- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin ailesine
Cok sagolun arkadaslar❤Basiniz sagolsun canım Allah rahmet eylesin
Gecmis olsun cnmKizlar bastaZipzip- kaptanim ve @madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.
Adim atamadim, yediklerim de diyetlik belki ama miktarlar ozellikle meyve miktarlari cok oldu.
Insallah cumaya kadar (toparlarim yediklerimi ve sporumu yani ), dularinizi iyi dileklerinizi bekliyorum.
Sicak bir cay icip tekrar yatacagim.
Bqşınız sağolsun canım
başınız sağ olsun gülüm allah sabrınızı arttırsın
Basiniz sagolsun,mekani cennet olsun insallah.
Tsk ederim arkadaslar❤Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin.
8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzdenCanın sağolsun canım sonra telâfi edersin
Ayağına sağlık canım
Çok çok üzüldüm Rabbim günahlarını affetsin ailesine size sabırlar versin başınız sağolsun
Çok geçmiş olsun canım şifa olsun
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım yediklerin şifa olsun
Afiyet olsun canım ayağına sağlık
Teşekkür ederim canım
Ah canim8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden
Cumaya eksi gelirim. Takimi sikintiya sokmam
Karaciger yetmezligi vardi cnm.Ah canimiçim yandı, hasta mıydı
Allahim size ve ailesine sabır versinKaraciger yetmezligi vardi cnm.
8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden
Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirimDiyette canin tatlı isterse çok iyi bir tarif var geçiyor tok tutuyor
Geçmiş olsun cnmHayırlı akşamlar herkese :)
Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım
Ama sizinle sohbete gelmeden edemem sanırım, özlerimtabi müsade varsa..
Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Sezeryanım yeni.. Ona göre spor yapılacak..
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak
Başınız sağolsun cnm. Allah ailesine sabir versin, cok zorMümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Geçmiş olsun cnm cabuk toparlanirsin insallahKizlar bastaZipzip- kaptanim ve @madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.
Adim atamadim, yediklerim de diyetlik belki ama miktarlar ozellikle meyve miktarlari cok oldu.
Insallah cumaya kadar (toparlarim yediklerimi ve sporumu yani ), dularinizi iyi dileklerinizi bekliyorum.
Takim elbiseleri ayakkabilari ıvır zivir var daha cnmoğlan kalan eşyalarını almayacak mı evleniyorlar gidiyorlar eşyalarının hepsini alsalar ne olacak çoğalıp bebelerinin oyuncaklarıyla geliyorlar bu defa da
iyi yapmışsın arada mola günü lazım yoksa can dayansa da kafa dayanmıyor , iş yapmaya kalkınca sürekli bulunuyor, öncelik sıralaması yapıp öyle girişiyorum ben bazen günlere bile bölüyorum mecburen ,artık hepsini bir kere de yapıp canımızı çıkarma devresini geçtik biz mefkuşum :)
Artı gelsen de başım üstüne canım neden böyle düşünüyorsun8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden
Amin canımİnşallah iyi olucaksin canim
Geçen yaptırdım 10 ay kadar önce çok iyi geldi. Ama bu sefer sadece biraz hafifledi yine ağrıyor.Hacamat baş agrina iyi gelicektir inşaallah
Amin canım çok sağol MaşaAllah iyi olduğuna sevindim. . Sülükte taktırsam iyi olacak sadece hafifledi geçmediGeçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Bende baş ağrısı için yaptırmıştım şifa oldu geçti çok şükür
İki yılda bir yaptırmaya çalışıyorum
Afiyet olsun canım ❤Menüm
Sabah 09.30
2 yumurta
8 zeytin
50 Gr peynir
1 dilim ekmek
Öğle 14.00
1 kase yoğurt
1 muz
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
Akşam 20.30
1 kase çorba
Antrikot ve salata
Bol su çay ve kahve
Zipzip- E Elif_Eylul @
Ona hiç dikkat etmedim canım.. sadece anladım ki spor yapmayınca veremiyorum spor yapınca yine biraz gidiyor.Yesillik salata yemen ne durumda. Ben ne zaman yesilligi azaltsam veremiyorum
Geçmiş olsun canım grip çi oldun. Neyin var?Kizlar bastaZipzip- kaptanim ve @madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.
10 bin kadar yaparım kaptanım duramamIlk sayfaya da ekleyim herkes baksın takvime
Spor icin zorlama canim kendini
10 bin kolay diye kaliyor iste 12 olsa oturamam simdi
Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim
Menu yazabilir misin yinede yoksa takim etkilenecek
Yarin yazabilirsin
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım. Menünü yazarsan sevinirim
Eline sağlık canım
Tabi canım o ne öyle kaloriside yokmuş
Çok güzel canım yeşil rengi çok severimm
Güle güle giy
Aa canım çok geçmiş olsun biran önce arlatırsınız umarım. Rabbim şifa versin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Föndi ne demin yazdın ben cevap yazamadım kız izin vermediinternete bakmam gerek herşeyide yiyememki
Afiyet olsun canım
Başınız sağolsun. Rabbim sabr versin
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Hayırı gecelerİyi geceler kızlar
Hayırlı geceler kaptanımIyi geceler
Tatlı rüyalar kaptanımIyi geceler kizlar❤ ❤ ❤
Amin canım sağolasınCanın sağolsun canım sonra telâfi edersin
Ayağına sağlık canım
Çok çok üzüldüm Rabbim günahlarını affetsin ailesine size sabırlar versin başınız sağolsun
Çok geçmiş olsun canım şifa olsun
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım yediklerin şifa olsun
Afiyet olsun canım ayağına sağlık
Teşekkür ederim canım
Allahım sizlere ailesine sabırlık versin aminKaraciger yetmezligi vardi cnm.
MaşaAllah canım hayırlı gecelerSelamlar
Dün yapamadıklarımı bugün hallettim
Cocugu banyo yaptırdım saç tarama işini babaya teslim ettim gidip dağ gibi olan çamaşirları ütü yaptım
Çok acayip yorgunum
Kahve yapacak gibi de degilim
Az önce kakaolu peynir altı suyu içtim protein içecek yanişimdi menümü yazıp
namaz kılıp yatıcam
İyi geceler diliyorum
Afiyet olsunIyi aksamlar
Sali
Sabah hc li kahve
11.30
2 wasa
Domates, marul
1 yagsiz balik schnitzel
14.00
Peynir
1 zeytin
2 dil. Tb ekmek
19.00
2 yumurta
Peynir
Domates
2 dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Dukan
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2936610
Sagol ablamGeçmiş olsun cnm
Başınız sağolsun cnm. Allah ailesine sabir versin, cok zor
Geçmiş olsun cnm cabuk toparlanirsin insallah
Test yaptinmi
Takim elbiseleri ayakkabilari ıvır zivir var daha cnm
Çocuğa esyani götür deyince sanki kufrediyom
Aynen bende ayni gün bitiremiyorum
Parca parca yapmam lazim :))
Olsun cnm hayat devam ediyor. Bende adapte oldugum seylere kafami yorarak bu süreci biraz daha kolaylastirmaya zorluyorm kendimi. Karaciger yetmezligi vardi cnm. Hastanelerdeydi zaten yillardir. Hicbir ümit olmadigini doktorlar defarca söyledi. Ama yine de insan kabullenemiyor malesef.Artı gelsen de başım üstüne canım neden böyle düşünüyorsunmerakımı maruz gör çok küçükmüş yavrum neden vefat etti söylemek istemezsen anlarım
Cok sagol canimAllahım sizlere ailesine sabırlık versin amin
MaşaAllah canım hayırlı geceler
Afiyet olsun
Başınız sağol canım çok küçükmüş rabbim anne babasına sabır versin boğazım düğümlendi resmenMümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinKizlar bastaZipzip- kaptanim ve @madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.
Tabi yokluğu zor geliyor insana alışmak zaman alır ama iyi yanı onun günahsız bir melek olduğudur su an cennet bahçelerinde arkadaşlarıyla koşuyor eğleniyordur yavrum benim ne desem boşSagol ablam
Olsun cnm hayat devam ediyor. Bende adapte oldugum seylere kafami yorarak bu süreci biraz daha kolaylastirmaya zorluyorm kendimi. Karaciger yetmezligi vardi cnm. Hastanelerdeydi zaten yillardir. Hicbir ümit olmadigini doktorlar defarca söyledi. Ama yine de insan kabullenemiyor malesef.
Cok sagol canim
Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirim
4 kaşık yoğurdun içine bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaşık yulaf yemek kaşığı ile bir yarım çay kaşığı tarçın koyuyorsunuz karıştırıyorsunuz ve böyle bir saat bekliyor. Bu arada buzluğa da bir tane muz koyuyorsunuz O da bir saat buzlukta bekleyecek. Sonra muzu çıkarıp bu karışımın içine ekliyorsunuz. Artık doğrar mısınız blender dan mı geçirirsiniz onu siz bilirsiniz. Afiyetle yiyorsunuz bana da teşekkür ediyorsunuz. Kriz falan kalmıyor Bir tane de ceviz ekleyebilirsiniz.Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?