- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
10.000 tamam.2 saate bakar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.000 tamam.2 saate bakar
Işıl ışıl çok güzel yeşili severim.Kızlar elbise aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 2936374 Eki Görüntüle 2936375
Bırakınca kopmak daha kolay. Cuma günü guzel bir odul yapsan ama sonra devam etsenBu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Biber domatrs bittti bir haftadir kapsuka kapuska olmazsa saksukaBirinin kapsuka ya dur demesi gerekiyordu
Cok gecmis olsun canim asi olmusmutdunuz belki hafif gcer ama baya kas agrin var galibaPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Rabbim melegini yanina almis sizlere sabir versin8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden
Cumaya eksi gelirim. Takimi sikintiya sokmam
Hayırl geceler git uyu unutursun inş . Açlığınıİyi geceler
Çokk aç hissediyorum. Günün yorgunlugundan mi, daha onceleri daha az yedigim zamanlar bile oldu bir an evvel sabah olsa da kahvalti yapsam
Afiyetolsun canımSabah
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
15 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık biber
3 top Züber (3 çeşit almıştım hiçbiri benlik değil )
1 kupa kahve
Akşam
8 tane yaprak kanat
3 kepçe yayla çorbası
Su:2 lt ,1 lt ödem suyu
Eki Görüntüle 2936636
Cordelia Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
MaşaAllah çok güzelgüle güle giy.Kızlar elbise aldım sizce nasıl Eki Görüntüle 2936374 Eki Görüntüle 2936375
Allah şifa versin canım .çabucak anlatırsınız inşaAllahPazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1.5 yum. Omlet
1kk peynir
Ara
Pingue
Aksam
Firin sebze 7yk
Yogurt 1 kase
2dlm ekmek
Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2936643
Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum dedi tabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldumIşıl ışıl çok güzel yeşili severim.
Birakirsan nefsine yenik düsebilirsin ama cnm. Bu kdr emek vermisken, bu kdr asama kaydetmisken tekrar verdigin kilolari alma riskini hic alma cnm.Bu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Diyeti bırakmicam canım da biraz daha porsiyonlari büyütmek istiyorum her lokmada vicdan azabı cekiyorumBırakınca kopmak daha kolay. Cuma günü guzel bir odul yapsan ama sonra devam etsen
Afiyet olsun canım ayağına sağlık 2000 cezayı yapmışsın ❤Menu
Sabah
1.5 yum. Omlet
1kk peynir
Ara
Pingue
Aksam
Firin sebze 7yk
Yogurt 1 kase
2dlm ekmek
Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2936643
Buna mi üzüldün. Zevksiz diye birşey mi var yarabbim komikler cidden.Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum dedi tabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum
Başınız sağol canım çok küçükmüş rabbim anne babasına sabır versin boğazım düğümlendi resmen
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Sagolun arkadaslarTabi yokluğu zor geliyor insana alışmak zaman alır ama iyi yanı onun günahsız bir melek olduğudur su an cennet bahçelerinde arkadaşlarıyla koşuyor eğleniyordur yavrum benim ne desem boş dinlen canım sen zor bir gün geçirdin
Az yiyorsun biranda herşeyi bıraktın. Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kaptanlardan çekiniyorum Bu kadar emek boşa gitmesin . Az da olsa canının çektiğinden birazye spor yap . Hepten bırakmaBu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum