Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin ailesine

Basiniz sagolsun canım Allah rahmet eylesin
Cok sagolun arkadaslar❤
Gecmis olsun cnm
Bqşınız sağolsun canım

başınız sağ olsun gülüm allah sabrınızı arttırsın

Basiniz sagolsun,mekani cennet olsun insallah.

Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin.
Tsk ederim arkadaslar❤

8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden
Cumaya eksi gelirim. Takimi sikintiya sokmam

Selamlar
Dün yapamadıklarımı bugün hallettim
Cocugu banyo yaptırdım saç tarama işini babaya teslim ettim gidip dağ gibi olan çamaşirları ütü yaptım
Çok acayip yorgunum
Kahve yapacak gibi de degilim
Az önce kakaolu peynir altı suyu içtim protein içecek yani şimdi menümü yazıp
namaz kılıp yatıcam
İyi geceler diliyorum

Geçmiş olsun cnm
Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Başınız sağolsun cnm. Allah ailesine sabir versin, cok zor
Geçmiş olsun cnm cabuk toparlanirsin insallah
Test yaptinmi
Takim elbiseleri ayakkabilari ıvır zivir var daha cnm
Çocuğa esyani götür deyince sanki kufrediyom

Aynen bende ayni gün bitiremiyorum
Parca parca yapmam lazim :))

İnşallah iyi olucaksin canim
Amin canım
Hacamat baş agrina iyi gelicektir inşaallah
Geçen yaptırdım 10 ay kadar önce çok iyi geldi. Ama bu sefer sadece biraz hafifledi yine ağrıyor.
Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Bende baş ağrısı için yaptırmıştım şifa oldu geçti çok şükür
İki yılda bir yaptırmaya çalışıyorum
Amin canım çok sağol MaşaAllah iyi olduğuna sevindim. . Sülükte taktırsam iyi olacak sadece hafifledi geçmedi
Afiyet olsun canım ❤
Yesillik salata yemen ne durumda. Ben ne zaman yesilligi azaltsam veremiyorum
Ona hiç dikkat etmedim canım.. sadece anladım ki spor yapmayınca veremiyorum spor yapınca yine biraz gidiyor.
Geçmiş olsun canım grip çi oldun. Neyin var?
10 bin kadar yaparım kaptanım duramam
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım. Menünü yazarsan sevinirim
Sağol kaptanım
teşekkür ederim canım
İyi geceler kızlar
Hayırı geceler
Hayırlı geceler kaptanım
Iyi geceler kizlar
Tatlı rüyalar kaptanım
Amin canım sağolasın

Karaciger yetmezligi vardi cnm.
Allahım sizlere ailesine sabırlık versin amin
MaşaAllah canım hayırlı geceler
Afiyet olsun

Sagol ablam
Artı gelsen de başım üstüne canım neden böyle düşünüyorsun merakımı maruz gör çok küçükmüş yavrum neden vefat etti söylemek istemezsen anlarım
Olsun cnm hayat devam ediyor. Bende adapte oldugum seylere kafami yorarak bu süreci biraz daha kolaylastirmaya zorluyorm kendimi. Karaciger yetmezligi vardi cnm. Hastanelerdeydi zaten yillardir. Hicbir ümit olmadigini doktorlar defarca söyledi. Ama yine de insan kabullenemiyor malesef.
Allahım sizlere ailesine sabırlık versin amin

MaşaAllah canım hayırlı geceler

Afiyet olsun
Cok sagol canim

Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Başınız sağol canım çok küçükmüş rabbim anne babasına sabır versin boğazım düğümlendi resmen
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Tabi yokluğu zor geliyor insana alışmak zaman alır ama iyi yanı onun günahsız bir melek olduğudur su an cennet bahçelerinde arkadaşlarıyla koşuyor eğleniyordur yavrum benim ne desem boş dinlen canım sen zor bir gün geçirdin

Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirim
Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirim
4 kaşık yoğurdun içine bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaşık yulaf yemek kaşığı ile bir yarım çay kaşığı tarçın koyuyorsunuz karıştırıyorsunuz ve böyle bir saat bekliyor. Bu arada buzluğa da bir tane muz koyuyorsunuz O da bir saat buzlukta bekleyecek. Sonra muzu çıkarıp bu karışımın içine ekliyorsunuz. Artık doğrar mısınız blender dan mı geçirirsiniz onu siz bilirsiniz. Afiyetle yiyorsunuz bana da teşekkür ediyorsunuz. Kriz falan kalmıyor Bir tane de ceviz ekleyebilirsiniz.

Muzu buzlukta bekletmek çok önemli canım unutursan daha sonra da kullanabilirsin biraz çözülünce. Muz buzlukta bekleyince daha tatlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…