Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazar aksami test yaptık pozitif cikti canim cumartesi gununden beri agrim var yurumekte zorlaniyorum baya
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
19.10.2021 Salı Yitiksifa 5. Günüm

Sabah 11 de
1 fincan sade türk kahvesi

Saat 1 de
Eki Görüntüle 2936483

Akşam 19 da
Eki Görüntüle 2936482

Zipzip-
E Elif_Eylul
@Hazrmmm
Afiyet olsun canım

Bugünkü sebze yemeğinde kabak havuç mantar kırmızı biber soğan kereviz vardı. Aslında sebze yiyorum da menüleri beceremiyorum . Ekmeği azaltıp suya odaklanıp daha çok sebze yemem lazım gibi sanırsam
Yesillik salata yemen ne durumda. Ben ne zaman yesilligi azaltsam veremiyorum

Kizlar basta Zipzip- kaptanim ve madamhd kaptanim hepinizden affimiz istiyorum bugunluk, yorgan dösek yattim.

Adim atamadim, yediklerim de diyetlik belki ama miktarlar ozellikle meyve miktarlari cok oldu.

Insallah cumaya kadar (toparlarim yediklerimi ve sporumu yani ), dularinizi iyi dileklerinizi bekliyorum.

Sicak bir cay icip tekrar yatacagim.

Takımın regl takvimini yap kaptanım hemde regl gelenin tavuguna kış demiyelim ki tadımız kaçmasın
Ilk sayfaya da ekleyim herkes baksın takvime
Spor icin zorlama canim kendini
Hiç hoş değil bu
12 bin adıma geri çıksın
10 bin kolay diye kaliyor iste 12 olsa oturamam simdi
Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim
Menu yazabilir misin yinede yoksa takim etkilenecek
Yarin yazabilirsin

oğlan kalan eşyalarını almayacak mı evleniyorlar gidiyorlar eşyalarının hepsini alsalar ne olacak çoğalıp bebelerinin oyuncaklarıyla geliyorlar bu defa da
iyi yapmışsın arada mola günü lazım yoksa can dayansa da kafa dayanmıyor , iş yapmaya kalkınca sürekli bulunuyor, öncelik sıralaması yapıp öyle girişiyorum ben bazen günlere bile bölüyorum mecburen ,artık hepsini bir kere de yapıp canımızı çıkarma devresini geçtik biz mefkuşum :)

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım. Menünü yazarsan sevinirim

Geçmiş olsun canım.

Bende transfer yazıyo. Yine mi transferim
Kaç gün geçmiş. Şimdi mi söylenir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…