olduğudur su an cennet bahçelerinde arkadaşlarıyla koşuyor eğleniyordur yavrum benim ne desem boş 😔 dinlen canım sen zor bir gün geçirdin 😔
Sagolun arkadaslar💕

Bu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum:mad:
Az yiyorsun biranda herşeyi bıraktın. Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kaptanlardan çekiniyorum Bu kadar emek boşa gitmesin . Az da olsa canının çektiğinden birazye spor yap . Hepten bırakma

Back