harikasın canım süper spor yapmışsın süper su içmişsin gurur duydum resmne keşke bende yapabilsem dedim bne hala yarım saat yürüyüş yada 2 milde kaldım bakalımBugünkü menum ; (tek öğün yapıyorum genelde ama vücudum alismasin normal düzene dönünce kilo almayayım diye arada bu şekilde yapacam)
11.00 2 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim peynir, yarım domates,yarım salatalık, 7 tane siyah zeytin,1 kaşık evde mayaladigim yoğurt kaymağı .
13.00 1 avuç patlamış mısır (neredeyse yağsız ,tuzsuz)
19.30 fırında sardalya , 3 kaşık mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ve bol salata ve oruca başlıyorum yarın 16 ya kadar yemeyecem insallah
700 ip atlama : 3500p
5000adim : 500p
Toplam 4000 puan
3 litre su
@Elhan @deli bir dombili
kas agrıları için spor hocamız spor esnasıda su içmek ve spor sonrası 1 adet olgun muz yemek azaltır demişti tabi jel vs de varda bize daha ev tipi öneriler lazım diyeSaol canım dün erken uyudum kas agrilarimdan . İp atlamak çok etkili sanırım
Afiyet olsun kaptanım5 Kasım
12.00 Yulaf lapası , karışık meyveli , chia, keten tohumlu
13.30 Türk kahvesi
16.00 Yulaf lapasi
18.00 Avuç içi fıstık
İki litre su
Eki Görüntüle 3346911
Ellssa
biz ve uslu durmak mıGeçmiş olsun canım umarım kontrol amaçlı falandırgözün arkada kalmasın uslu uslu seni bekleriz burada
Afiyet olsun
Açlık sonrası halsizlik oldu.Çok geçmiş olsun neyin var canım?
Açlık yapınca 40 küsür saat. Onun verdiği halsizlik. Uyudum dinlendim iyiyim şimdiGeçmiş olsun canım.Menü çok güzel ama sen iyi hissetmiyorsun üzüldüm.
HoşbuldukOoo kimleri görüyoruz efendim hoşgeldiniz
Ne guzel agrıdır o acıtır ama kaslar çalışıyor ne mutluSaol canım dün erken uyudum kas agrilarimdan . İp atlamak çok etkili sanırım
Yaa benim de öyle oldu birden abarttım galibaSaol canım dün erken uyudum kas agrilarimdan . İp atlamak çok etkili sanırım
dün ay mı tutulde gezenler mi bişi oldu ne olduysaGünaydıın kızlar ben de sporun mu temizliğin mi bilmiyorum ağrısından yorgunluğundan dün kendime gelemedim
Günaydın efenimselam hedefimdeki kilodaki hanım günaydın
benim biraz yolum var ama geleceğim yanına inşallah şubata buda bana manifest olsunGünaydın efenimhemen bekliyorum yamacıma
yaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamamKimisi örgü kimisi temizlik bende mutfağı severim. Vaktim olsa da pişirsem. Severek yaparım. Elimden gelse tüm binaya yaparım hep çok az görünür gözüme
Ben oğlak eşim başak
Bizi de anlatırmısın
Konuya hakim görünüyorsun
benim de eşim başakYa canım benimmvala da billa da hakim felan deilim astrolojiye hani hangi burc hangi ay onu bile bilmem dogru durust sadece kendi burcumla bilgi sahibiydim eşimi tanıyana dek bir de onu bilirim yani yoksa seve seve yorumlardim sadece başak eski erkek arkadaşım vardı fazla düşünceli ve takıntılı bi adamdı kafasında kurgulardi çok duzenliydide bilemiyorum özellikleri mi deil mi ama okadar
aaaa sen koç musunKoç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyorHuzurumuz daim olsun o zaman
@blonde ambition
Nergis 35 de yay
canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallahSevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin .Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. kocalariniza saklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?