Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü sebze yemeğinde kabak havuç mantar kırmızı biber soğan kereviz vardı. Aslında sebze yiyorum da menüleri beceremiyorum . Ekmeği azaltıp suya odaklanıp daha çok sebze yemem lazım gibi sanırsam
Sebze yemegide yesen mutlaka menunde bol salata,yogurt,ekmek olmasi gerekiyor
Bakliyat haftanin 3gunü,
Balik tavuk yiyemediginde bakliyattan alman gerekiyormus ordaki vitaminleri
Misal aksam kofte yiceksin
4kofte,salata,yogurt,2dilim ekmek,yada 3kasik pilav

Geçmiş olsun canım

Hacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım

Sadece 1paket yulafli ye dedi bitter ye dedi bol kahve ic dedi
böyle diyetisyen bulmuşsun sakin kaybetme
Afiyet olsun canim ❤

Tamam bunu kullanacagim

Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤
Takımın regl takvimini yap kaptanım hemde regl gelenin tavuguna kış demiyelim ki tadımız kaçmasın

Hacemat yaptırdığım için 3 gün hayvansal gıdalar yemememiz lazımdı bugün unuttum kaşar yedim . Bu hafta sebze ağırlıklı olur inşaallah. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım
Heee evet senin yememen gerekiyor sifa olur insallah canim

+1

böyle diyetisyen bulmuşsun sakin kaybetme
Takımın regl takvimini yap kaptanım hemde regl gelenin tavuguna kış demiyelim ki tadımız kaçmasın
Diyetisyen melek melek pastaya bisey demedi ekleme yapti bide listeye

SiFa olsun bacim niçin yaptirdin

SiFa olsun bacim niçin yaptirdin
Sağol canım . Miğrenim başladı o yüzden başıma belim de ağrıyordu geçmemişti belime de yaptırdım. Geçmezse belim masaja gidecem. Filizi dediklerini sipariş verdim kim bilir ne zaman gelir . Bakalım inşaallah faydasını görürüm . Aslında spor da yapmamam lazımda

İnşallah iyi olucaksin canim

Hacamat baş agrina iyi gelicektir inşaallah

Geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin
Bende baş ağrısı için yaptırmıştım şifa oldu geçti çok şükür
İki yılda bir yaptırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…