Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

10.30 1 dilim tbe 1 hindi füme 2 dilim kaşar 5 zeytin Yeşillik
12.30 2 ceviz
13.30 1 kepçe kuru fasulye 3 yk yoğurt yeşillik
15.00 1 t hurması 1 elma 1 kahve
18.00 1 porsiyon fırın da karnabahar patates 3 yk yoğurt
1.5 litre su
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa

A
Allahtan enerjin yok canım

İyi akşamlar herkese geçmişe bakamadım hala yoğunum boş zamanımda dönüp bakcam inş bugünkü menum
Sabah kahvaltı yok ayaküstü iki lokma ekmek ve Bi dilim beyaz peynir oda ilacımı alabilmek için disarda işlerim vardı
Ara bir muz
Ara yarım elma
Ara Bi avuç fıstık
Akşam fırında levrek
Salata
Su belki 3 litreyi bulur okadar çok koştururken su icip durdum saatim yanımda degildi adım sayamadım malesef
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ilk menü paylaşımı ile başlayacağım ama bugün dediğim gibi sağlık problemlerinden yarın şehir dışına çıkacağız bu hafta ben kendimi adeta olmak motive etmek için sadece menü paylaşımı yapmak istiyorum herhangi bi yarışma grubuna şuan girmek istemiyorum
Bu arada diyetisyene falan gitmedim daha önce gitmişti eski listem var fakat ben bu sefer aralıklı oruç yapmak istiyorum. Ayrıca nöbet usulü çalıştığım için hastanede olduğum günler pek uygulayamayam o yüzden kimsenin emeğini ziyan edip grupların yüzdesini düşürmek istemem.

Saat 15:00
1 yumurta,az peynir ve maydonozla omlet
5 zeytin 1 domates, roka, 2 yeşil biber 2 kızarmış tb ekmeği 1 ceviz 1 kupa yeşil çay
Akşam: 18:30

1 tabak etli yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, salata
19:30 Ara: şekersiz çay, 1 hurma, avuç içi kadar leblebi
Su: 2 lt
Spor: 10 dakika Emma fitnes göbek yağ yakma 10 dakika

normalde yeme saatlerimi: 12:00-20:00 ayarlanmıştım nöbet çıkışı olduğum için bugün böyle oldu

Tatlım niye modun düşük noldu
Kocaman sarılıp öpeyim seni
Afiyet olsun. Mercimek köftesi benim için pişmanlık iki tane de yesem sıkıntı oluyor. İnşallah sana bir etkisi olmaz. Diğer yediklerin çok güzel. Spor da guzel.

Bu hafta hazırlıkta kendine bir düzen olusturursun acelesi yok. Şu an istesen de takımlara giremezsin cuma seçmelerimiz oluyor.

Abooooo nasıl dayanıyorsun kaptanım kaç yaşındasın? Ben geçen senelerde baya saatler aç kalıyordum ama bu dönem kalamıyorum çok fena oldum geçen gün. Onun yerine az da kilo versem günde en az 1 öğün yicem
Ay sizin menüleri görünce ben dünyayı yemişim yav (haftasonu için yazdim)
Afiyet olsun tatlım. Su içmeye devam et.
Sagol canisi içiyorum 1 lt olmuştur daha icicem
101 kg ile merhabalar demeye geldim ama geç geldim
Abovvv
Harika afiyet olsun canım

Yeni kaptanın da yemicek
Ay bu kaptanlar eğer ben kurallara uyumazsam yemek yerine beni yerler
Canim haşlanmış patates kürü mu yapıyorsun

İyiyim canım senin cocuklar nasıl? oğlun iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…