• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin ailesine😔

Basiniz sagolsun canım Allah rahmet eylesin
Cok sagolun arkadaslar❤
Kizlar basta Zipzip- Zipzip- kaptanim ve @madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.

Adim atamadim, yediklerim de diyetlik belki ama miktarlar ozellikle meyve miktarlari cok oldu.

Insallah cumaya kadar (toparlarim yediklerimi ve sporumu yani ), dularinizi iyi dileklerinizi bekliyorum.

Sicak bir cay icip tekrar yatacagim.
Gecmis olsun cnm😞
Bqşınız sağolsun canım 😞

başınız sağ olsun gülüm allah sabrınızı arttırsın:KK43:

Basiniz sagolsun,mekani cennet olsun insallah.

Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin.
Tsk ederim arkadaslar❤

Canın sağolsun canım sonra telâfi edersin 😘

Ayağına sağlık canım 😘

Çok çok üzüldüm Rabbim günahlarını affetsin ailesine size sabırlar versin başınız sağolsun 😔

Çok geçmiş olsun canım şifa olsun🤲🏻

Sağol canım 😘

Afiyet olsun canım 😘

Çok geçmiş olsun canım yediklerin şifa olsun

Afiyet olsun canım ayağına sağlık 😘

Teşekkür ederim canım 😘
8 yasindaydi cnm. Günahi yoktur o yüzden😭
Cumaya eksi gelirim. Takimi sikintiya sokmam💕

Selamlar
Dün yapamadıklarımı bugün hallettim
Cocugu banyo yaptırdım saç tarama işini babaya teslim ettim gidip dağ gibi olan çamaşirları ütü yaptım
Çok acayip yorgunum
Kahve yapacak gibi de degilim
Az önce kakaolu peynir altı suyu içtim protein içecek yani 😬😬 şimdi menümü yazıp
namaz kılıp yatıcam
İyi geceler diliyorum 💗💗💗💗💗💗

267D61F7-0E1E-4E86-981F-3699EC53CF6D.jpeg
9C99F0C9-2DA9-4B1C-B193-AABC0D44BF29.jpeg
19. Ekim menüsü
Sabah kahvaltım 👆👆
Ara: hindistan cevizli kahve
Öğle 12:00
1 kase yayla çorbası
1 adet küçük fırında tavuk
Ara mandalin
Akşam 20:00
1 porsiyon yogurtlu brokoli
1 adet tahıllı ekmek
Ara: 1 büyük bardak kakaolu peyniraltı suyu
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @Tostombalakanne ❤️❤️❤️💗💗💗❤️💗❤️💗❤️

Hayırlı akşamlar herkese :)

Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım ♥️
Ama sizinle sohbete gelmeden edemem sanırım, özlerim 🙈 tabi müsade varsa..

Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Sezeryanım yeni.. Ona göre spor yapılacak..
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak
Geçmiş olsun cnm
Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Başınız sağolsun cnm. Allah ailesine sabir versin, cok zor 😔
Kizlar basta Zipzip- Zipzip- kaptanim ve @madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.

Adim atamadim, yediklerim de diyetlik belki ama miktarlar ozellikle meyve miktarlari cok oldu.

Insallah cumaya kadar (toparlarim yediklerimi ve sporumu yani ), dularinizi iyi dileklerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun cnm cabuk toparlanirsin insallah
Test yaptinmi
oğlan kalan eşyalarını almayacak mı evleniyorlar gidiyorlar eşyalarının hepsini alsalar ne olacak çoğalıp bebelerinin oyuncaklarıyla geliyorlar bu defa da :KK36::-)
iyi yapmışsın arada mola günü lazım yoksa can dayansa da kafa dayanmıyor , iş yapmaya kalkınca sürekli bulunuyor, öncelik sıralaması yapıp öyle girişiyorum ben bazen günlere bile bölüyorum mecburen ,artık hepsini bir kere de yapıp canımızı çıkarma devresini geçtik biz mefkuşum :)
Takim elbiseleri ayakkabilari ıvır zivir var daha cnm
Çocuğa esyani götür deyince sanki kufrediyom 😂😂😂

Aynen bende ayni gün bitiremiyorum
Parca parca yapmam lazim :))

İnşallah iyi olucaksin canim🥰
Amin canım 🥰
Hacamat baş agrina iyi gelicektir inşaallah
Geçen yaptırdım 10 ay kadar önce çok iyi geldi. Ama bu sefer sadece biraz hafifledi yine ağrıyor.
Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Bende baş ağrısı için yaptırmıştım şifa oldu geçti çok şükür 🤗
İki yılda bir yaptırmaya çalışıyorum
Amin canım çok sağol MaşaAllah iyi olduğuna sevindim. . Sülükte taktırsam iyi olacak sadece hafifledi geçmedi 😔
Menüm
Sabah 09.30
2 yumurta
8 zeytin
50 Gr peynir
1 dilim ekmek

Öğle 14.00
1 kase yoğurt
1 muz
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu

Akşam 20.30
1 kase çorba
Antrikot ve salata

Bol su çay ve kahve

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @
Afiyet olsun canım ❤
Yesillik salata yemen ne durumda. Ben ne zaman yesilligi azaltsam veremiyorum
Ona hiç dikkat etmedim canım.. sadece anladım ki spor yapmayınca veremiyorum spor yapınca yine biraz gidiyor.

Geçmiş olsun canım grip çi oldun. Neyin var?
Ilk sayfaya da ekleyim herkes baksın takvime 🤣🤣

Spor icin zorlama canim kendini

10 bin kolay diye kaliyor iste 12 olsa oturamam simdi 🤣🤣

Afiyet olsun canim ❤

Gecmis olsun canim
Menu yazabilir misin yinede yoksa takim etkilenecek
Yarin yazabilirsin
10 bin kadar yaparım kaptanım duramam😊
Afiyet olsun canım 🤗

Afiyet olsun canım 🤗

Geçmiş olsun canım. Menünü yazarsan sevinirim 🤗
Sağol kaptanım
Eline sağlık canım 🥰

Tabi canım o ne öyle kaloriside yokmuş 🤣🤣🤣

Çok güzel canım yeşil rengi çok severimm🤭
Güle güle giy 🤗🥰

Aa canım çok geçmiş olsun biran önce arlatırsınız umarım. Rabbim şifa versin 😔😔😔

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Föndi ne demin yazdın ben cevap yazamadım kız izin vermedi 🤣🤣🤣 internete bakmam gerek herşeyide yiyememki 🤣🤣🤣

Afiyet olsun canım 💕

Başınız sağolsun. Rabbim sabr versin 😔

Afiyet olsun canım ❤️

Geçmiş olsun canım 😔

Afiyet olsun canım 💕
💕teşekkür ederim canım
İyi geceler kızlar ❤️💙
Hayırı geceler 💕
Hayırlı geceler kaptanım 💕
Iyi geceler kizlar 💙💙💙
Tatlı rüyalar kaptanım 💕
Canın sağolsun canım sonra telâfi edersin 😘

Ayağına sağlık canım 😘

Çok çok üzüldüm Rabbim günahlarını affetsin ailesine size sabırlar versin başınız sağolsun 😔

Çok geçmiş olsun canım şifa olsun🤲🏻

Sağol canım 😘

Afiyet olsun canım 😘

Çok geçmiş olsun canım yediklerin şifa olsun

Afiyet olsun canım ayağına sağlık 😘

Teşekkür ederim canım 😘
Amin canım sağolasın💕

Karaciger yetmezligi vardi cnm.
Allahım sizlere ailesine sabırlık versin amin
Selamlar
Dün yapamadıklarımı bugün hallettim
Cocugu banyo yaptırdım saç tarama işini babaya teslim ettim gidip dağ gibi olan çamaşirları ütü yaptım
Çok acayip yorgunum
Kahve yapacak gibi de degilim
Az önce kakaolu peynir altı suyu içtim protein içecek yani 😬😬 şimdi menümü yazıp
namaz kılıp yatıcam
İyi geceler diliyorum 💗💗💗💗💗💗
MaşaAllah canım hayırlı geceler
Iyi aksamlar

Sali

Sabah hc li kahve

11.30
2 wasa
Domates, marul
1 yagsiz balik schnitzel

14.00
Peynir
1 zeytin
2 dil. Tb ekmek

19.00
2 yumurta
Peynir
Domates
2 dil. Tb ekmek

Su 2 lt
Dukan
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
@Tostombalakanne

Eki Görüntüle 2936610
Afiyet olsun 💕

Geçmiş olsun cnm

Başınız sağolsun cnm. Allah ailesine sabir versin, cok zor 😔

Geçmiş olsun cnm cabuk toparlanirsin insallah
Test yaptinmi

Takim elbiseleri ayakkabilari ıvır zivir var daha cnm
Çocuğa esyani götür deyince sanki kufrediyom 😂😂😂

Aynen bende ayni gün bitiremiyorum
Parca parca yapmam lazim :))
Sagol ablam
Artı gelsen de başım üstüne canım neden böyle düşünüyorsun :KK43:merakımı maruz gör çok küçükmüş yavrum neden vefat etti söylemek istemezsen anlarım😢
Olsun cnm hayat devam ediyor. Bende adapte oldugum seylere kafami yorarak bu süreci biraz daha kolaylastirmaya zorluyorm kendimi. Karaciger yetmezligi vardi cnm. Hastanelerdeydi zaten yillardir. Hicbir ümit olmadigini doktorlar defarca söyledi. Ama yine de insan kabullenemiyor malesef.
Allahım sizlere ailesine sabırlık versin amin

MaşaAllah canım hayırlı geceler

Afiyet olsun 💕
Cok sagol canim

Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Başınız sağol canım çok küçükmüş rabbim anne babasına sabır versin boğazım düğümlendi resmen 🥺

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin 😔

Sagol ablam

Olsun cnm hayat devam ediyor. Bende adapte oldugum seylere kafami yorarak bu süreci biraz daha kolaylastirmaya zorluyorm kendimi. Karaciger yetmezligi vardi cnm. Hastanelerdeydi zaten yillardir. Hicbir ümit olmadigini doktorlar defarca söyledi. Ama yine de insan kabullenemiyor malesef.

Cok sagol canim
Tabi yokluğu zor geliyor insana alışmak zaman alır ama iyi yanı onun günahsız bir melek olduğudur su an cennet bahçelerinde arkadaşlarıyla koşuyor eğleniyordur yavrum benim ne desem boş 😔 dinlen canım sen zor bir gün geçirdin 😔

Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirim
Bugun sehir Disi is seyehatim vardi biraz hamur isi kacirdim ama yinede tatliya el surmedim resmen zorlandim nedir söylesen sevinirim
4 kaşık yoğurdun içine bir tatlı kaşığı chia tohumu bir kaşık yulaf yemek kaşığı ile bir yarım çay kaşığı tarçın koyuyorsunuz karıştırıyorsunuz ve böyle bir saat bekliyor. Bu arada buzluğa da bir tane muz koyuyorsunuz O da bir saat buzlukta bekleyecek. Sonra muzu çıkarıp bu karışımın içine ekliyorsunuz. Artık doğrar mısınız blender dan mı geçirirsiniz onu siz bilirsiniz. Afiyetle yiyorsunuz bana da teşekkür ediyorsunuz. Kriz falan kalmıyor Bir tane de ceviz ekleyebilirsiniz.

Muzu buzlukta bekletmek çok önemli canım unutursan daha sonra da kullanabilirsin biraz çözülünce. Muz buzlukta bekleyince daha tatlı oluyor.

Back