Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

harikasın canım süper spor yapmışsın süper su içmişsin gurur duydum resmne keşke bende yapabilsem dedim bne hala yarım saat yürüyüş yada 2 milde kaldım bakalım

Saol canım dün erken uyudum kas agrilarimdan . İp atlamak çok etkili sanırım
kas agrıları için spor hocamız spor esnasıda su içmek ve spor sonrası 1 adet olgun muz yemek azaltır demişti tabi jel vs de varda bize daha ev tipi öneriler lazım diye

Afiyet olsun

Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun neyin var canım?
Açlık sonrası halsizlik oldu.
Geçmiş olsun canım. Menü çok güzel ama sen iyi hissetmiyorsun üzüldüm.
Açlık yapınca 40 küsür saat. Onun verdiği halsizlik. Uyudum dinlendim iyiyim şimdi

Afiyetolsun

Kimisi örgü kimisi temizlik bende mutfağı severim. Vaktim olsa da pişirsem. Severek yaparım. Elimden gelse tüm binaya yaparım hep çok az görünür gözüme
yaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamam

Ben oğlak eşim başak
Bizi de anlatırmısın
Konuya hakim görünüyorsun

benim de eşim başak
ben de boğa

iki inatçı keçi bazen çok zorlanıyoruz, eşim aşırı takıntılı aşırı detaycı biridir. birşeye takıldıysa yüzyıl onu konuşuruz ya da gözüne brşey çarptıysa o hallolana kadar gider gelir söyler
ve kimsenin görmediği detayı o görür, acayip dikkatlidir detaylar konusunda, çok sinirli ve fevridir ne yazık ki çok çok çabuk parlar ama saniyesinde de söner ama çok da merhametlidir

Koç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyorHuzurumuz daim olsun o zaman
@blonde ambition
Nergis 35 de yay
aaaa sen koç musun
niye bu kadar içime sokasım geliyor seni belli oldu

canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…