Başınız sağolsun canım . Rabbim günahlarını affetsin.Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Sebze yemegide yesen mutlaka menunde bol salata,yogurt,ekmek olmasi gerekiyorBugünkü sebze yemeğinde kabak havuç mantar kırmızı biber soğan kereviz vardı. Aslında sebze yiyorum da menüleri beceremiyorum . Ekmeği azaltıp suya odaklanıp daha çok sebze yemem lazım gibi sanırsam
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin ailesineMümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar herkese :)
Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım
Ama sizinle sohbete gelmeden edemem sanırım, özlerimtabi müsade varsa..
Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Sezeryanım yeni.. Ona göre spor yapılacak..
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak
Hacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canımSebze yemegide yesen mutlaka menunde bol salata,yogurt,ekmek olmasi gerekiyor
Bakliyat haftanin 3gunü,
Balik tavuk yiyemediginde bakliyattan alman gerekiyormus ordaki vitaminleri
Misal aksam kofte yiceksin
4kofte,salata,yogurt,2dilim ekmek,yada 3kasik pilav
böyle diyetisyen bulmuşsun sakin kaybetmeSadece 1paket yulafli ye dedi bitter ye dedi bol kahve ic dedi
Takımın regl takvimini yap kaptanım hemdeAfiyet olsun canim ❤
Tamam bunu kullanacagim
Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Heee evet senin yememen gerekiyor sifa olur insallah canimHacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım
Amin canım Allah razı olsunHeee evet senin yememen gerekiyor sifa olur insallah canim
+1Sebze yemegide yesen mutlaka menunde bol salata,yogurt,ekmek olmasi gerekiyor
Bakliyat haftanin 3gunü,
Balik tavuk yiyemediginde bakliyattan alman gerekiyormus ordaki vitaminleri
Misal aksam kofte yiceksin
4kofte,salata,yogurt,2dilim ekmek,yada 3kasik pilav
Diyetisyen melek melek pastaya bisey demedi ekleme yapti bide listeyeböyle diyetisyen bulmuşsun sakin kaybetme
Takımın regl takvimini yap kaptanım hemderegl gelenin tavuguna kış demiyelim ki tadımız kaçmasın
Ne oldu kız
SiFa olsun bacim niçin yaptirdinHacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım
Sağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımdaSiFa olsun bacim niçin yaptirdin
Filizin söylediklerinin altına imzamı attım diyorum yaniNe oldu kız
İnşallah iyi olucaksin canimSağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımda
Filiz bu borumuFilizin söylediklerinin altına imzamı attım diyorum yani
Hacamat baş agrina iyi gelicektir inşaallahSağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımda
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim ❤
Tamam bunu kullanacagim
Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Hiç hoş değil buHaftaya 8 bin adima mi düşürsek acaba daha 3900 adimdayim
Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versinSağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?