Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hasetliginden demiştir canım niye başkasını takıyorsun ki elbiseyi giyicek olan sensin diğer herkesi sallayacaksin

Yarin deneyecegim tarcin cayi yanina alternatif oldu..normalde bugun yol boyunca kremali biskuvi halka tatlilarla yolculuk yapardim araba surerken birde bugun hamur isine sardim tatli yiyemeyince ..birazda agresiflestim ..ciddi sorunum var niyet ettigimden beri tatli yemedim ama iste atak ve mutsuzluk var ( @Tostombalakanne sagolsun niyet önerdi ) sagol Cordelia umarim iyi gelir cok zor cok

Az yiyorsun biranda herşeyi bıraktın. Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kaptanlardan çekiniyorum Bu kadar emek boşa gitmesin . Az da olsa canının çektiğinden birazye spor yap . Hepten bırakma
Bırakmicam canım gene menü adım paylasicam sadece artı gelirim diye takımları etkilememek adına 1 hafta seyirci olayım diyorum

Üzüldüm cidden tuhaf oldum yani
Bosver cnm ne takiyorsun kafaya. O kisinin begendigi seylerde sana zevksiz gelebilir. Herkes ayni tarz seyleri begeniyor olsa bu kdr cesitli ürünler bu kdr fazla modaci falan olmazdi ortalikta. Tek cesit tek renk biseyler üretilir satilirdi.

Çok sevdiğin arkadaşınsa üzülmen normal bu benim zevkim ben böyle seviyorum mutlu oluyorum. Senin zevkine ben bişey diyor muyum deseydin. Ve kırıldığında söyleseydin .
Üzülme canım bazen patavatsız insanlar oluyor

Kızlar sonunda evime geçtim kaynanamlarda baya karbonhidrat agorlıklı besledim. Bu hafta itibari ile daha düzgün şeylerle enümü olusturacam
Menüm
Sabah
Közlenmiş biber
patlıcan, domates
Köy peyniri
Yoğurt
Çay köy 3kmeğinden (taplama) çeyrek
Çay

Öğlen
8,9kaşık pilav
1 kase cacık

Akşam 2 kase M. Çorbası
1 kase salata
Çay

Bırakmicam canım gene menü adım paylasicam sadece artı gelirim diye takımları etkilememek adına 1 hafta seyirci olayım diyorum
Bende reglim yakin bu hafta bende arti gelirsem bende 1 hafta seyirci olmayi düsünüyorum

Bu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Yanında olsan böyle kovalardım seni nlbenim düştüğüm hatayı yapıyorsun canım yapma bak gerçekten çok üzülürsün ben de zorlaniyorum diye çıktım listeden izin alıp ne oldu peki hop verdiğinden 2 kilo fazlasını da alıp geri geldim nefsini terbiye et canım diyelim ki 1 tabak değil de 2 kaşık ye misal çay kaşığıyla ye hem cabuk da bitmez hem beyin çok yedim moduna girer lütfen çıkma pişman olursun

Afiyet olsun kızlar

Boşver cnm bu hayatta kimseyi memnun edemezsin. Ki öyle bi zorunluluk ta yok sen beğendiysen gerisi kimseyi ilgilendirmez. Mutlu olmaya bak elbise değil içindeki karakter önemli çokta takılma söylediklerine

Niye soruyorsun ki herkesin tarzi farkli , mesela bencr rengi guzel ama omuzlari genis birine bu elbise kotu durur onemli olan nasil duracagi vr senin kac kilo ile girrcegin kardesinin dugune mi aldin
Sormadım canım grubumuz var bizim de babam aramıştı bugün doğum gününü unuttuk senin bi elbise al hediyem olsun dedi muhabbet böyle döndü kızlarla merak ettiler gönderdim resmi olaylar böyle gelişti satıcı adama sordum 40 beden önerdi kilima göre tam olur dedi tabi nikah a daha 1 ay kadar var verebilirsem 3 4 kilo daha 60 61 kilo olabilir o zaman daha güzel durur diye düşünüyorum olmadı bunu kına da giyerim diğerini düğünde

Listeden çıkma ben geçen hafta çıktım artı olarak döndüm yediğime dikkat ettim ama spor yapmadım hop aldım . Listede sorumluluk var ve veriyorsun az da olsa listeden ıkınca aşırıya kaçabiliyorsun. Bir ara 2700 mü ne aldım 1 haftada bende şok oldum hiç beklemiyordum. Sonra geçen haftada alınca listeden çıkmama kararı aldım yapmıyorum çünkü az da olsa kal ve r

Boşver cnm bu hayatta kimseyi memnun edemezsin. Ki öyle bi zorunluluk ta yok sen beğendiysen gerisi kimseyi ilgilendirmez. Mutlu olmaya bak elbise değil içindeki karakter önemli çokta takılma söylediklerine
Çok haklısın canım olumsuzluklarda etkilenen bir yapım var başak burcu olduğum için galiba modum düşüyor direkt

Napcam hiç bilmiyorum canım belki regl biter normale dönerim cuma tekrar apaya niyetlenicem zaten aman şuan ruh halim karman corman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…