Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de o kadar sevmiyorum ki yemek yapmayı 13 yıldır evliyim hala alışamadım

harikasın canım süper spor yapmışsın süper su içmişsin gurur duydum resmne keşke bende yapabilsem dedim bne hala yarım saat yürüyüş yada 2 milde kaldım bakalım
İp atlamayı dene canım . Çocukluğumda çok ağlardım. Yıllar oldu yapamam diye düşünürken kademeli artırdım. Vücut ağrım var biraz ama bugün 1000 düşünüyorum bakalım

Ben de aynı durumdayım, ütü olayı tam bir işkence, sağ olsun eşim hallediyor
biz de ütücüye veriyorduk senelerdir, o da parça başına 15 TL istemeye karar verince ondan da vazgeçtik, eşim giyinmek istediğini o gün ütüleyip çıkıyor
benim kıyafetlerimin çoğu da ütü istemeyen türden şeyler
ütü yapmam gerekenleri yıkadıktan sonra giymemeye başlıyorum

kas agrıları için spor hocamız spor esnasıda su içmek ve spor sonrası 1 adet olgun muz yemek azaltır demişti tabi jel vs de varda bize daha ev tipi öneriler lazım diye
Ben daha önce de yapmıştım canım spor birkaç gün ağrı oluyor birakmayinca kendiliginde geçiyor idare edecem artik

aynen en azından bi yerden başlamak lazım spo rşart ya
Kas kaybi oluyor illaki sporla yerine koymamız şart açlığa da alıştım az çok ama bugün dünkü kadar gurur duyamayacaksin benimle spor su okey de menum sıkıntı akşam misafirim var abimler annem ve ablamlar gelecek lahmacun yaptiracakmis abim cocuklsr küçük diye kiyamadı ama diyetim ziyan o yüzden dün 8 gibi başlayan diyetimi 7 buçuk civarı bozup 2 lahmacun yemeyi düşünüyorum doğru değil pek ama bayagidir yemiyordum yerim kesin

Aile düşkünlüğü evet aynı aşırı düşkün maalesef evcimen insan öyle arkadaşlarıyla gezen tozan bi tip değil ama tüm gün evde duramıyor bi kaç saatlık bile olsa çıkar yok küsmez benim eşim anaaammm Allah bize kolaylık versin

Yaaa ablacım nasılda araştırıp bulmuşsun yerim seni bende pek ilgilenmezdim önceden sonradan burçlara taktım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…