Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı akşamlar herkese :)

Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım
Ama sizinle sohbete gelmeden edemem sanırım, özlerim tabi müsade varsa..

Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Sezeryanım yeni.. Ona göre spor yapılacak..
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak

Sağol kaptanım

Sağol kaptanım

Teşekkür ederim ben 3 lt tamamlayayım sağol
Menülerin güzel ama eksigin su demekki,
Ara ögunlerini yada yemeklerini surekli degistir,canim ayni seyler kabakta dahil olmak uzere vucudunda aliskanlik yapip duraklama yada arti gosterme sebebiymis

Hayirli aksamlar canim gecmis olsun
Her zaman bekleriz sohbete bizde seni ozleriz ❤❤

Gecmis olsun canim

Menülerin güzel ama eksigin su demekki,
Ara ögunlerini yada yemeklerini surekli degistir,canim ayni seyler kabakta dahil olmak uzere vucudunda aliskanlik yapip duraklama yada arti gosterme sebebiymis
Bugünkü sebze yemeğinde kabak havuç mantar kırmızı biber soğan kereviz vardı. Aslında sebze yiyorum da menüleri beceremiyorum . Ekmeği azaltıp suya odaklanıp daha çok sebze yemem lazım gibi sanırsam

Hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…