Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim bitanem Niye biliyor musun? Dün ozellikle not dedim , yarışmalara katılmak istiyorsanız yazın dedim ilk kez senin mesajında gördüm
Eksin güzel ama sen çitirlar ligindeydim beynim karman corman bugün

Kuzum terapideyim, eve gidince yazarım
Instagram varsa apayrı yaşam takip et
4. Proğram kayıtları açılana kadar incelersin, karar verirsen katılırsın

Not alıyorum, eve gidince paylaşırım

Tabi ki kordişim.
Başlangıcin hayırlı olsun. İlk adım sağlıkla atıldı bundan sonrasi kolaylıkla devam etsin inşallah.
İnşallah canım geçen hafta kilo veremedim diyetisyen açlıktan öldüren listesi verdi. İnşallah bu hafta güzel veririm. İşleri sıkı tutacağım. Cok teşekkürler kraliçem

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah

8 Aralık cuma 71.6

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. vira bismillah biricikim

Bende güncel kilimi yazayım.
Geçen hafta:72.35
Bu cuma. :71.25
Fark. :-1100gram
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa blonde ambition

Merhabalar,

Geçen cuma: 72,95 kg
Bugün: 71,95 kg

Fark: -1,00 kg

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa

Eki Görüntüle 3348387

Cuma 80.65
Bugün 82.70
Fark+ 2,05
Bu hafta kötü beslendim kızlar birde dün pek su içemedim üstüne tansiyon sıkıntısı gece 11 gibi tuzlu ayıranlar zeytinler
Bayağı ödem topladım bekliyordum bunkadar

Evettt ben geldim. MASTERFİTTE olmak istiyorum. Tartıldım 87 kg. Çıktım ama yarın resimli bildirim yapacağım. Uygunmudur kraliçem ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Yarın sabah aç karnına fotoğrafli bildirim yaparsan çok sevinirim tatlım.

Üzgünüm mavi takım sabitim. Bu haftayı istediğim gibi değerlendiremedim. Haftaya telafi edicem inşallah .
Eki Görüntüle 3348443

Kilo veren herkesi tebrik ederim. Tek tek alıntılayamıyorum. Yoğunlukta hızlıca baktım.

Jou Beni merak etmişsin gördüm ☺ yerim seni ben fiziken iyiyim. Ruhen dünyada değilim.
sibel_84 canm etiketini gördüm harika Azmin zaferi diyorum buna Vazgeçmedin ve kırdın direnci 71 i gördün canm harika bir düşüş olmuş .
gezegenfeza O nasıl bir rakamdı maşallah.

Kızlar arayı çok açmadan tekrar gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…