Madamhd den sonra, yokcanım
Üzüldüm cidden tuhaf oldum yaniBuna mi üzüldün. Zevksiz diye birşey mi var yarabbim komikler cidden.
Hasetliginden demiştir canım niye başkasını takıyorsun ki elbiseyi giyicek olan sensin diğer herkesi sallayacaksinMoralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum deditabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum
Adimlarin yarisi agirlikli cocuk kucagimdaAfiyet olsun canım ayağına sağlık 2000 cezayı yapmışsın ❤
Yarin deneyecegim tarcin cayi yanina alternatif oldu..normalde bugun yol boyunca kremali biskuvi halka tatlilarla yolculuk yapardim araba surerken birde bugun hamur isine sardim tatli yiyemeyince ..birazda agresiflestim ..ciddi sorunum var niyet ettigimden beri tatli yemedim ama iste atak ve mutsuzluk var ( @Tostombalakanne sagolsun niyet önerdi ) sagol4 kaşık yoğurdun içine bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaşık yulaf yemek kaşığı ile bir yarım çay kaşığı tarçın koyuyorsunuz karıştırıyorsunuz ve böyle bir saat bekliyor. Bu arada buzluğa da bir tane muz koyuyorsunuz O da bir saat buzlukta bekleyecek. Sonra muzu çıkarıp bu karışımın içine ekliyorsunuz. Artık doğrar mısınız blender dan mı geçirirsiniz onu siz bilirsiniz. Afiyetle yiyorsunuz bana da teşekkür ediyorsunuz. Kriz falan kalmıyor Bir tane de ceviz ekleyebilirsiniz.
Muzu buzlukta bekletmek çok önemli canım unutursan daha sonra da kullanabilirsin biraz çözülünce. Muz buzlukta bekleyince daha tatlı oluyor.
Bırakmicam canım gene menü adım paylasicam sadece artı gelirim diye takımları etkilememek adına 1 hafta seyirci olayım diyorumAz yiyorsun biranda herşeyi bıraktın. Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama kaptanlardan çekiniyorum Bu kadar emek boşa gitmesin . Az da olsa canının çektiğinden birazye spor yap . Hepten bırakma
Niye soruyorsun ki herkesin tarzi farkli , mesela bencr rengi guzel ama omuzlari genis birine bu elbise kotu durur onemli olan nasil duracagi vr senin kac kilo ile girrceginÜzüldüm cidden tuhaf oldum yani
Bosver cnm ne takiyorsun kafaya. O kisinin begendigi seylerde sana zevksiz gelebilir. Herkes ayni tarz seyleri begeniyor olsa bu kdr cesitli ürünler bu kdr fazla modaci falan olmazdi ortalikta. Tek cesit tek renk biseyler üretilir satilirdi.Üzüldüm cidden tuhaf oldum yani
Çok sevdiğin arkadaşınsa üzülmen normal bu benim zevkim ben böyle seviyorum mutlu oluyorum. Senin zevkine ben bişey diyor muyum deseydin. Ve kırıldığında söyleseydin .Moralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum deditabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum
Bende reglim yakin bu hafta bende arti gelirsem bende 1 hafta seyirci olmayi düsünüyorumBırakmicam canım gene menü adım paylasicam sadece artı gelirim diye takımları etkilememek adına 1 hafta seyirci olayım diyorum
Ac hissediyorsan cok iyi sabaha kadar yanma Olurİyi geceler
Çokk aç hissediyorum. Günün yorgunlugundan mi, daha onceleri daha az yedigim zamanlar bile oldubir an evvel sabah olsa da kahvalti yapsam
Yanında olsanBu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum
Bugünkü menüm
Sabah 12 de 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim yaz helvası 1 orta boy domates
Ara öğün 1 avuç leblebi
Aksam 19 da etli nohut yemeği bol yeşillik 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
1 bucuk litre su
Cordelia Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2936655
Afiyet olsun kızlarKızlar sonunda evime geçtim kaynanamlarda baya karbonhidrat agorlıklı besledim. Bu hafta itibari ile daha düzgün şeylerle enümü olusturacam
Menüm
Sabah
Közlenmiş biber
patlıcan, domates
Köy peyniri
Yoğurt
Çay köy 3kmeğinden (taplama) çeyrek
Çay
Öğlen
8,9kaşık pilav
1 kase cacık
Akşam 2 kase M. Çorbası
1 kase salata
Çay
Boşver cnm bu hayatta kimseyi memnun edemezsin. Ki öyle bi zorunluluk ta yok sen beğendiysen gerisi kimseyi ilgilendirmez. Mutlu olmaya bak elbise değil içindeki karakter önemli çokta takılma söylediklerineMoralimi bozdu bir arkadaşım merak etti gönderdim resmini senin bu kadar zevksiz olduğunu bilmiyordum deditabi renkler ve zevler tartışılmaz da bir insanada tak diye zevksiz de denmez ki bu benim zevkimdi ona uymuyorsa güle güle giy demesi de yeterdi dediniz ya kadın kadın halinden anlamaz diye cidden öyleymiş anlamış oldum
Sormadım canım grubumuz var bizim de babam aramıştı bugün doğum gününü unuttuk senin bi elbise al hediyem olsun dedi muhabbet böyle döndü kızlarla merak ettiler gönderdim resmi olaylar böyle gelişti satıcı adama sordum 40 beden önerdi kilima göre tam olur dedi tabi nikah a daha 1 ay kadar var verebilirsem 3 4 kilo daha 60 61 kilo olabilir o zaman daha güzel durur diye düşünüyorum olmadı bunu kına da giyerim diğerini düğündeNiye soruyorsun ki herkesin tarzi farkli , mesela bencr rengi guzel ama omuzlari genis birine bu elbise kotu durur onemli olan nasil duracagi vr senin kac kilo ile girrceginkardesinin dugune mi aldin
Listeden çıkma ben geçen hafta çıktım artı olarak döndüm yediğime dikkat ettim ama spor yapmadım hop aldım . Listede sorumluluk var ve veriyorsun az da olsa listeden ıkınca aşırıya kaçabiliyorsun. Bir ara 2700 mü ne aldım 1 haftada bende şok oldum hiç beklemiyordum. Sonra geçen haftada alınca listeden çıkmama kararı aldım yapmıyorum çünkü az da olsa kal ve rBırakmicam canım gene menü adım paylasicam sadece artı gelirim diye takımları etkilememek adına 1 hafta seyirci olayım diyorum
Çok haklısın canım olumsuzluklarda etkilenen bir yapım var başak burcu olduğum için galiba modum düşüyor direktBoşver cnm bu hayatta kimseyi memnun edemezsin. Ki öyle bi zorunluluk ta yok sen beğendiysen gerisi kimseyi ilgilendirmez. Mutlu olmaya bak elbise değil içindeki karakter önemli çokta takılma söylediklerine
Napcam hiç bilmiyorum canım belki regl biter normale dönerim cuma tekrar apaya niyetlenicem zaten aman şuan ruh halim karman cormanYanında olsanböyle kovalardım seni nlbenim düştüğüm hatayı yapıyorsun canım yapma bak gerçekten çok üzülürsün ben de zorlaniyorum diye çıktım listeden izin alıp ne oldu peki hop verdiğinden 2 kilo fazlasını da alıp geri geldim nefsini terbiye et canım diyelim ki 1 tabak değil de 2 kaşık ye misal çay kaşığıyla ye hem cabuk da bitmez hem beyin çok yedim moduna girer lütfen çıkma pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?