• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü sebze yemeğinde kabak havuç mantar kırmızı biber soğan kereviz vardı. Aslında sebze yiyorum da menüleri beceremiyorum . Ekmeği azaltıp suya odaklanıp daha çok sebze yemem lazım gibi sanırsam 🤔
Sebze yemegide yesen mutlaka menunde bol salata,yogurt,ekmek olmasi gerekiyor
Bakliyat haftanin 3gunü,
Balik tavuk yiyemediginde bakliyattan alman gerekiyormus ordaki vitaminleri
Misal aksam kofte yiceksin
4kofte,salata,yogurt,2dilim ekmek,yada 3kasik pilav

Hayırlı akşamlar herkese :)

Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım ♥️
Ama sizinle sohbete gelmeden edemem sanırım, özlerim 🙈 tabi müsade varsa..

Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Sezeryanım yeni.. Ona göre spor yapılacak..
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak
Geçmiş olsun canım

Bakliyat haftanin 3gunü,
Hacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım 😘

Sadece 1paket yulafli ye dedi bitter ye dedi bol kahve ic dedi🥲
böyle diyetisyen bulmuşsun sakin kaybetme 😬
Afiyet olsun canim ❤

Tamam bunu kullanacagim :-)

Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi 🤣🤣

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤
Takımın regl takvimini yap kaptanım hemde🙄 regl gelenin tavuguna kış demiyelim ki tadımız kaçmasın🤣

Hacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım 😘
Heee evet senin yememen gerekiyor sifa olur insallah canim

Bakliyat haftanin 3gunü,
+1😒

böyle diyetisyen bulmuşsun sakin kaybetme 😬
Takımın regl takvimini yap kaptanım hemde🙄 regl gelenin tavuguna kış demiyelim ki tadımız kaçmasın🤣
Diyetisyen melek melek pastaya bisey demedi ekleme yapti bide listeye :KK70: :KK70:

SiFa olsun bacim niçin yaptirdin

SiFa olsun bacim niçin yaptirdin
Sağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımda 🤦‍♀️

Sağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımda 🤦‍♀️
İnşallah iyi olucaksin canim🥰

Hacamat baş agrina iyi gelicektir inşaallah

Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Bende baş ağrısı için yaptırmıştım şifa oldu geçti çok şükür 🤗
İki yılda bir yaptırmaya çalışıyorum

Back