iyi ilkokul 1e okula başladi. ebey çok yogun geçiyorum abla:)Süper o zaman kızın nasıl iyimi
evet bende duymadim hissetmedim mudanyaya yakınız ama fena sallandik diyolar.Bursada deprem olmuş orada yaayan arkadaşlara çok geçmişle rolsun.
Tebrikler canım resmen ediyorsun bizde sırrindan bahset
Ben de 12:30 da çıkacağım.Evet bitanem o yüzden şu an yürüyüş molasindayim.bu hafta -500 hedefim.
Rakiblik teklifimi kabul etmiş mıydın balım
+150 çok değil hallediciz hallediciz
içerik kötüydü
Benim kısmetim çıktı canım. Nikahı bastı geçti
@gezegenfeza
Vay anasını(ıslıkkkk)
Görüntü öyle güzel ki içeriği hiç önemsemedim
Canım o kadar zaman kendini tutunca damak tadin değişiyor. Sen 20 ye niyet et bi başla bakalım
heyecanla bekliyoruz o zamana kadar sen kabak falan deyip bu hafta bi 3 kilo verirsin herhaldeCuma açıklayacağım buna şuan hazır değilim
tebrikler
Tebrikler canım resmen ediyorsun bizde sırrindan bahset
Tebrikler safişim
Tebrikler canımgünaydın herkese Dün akşam kar yağdı bebeğimizin ilk karı Allahım çok soguk hala
hava soğuk ama tartım bana öyle güzel öyle sıcak baktı ki
1 Aralık cuma 84.5
4 Aralık pazartesi 83.6
fark -0.9
%1.06
Elhan ablacım Eki Görüntüle 3345726
Ben de 12:30 da çıkacağım.
Tabi ki kabul ettim, çok sıkı takip edemesem de takibimdesin
kaptanım bugunden itibaren bildiriyorumARALIK 1. HAFTASpora katılmak istemeyenler bana bilgi verirse sevinirim bugün bana gelen bilgiler bu kadar spora yarışmasına katılmak isteyenler puanlamalarıyla birlikte beni etiketlesin . Sporla kalın kızlar ...
Masterfit Yarışması Spor Etabı 03.12 04.12 05.12 06.12 07.12 TOPLAM Kırmızı Takım deli bir dombiliKAPTAN Beth18 Tesnim1903 Mthn83 anneadayiiii 1600puan Meryem1306 TemelinSafinazi FitVenus muhendishanim98 Jasminium84 Hayalkuran 270 puan Wilma11 Yarın ilk bildirim Mavi Takim Ellssa KAPTAN sibel_84 menekse_kokusu 1400puan badem000 Elhan ZincirKirma 523puan blonde ambition Ozzybal Nergis 35 1600puan gezegenfeza Limoni026 sara_28 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Tutku44 Pinkharleyquinn @60kiloyum @Gonul83 CordeLia yakın zamanda bild
EveeeeeetMerhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
Tebrikler canımBu tartı beni yarışlara götür diyor
Amin bitanem.Hepimizin günü haftası güzel geçer umarım
Cuma 78.80
Pazartesi 78.90
+100 gr
Elhan @deli bir dombili
Tamam kuzum.teşekkür ederim ablacımm... yok abla ben hergün tam menu yatmadan tam menu yazmadan spor yapmadan o yarışmaya girmeyeceğim kimsenin hakkına girmek istemiyorum 3 aylık bebe ile kendime eziyette etmek istemiyorum biraz daha vaktim var
Maşallah ona artık okullu oldu desene,derslerinde başarılar diliyorumiyi ilkokul 1e okula başladi. ebey çok yogun geçiyorum abla:)
Burdada hissedilmiş epey.evet bende duymadim hissetmedim mudanyaya yakınız ama fena sallandik diyolar.
sagol ablacım bide ben hedef tablosunu kimin hazırladıgını unuttum hakkınızı helal edin ocakta 79 olmak istiyorum insaTamam kuzum.Eksilerin daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?