Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynı yerdeyiz canım Elbistan dayız eşimin tayin olmadı hala evi tamir ettirdi ev sahibi oturmaya devam ediyoruz işte, evet canım sağlıkçıyım nöbetlerim oluyor 24 saat o günlerde aşırı diyet uygulayamıyorum maalesef gece uyumamak için kahve içiyorum meyve vs yiyorum

harikasın canım cumaya harika eksiyle geleceksin

Koreli mi Çinli mi bayan var bıtane ben onu yapıyordum hatta bugün başlamayaı düşünüyorum vidyosunu bukayım size de artarım ismini hatırlamıyorum

Attığınız videoları iş yerinden açamıyorum, eve gidince bakarım, ama eskiden ileri düzeyde chloe thing vardı, zor ama etkili hareketleri vardı.

İnşallah kaptanimm . Bugün diğer günlerden çok daha iyi hissediyorum çok şükür
bende de oluyor canım bazı günler modum düşüyor devam edemeyecekmişim gibi geliyor sanki şişmişim agzımın adı yokmuş gibi vs ama bir gün sonra bakıyorum dinçim enerjikim harika bir güç oluyor sürekli inan bu modda yaşıyorum ama kendime hep şunu diyorum bu günler gececek ve sen istediğin kiloda istediğini giyen aynaya baktıgında kendi ile gurur duyan sağlıklı bir kadın olacaksın diyorum

Aynen kendime söylediklerim bunlar . Ve benim sözüm var kendime Rabbimin izniyle 6 Şubat küçük oglumun 1 . Yaş günü o gün geldiginde hedefime çok yakın olmak istiyorum.

Aynen kendime söylediklerim bunlar . Ve benim sözüm var kendime Rabbimin izniyle 6 Şubat küçük oglumun 1 . Yaş günü o gün geldiginde hedefime çok yakın olmak istiyorum.
ya harikasın ilk bende oğlumun doğum gününde hamile kaldıgım kiloda olacagım diye motive etmiştim ve olmuştum şimdi ilk hedef doğum günümü yılbaşını koydum kendime inşallah hep birlikte basaracagzı

Olur o kadar. Onca zorlukla yine almamisin daha güzel olacak

Hoşgeldin canım
Kızına da, sana da acil şifalar dilerim

Ben hemencecik menümü yazıyorum ve günü kapatıyorum:

10:00
yarım kaşarlı tost,
1 adet karabuğday patlağı,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
2 çeri domates

12:30
6 kaşık kereviz yemeği,
3 kaşık yoğurt

15:00
1/2 züber
1 bardak kefir

17:00
1 kase salata
3 kaşık yoğurt

şu ana kadar 1,5 litre; 2'yi geçerim
sporu akşam bildireyim

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…