Unutuyorum canim aslinda sisem var siseyi dolduruyorumBobreklerine yazik canim yanlış yapiyosun icmeye çalış lutfen
Menülerin güzel ama eksigin su demekki,Sağol kaptanım
Sağol kaptanım
Teşekkür ederim ben 3 lt tamamlayayım sağol
Hayirli aksamlar canim gecmis olsunHayırlı akşamlar herkese :)
Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım
Ama sizinle sohbete gelmeden edemem sanırım, özlerimtabi müsade varsa..
Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Sezeryanım yeni.. Ona göre spor yapılacak..
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak
Afiyet olsun canimKizlar bugün cok sacma beslendim. Kötü bir gün gecirdm.
1 tane kiymali pide yiyebildim ve 1 tane ayran icebildim.
Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
İlk göz ağrım kaptanımHayirli aksamlar canim gecmis olsun
Her zaman bekleriz sohbete bizde seni ozleriz ❤❤
Yarina telafi edersin canim yarin carsamba sebze yogurt salata, öglen protein,aksama sebze yapKizlar bugün cok sacma beslendim. Kötü bir gün gecirdm.
1 tane kiymali pide yiyebildim ve 1 tane ayran icebildim.
Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
Gecmis olsun canimHayırlı akşamlar herkese :)
Ben bugün biraz rahatsızlandım dr gittm biraz diyete ara veriorm cnm arkadaşlarım
Bugn doktordan sonra birebir eğitim veren spor hocamla görüştüm, profosyonel çalışıolar diyet felan.. Süt verdiğimi söyledim..ona göre bir liste hazırlanacak
Kilo verirken önemli olan sıkılaşmakta dedi.. Her ay az kilo verecez ama sıkılaşacaz.. Amacımız kilodan cok sağlık dedi.. Kasımın 2. Haftası ona başlayacam bakalm neler olacak
Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.Yarina telafi edersin canim yarin carsamba sebze yogurt salata, öglen protein,aksama sebze yap
Yaaa başınız saģolsunMümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Allah razi olsun.Yaaa başınız saģolsun
Cnm fellüzümGecmis olsun canim
Ya basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesinMümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Allah razi olsun kaptanimYa basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin
Başınız saolsunMümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
Cok sagol cnm. Kafam biraz dagilsin diye girdim.Başınız saolsun
Bugünkü sebze yemeğinde kabak havuç mantar kırmızı biber soğan kereviz vardı. Aslında sebze yiyorum da menüleri beceremiyorum . Ekmeği azaltıp suya odaklanıp daha çok sebze yemem lazım gibi sanırsamMenülerin güzel ama eksigin su demekki,
Ara ögunlerini yada yemeklerini surekli degistir,canim ayni seyler kabakta dahil olmak uzere vucudunda aliskanlik yapip duraklama yada arti gosterme sebebiymis
Hayırlısı olsun canım.Hayırlı akşamlar herkese :)
Başınız sağolsun canım.Mümkün olursa yapmaya calisirim cnm. Cenazemiz var kuzenimi kaybettik malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?