Niye kız ? Çok mu sallanıyor ki evIyiyimm bebegim ben alişkınım depreme evimde çok sallandım zamanında
Hoş geldinKatılım formu:
ADINIZ: Gönül
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 1,53
KİLONUZ: 75,9
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: işletmeci (şuan ev hanımı)
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: rahatlık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çok şükür yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı olmak ve güzel görünmek
Acaba nedir nedirŞu atacağım fotoya şok oldum resmen atiyorum
He yok bebegim oyle şiddetli tabikii degildi yanii 5lere oluyoduNiye kız ? Çok mu sallanıyor ki ev
Sağlıklı beslenme ile çözülür bitanem. Sebze , protein ve suyu artırıyoruz bu hafta. Abur cubur , tatlı bir süre uzak dur.
Umarım olmaz bitse aertık depremlerde.Aynenneseki daha olmaz ins ya kızımla tekim kocam birazdan işe gider
Şu atacağım fotoya şok oldum resmen atiyorum
Cumaya kadar vereilirsin biraz daha gayret moral bozmak yok ona göre.
Evet canım zaten artık uzun süreli açlık yapmayacağım en fazla tek öğün yicem bide böyle denilemez kendimi okulda gündüz yemem akşam evde yerimSağlıklı beslenme ile çözülür bitanem. Sebze , protein ve suyu artırıyoruz bu hafta. Abur cubur , tatlı bir süre uzak dur.
Vericem inşallah 63e bir inebilsem 63.9 bile olsa olur :)Umarım olmaz bitse aertık depremlerde.
Cumaya kadar vereilirsin biraz daha gayret moral bozmak yok ona göre.
67 den 64.9 indin şimdi demi,yanlış yazdın o zaman ilk mesajında.Şaşırmayın sebebi dün sabah 67 kusur çıkmıştım
Bugün 64 kusur çıktım
Moralimi çok bozmuştum hemen nasıl bu kadar alıyorum diye
Diyete şekil değişikliği yapacaktım
Biraz veririm diyordum ama bu kadar çok vermeyi beklemiyordum. Motivasyonum arttı. Önümüzdeki cuma 63 olma umudum arttı
Beslenmeni değiştir arada şaşırt aynı tip beslenince duruyor çünkü.Evet canım zaten artık uzun süreli açlık yapmayacağım en fazla tek öğün yicem bide böyle denilemez kendimi okulda gündüz yemem akşam evde yerim
Vericem inşallah 63e bir inebilsem 63.9 bile olsa olur :)
Yok canım cuma 64.2ydim67 den 64.9 indin şimdi demi,yanlış yazdın o zaman ilk mesajında.
O zaman iyi vermişsin ödemden gitti belkide.Yok canım cuma 64.2ydim
BBugün 64.9 çıktım
ama dün tartıya çıktım 67 kusurdu 1 gundenasil bu kadar hızlı verdiğime şaşırdım
Bilmiyorum canım sabah yürüyüş falan da yaptım hiç yemedim bu saate kadar midem bulanıyor zaten akşam yicem bakalım sağlığımı bozmak istemiyorum böyle kilo vereyim derkenO zaman iyi vermişsin ödemden gitti belkide.
O kişi benimsagol ablacım bide ben hedef tablosunu kimin hazırladıgını unuttum hakkınızı helal edin ocakta 79 olmak istiyorum insa
Evetşuan kayseride mi yaşıyorsunuz
Abuuuu muge apla bu kadar zayiflanmaz ki
Benim de 2 gündür içim bulanıyorBilmiyorum canım sabah yürüyüş falan da yaptım hiç yemedim bu saate kadar midem bulanıyor zaten akşam yicem bakalım sağlığımı bozmak istemiyorum böyle kilo vereyim derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?