Geçmişten dolayi mi kanım kaynadı sana acaba yoksa güzel enerjinden miaynen cam aazra idi o hesabı kaybettim mecbur yeni açtım bende
lahmacun çok kötü değil ama 1 yesen süper olur tabi bol yeşillikle desteklesenKas kaybi oluyor illaki sporla yerine koymamız şart açlığa da alıştım az çok ama bugün dünkü kadar gurur duyamayacaksin benimle spor su okey de menum sıkıntı akşam misafirim var abimler annem ve ablamlar gelecek lahmacun yaptiracakmis abim cocuklsr küçük diye kiyamadıama diyetim ziyan o yüzden dün 8 gibi başlayan diyetimi 7 buçuk civarı bozup 2 lahmacun yemeyi düşünüyorum doğru değil pek ama bayagidir yemiyordum yerim kesin
Ay denerim 1 de bırakmayı ama söz de veremiyorum şimdilahmacun çok kötü değil ama 1 yesen süper olur tabi bol yeşillikle desteklesen
kan çekti derler ya geçmişimiz varmış ortak acılarımız varmış yıllardırGeçmişten dolayi mi kanım kaynadı sana acaba yoksa güzel enerjinden mi
hep diyorum ya tadını bilmediğin bişi değil 1 de bir binide sonra pişman olmak var emeğin var sonra daha çok aç kalmamak için kendin için bizim içinAy denerim 1 de bırakmayı ama söz de veremiyorum şimdi
Öyle canim . Ama mutluluga adım adım ilerliyoruzkan çekti derler ya geçmişimiz varmış ortak acılarımız varmış yıllardır
Ya nasıl haklısın yapcam kız sankihep diyorum ya tadını bilmediğin bişi değil 1 de bir binide sonra pişman olmak var emeğin var sonra daha çok aç kalmamak için kendin için bizim için
Teşekkür ederim bitanemhayırlı sonuçların olsun kaptanellam inşaşah hayırla git gel
baktın kayıyordun beni getir aklına 2022 de de konuşmusuz ama 2024 de çok güzel şeyler konuşuyor olmak içinYa nasıl haklısın yapcam kız sanki
inşallah kaptanım hayırlaTeşekkür ederim bitanemHayırla gittim dua için sağ olasın ikinci gidiş öğleden sonra inşallah hayırlı sonuç çıkar.
Adı üstünde geçmiş gitmiş. Bay bay yapalım onlarakan çekti derler ya geçmişimiz varmış ortak acılarımız varmış yıllardır
İnşallah güzel haberler al ablacım bizede haber vermeyi unutmaTeşekkür ederim bitanemHayırla gittim dua için sağ olasın ikinci gidiş öğleden sonra inşallah hayırlı sonuç çıkar.
inşallah kaptanım iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz için çok aminAdı üstünde geçmiş gitmiş. Bay bay yapalım onlara
Önümüz aydınlık artık , güzellik iyilik bizimle olsun güzel dombilim
Yine cumalari tartilma değil mi kendimi alıştırmam lazım
Teşekkür ederim bitanemİnşallah güzel haberler al ablacım bizede haber vermeyi unutma
Ayy sen koç musunsevmeyince zor iş zaten canım ya
ben de ütüden nefret ediyorum 10 yıllık evliyim 10 kere ütü yapmamışımdır
Anam için onun için bu şarkıhep diyorum ya tadını bilmediğin bişi değil 1 de bir binide sonra pişman olmak var emeğin var sonra daha çok aç kalmamak için kendin için bizim için
Yok canım ben boğa burcuyumAyy sen koç musun
Ne çok ortak noktamız var
Hoş geldin Hilal HanımMerhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz
Biçkin delikanlıAa konuşmuş muyuz önceden eskiden farklı miydi bıçkın?
Yok canım ben boğa burcuyum
ama evlendikten sonra etrafım koç burçlarıyla doldu
büyük kızım da koççok severim koçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?