- 21 Haziran 2017
- 3.808
- 10.799
- 208
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba son günKızlar bu adım yarışması perşembe günü mü bitiyor yoksa çarşamba mş
Yarısı etkilerim diye cikayim dedim ben sürekli aynı hatayı yapıyorum yediklerimi bir hırsla azaltiyorum sonrası malumListeden çıkma ben geçen hafta çıktım artı olarak döndüm yediğime dikkat ettim ama spor yapmadım hop aldım . Listede sorumluluk var ve veriyorsun az da olsa listeden ıkınca aşırıya kaçabiliyorsun. Bir ara 2700 mü ne aldım 1 haftada bende şok oldum hiç beklemiyordum. Sonra geçen haftada alınca listeden çıkmama kararı aldım yapmıyorum çünkü az da olsa kal ve r
Evet canım ilk okul arkadaşımdı yıllarca aynı sırada oturup aynı mahallede oynadığım insandı diyemedim kalbini kırmak istemedim hamile olduğu için üzülmesini istemedimÇok sevdiğin arkadaşınsa üzülmen normal bu benim zevkim ben böyle seviyorum mutlu oluyorum. Senin zevkine ben bişey diyor muyum deseydin. Ve kırıldığında söyleseydin .
Üzülme canım bazen patavatsız insanlar oluyor
Bende azaltmıştım bir ara, sağolsun Filizkaptan uyardı. Dizginlemeye çalışıyorum . Onun tavsiyelerine uy isabetli oluyorYarısı etkilerim diye cikayim dedim ben sürekli aynı hatayı yapıyorum yediklerimi bir hırsla azaltiyorum sonrası malum
Sen onu düşünüyorsun da o seni düşünmüyorEvet canım ilk okul arkadaşımdı yıllarca aynı sırada oturup aynı mahallede oynadığım insandı diyemedim kalbini kırmak istemedim hamile olduğu için üzülmesini istemedim
Yaptığım yanlislari biliyirum olması gerekeni de ama uygulama kısmında film kopuyor bendeBende azaltmıştım bir ara, sağolsun Filizkaptan uyardı. Dizginlemeye çalışıyorum . Onun tavsiyelerine uy isabetli oluyor
Anladım cnm takma kafana hamileye ya hormonlar tavan yapmıştır onda . Bana göre çok güzel severim ben parıltılı şeyleri çok hoş görünüyor inş. İstediğin gibi üzerine de olurEvet canım ilk okul arkadaşımdı yıllarca aynı sırada oturup aynı mahallede oynadığım insandı diyemedim kalbini kırmak istemedim hamile olduğu için üzülmesini istemedim
Canın regl dalgalanması olabilir biraz sakinles bence dinlen ac rahatlatıcı fon müziği yoga yap imkanın varsa güzel şeyler düşün mahrum hissettiğin ne varsa 1 lokma ye uzun uzun çiğne ki nefsin o zevki hazzı alsın rahatlasınNapcam hiç bilmiyorum canım belki regl biter normale dönerim cuma tekrar apaya niyetlenicem zaten aman şuan ruh halim karman corman
Ben filizden tırsıyorum o yüzden o ne derse onu uygulamaya çalışıyorum. Ve de yarıyor j beni dizginliyor yemekte, sporda da miram benim önderim. Elif kaptanım da bir tane o ayrı başka . O yüzden bunlar sayesinde oluyor sende idol seç kendine . Başarabilirsin ama zamana ihtiyacın var sanırsamYaptığım yanlislari biliyirum olması gerekeni de ama uygulama kısmında film kopuyor bende
Yarın telafi edersin canımSelam kizlar menum
Sabah 08.30 1 haslanmis yumurta Cay
Oglen 2pogaca 6 catal börek cay
Aksam 18.30 tavuk salata
Biliyorum bugun sacmaladim ama seyehat ani oldu aliskanlik iste degisiuor en azindan Vicdan azabi birakti
Spor yok bugun @Zipzip-
Iyi geceler canımSelamlar
Dün yapamadıklarımı bugün hallettim
Cocugu banyo yaptırdım saç tarama işini babaya teslim ettim gidip dağ gibi olan çamaşirları ütü yaptım
Çok acayip yorgunum
Kahve yapacak gibi de degilim
Az önce kakaolu peynir altı suyu içtim protein içecek yani şimdi menümü yazıp
namaz kılıp yatıcam
İyi geceler diliyorum
Afiyet olsun canım ayağına sağlıkEki Görüntüle 2936604 Eki Görüntüle 2936605 19. Ekim menüsü
Sabah kahvaltım
Ara: hindistan cevizli kahve
Öğle 12:00
1 kase yayla çorbası
1 adet küçük fırında tavuk
Ara mandalin
Akşam 20:00
1 porsiyon yogurtlu brokoli
1 adet tahıllı ekmek
Ara: 1 büyük bardak kakaolu peyniraltı suyu
@Zipzip- @Filiz16 Cordelia @Tostombalakanne
Afiyet olsun abla ayağına sağlıkIyi aksamlar
Sali
Sabah hc li kahve
11.30
2 wasa
Domates, marul
1 yagsiz balik schnitzel
14.00
Peynir
1 zeytin
2 dil. Tb ekmek
19.00
2 yumurta
Peynir
Domates
2 dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Dukan
@Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
@Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2936610
Niyet tutuyor insanı değil mi canım ilk günler bocaliyorsun da sonra alışıyor bünyeYarin deneyecegim tarcin cayi yanina alternatif oldu..normalde bugun yol boyunca kremali biskuvi halka tatlilarla yolculuk yapardim araba surerken birde bugun hamur isine sardim tatli yiyemeyince ..birazda agresiflestim ..ciddi sorunum var niyet ettigimden beri tatli yemedim ama iste atak ve mutsuzluk var ( @Tostombalakanne sagolsun niyet önerdi ) sagol Cordelia umarim iyi gelir cok zor cok
Afiyet olsun canım ayağına sağlıkBugünkü menüm
Sabah 12 de 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim yaz helvası 1 orta boy domates
Ara öğün 1 avuç leblebi
Aksam 19 da etli nohut yemeği bol yeşillik 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
1 bucuk litre su
Cordelia @Zipzip- @Tostombalakanne @Filiz16 Eki Görüntüle 2936655
Kesinlikle haklisin canım sizinle konuşunca rahatladım gerçektenBosver cnm ne takiyorsun kafaya. O kisinin begendigi seylerde sana zevksiz gelebilir. Herkes ayni tarz seyleri begeniyor olsa bu kdr cesitli ürünler bu kdr fazla modaci falan olmazdi ortalikta. Tek cesit tek renk biseyler üretilir satilirdi.
Canim yarış bir yana emeklerine yazık etme derimYarısı etkilerim diye cikayim dedim ben sürekli aynı hatayı yapıyorum yediklerimi bir hırsla azaltiyorum sonrası malum
Herkes aynı düşünce de olamıyor maalesef canımSen onu düşünüyorsun da o seni düşünmüyor
Olabilir evet hormonlardan da kaynaklı olabilirAnladım cnm takma kafana hamileye ya hormonlar tavan yapmıştır onda . Bana göre çok güzel severim ben parıltılı şeyleri çok hoş görünüyor inş. İstediğin gibi üzerine de olur
Hayırlı geceler tatlım ❤Canlar üzmeyin kendinizi, hayırlı geceler ...
Ben filizden tırsıyorum o yüzden o ne derse onu uygulamaya çalışıyorum. Ve de yarıyor j beni dizginliyor yemekte, sporda da miram benim önderim. Elif kaptanım da bir tane o ayrı başka . O yüzden bunlar sayesinde oluyor sende idol seç kendine . Başarabilirsin ama zamana ihtiyacın var sanırsamer
İyi geceleri canımCanlar üzmeyin kendinizi, hayırlı geceler ...
Büyük ihtimal reglin gel gitleri ay keşke şunu yesem dedigim birşey yok canım ya bende ki sorun beynim deki az ye düşüncesi elimde olsa lokma koymayabilsem ağzıma su reglim biteydi normale doneydmCanın regl dalgalanması olabilir biraz sakinles bence dinlen ac rahatlatıcı fon müziği yoga yap imkanın varsa güzel şeyler düşün mahrum hissettiğin ne varsa 1 lokma ye uzun uzun çiğne ki nefsin o zevki hazzı alsın rahatlasın
İyi geceleriyi geceler❤❤❤❤
Ben tam bu ekranda cekemiyorum ben çekene kadar ekran kapaniyor