Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Turşu, şalgam , turp tüketme canım.
Aile yemeği keyifli olur.

ip atlamaya başladım ama arka arkaya olmuyor iş yerinde lavaboda atlıyorum saat başı 150 ad gibi artıracagım inşallah akşama kadar 900-1000 arası olur öğle aralarındada yürümeye devam inşallal
Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni

Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni
sen mutlu ol canım benimde yarış bu kazanılırda kaybedilirde sen şöyle mutlusun ya herşeye değer insanın kendini iyi hissetmesi motive olması gibisi yok tebrik ediyorum seni

Ay annem turşu yapmıştı bana bugün açarım diyordum. Niye ki canim tuzlu diye mi? Bu arada çok süper bı eksi gördüm tartida şimdi
Akşam saatlerinde yenilen turşu ertesi güne odemle karşılık veriyor canım. Eksini koruma adına çok dikkatli ol bütün risklerden uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…