Canm ben kırmızı takimdayim neden hazırlık bölümüne yazdın?ARALIK 1. HAFTA
Kızlar yaptığınız sporları gün gün puanlayıp beni etiketleyin tabloda eklerim haftalık kazananı seçelim kazanan o haftanın spor kaptani olsun. Puanlama eklediğim dosyada var
Masterfit Yarışması Spor Etap 01 02 03 04 05 06 07 Toplam Kırmızı Takım @Beth18 @Mthn83 @deli bir dombili Elhan @TemelinSafinazi @sudansebep @menekse_kokusu @badem000 @diyetkolikmom @Ozzybal @gezegenfeza KIRMIZI TAKIM TOPLAM Mavi Takim sibel_84 Ellssa Jasminium84 M muhendishanim98 Nergis 35 ZincirKirma @Anka Tesnim1903 @Ruveyda- İzinli M Meryem1306 MAVI TAKIM TOPLAM HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 60kiloyum @suspushanimcim Busra196 @Hayalkuran sara_28 Pinkharleyquinn Limoni026 blonde ambition
Mesela tempolu yürüyüş yaptınız 30dk
30x 5= 60 puan aldınız o gün bu şekilde haftalık puanlama yapıyoruz
Ev temizliği 125 dk x5 =625 puan45 dakika ütüm var
1 saatte ev temizliği (sil süpür)
Akşama da enerjim kalırsa 3 mil Leslie yapalımElhan
Çok acemiyim canım tablo işi zormuş yanlışlık varsa bildirin kızlar bana düzeltiyorum canımCanm ben kırmızı takimdayim neden hazırlık bölümüne yazdın?
şekerli gıdalar ve beyaz un olmadan aralıklı oruçla hem çok güzel kilo verirsin hem de sağlıklı beslenirsin. istersen böyle bir dene canım.Ben biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
Doğum günün kutlu olsun canımmm, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, keyifli, neşeli, mucizelerle dolu yılların olsunKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Canım ellerine sağlıkARALIK 1. HAFTA
Kızlar yaptığınız sporları gün gün puanlayıp beni etiketleyin tabloda eklerim haftalık kazananı seçelim kazanan o haftanın spor kaptani olsun. Puanlama eklediğim dosyada var
Masterfit Yarışması Spor Etap 01 02 03 04 05 06 07 Toplam Kırmızı Takım @Beth18 @Mthn83 @deli bir dombili Elhan @TemelinSafinazi @sudansebep @menekse_kokusu @badem000 @diyetkolikmom @Ozzybal @gezegenfeza KIRMIZI TAKIM TOPLAM Mavi Takim sibel_84 Ellssa Jasminium84 M muhendishanim98 Nergis 35 ZincirKirma @Anka Tesnim1903 @Ruveyda- İzinli M Meryem1306 MAVI TAKIM TOPLAM HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 60kiloyum @suspushanimcim Busra196 @Hayalkuran sara_28 Pinkharleyquinn Limoni026 blonde ambition
Mesela tempolu yürüyüş yaptınız 30dk
30x 5= 60 puan aldınız o gün bu şekilde haftalık puanlama yapıyoruz
Mutlu nice güzel yaşların olsun canimKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Salıdan sonra hesapların canım sıkıntı değilCanım ellerine sağlık
Ama regl oldum ve ilk 2 gün dayanılmaz ağrım oluyorsalıdan sonra spor yapayım olur mu
Masterfit Yarışması Spor Etap | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | Toplam |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||||||
Beth18 | ||||||||
[] Mthn83 | ||||||||
[deli bir dombili | ||||||||
[
| ||||||||
[TemelinSafinazi | ||||||||
[ sudansebep | ||||||||
[ menekse_kokusu | ||||||||
[ badem000 | ||||||||
diyetkolikmom | ||||||||
Ozzybal | ||||||||
[ gezegenfeza | ||||||||
[]
| ||||||||
KIRMIZI TAKIM TOPLAM | ||||||||
Mavi Takim | ||||||||
| ||||||||
[
| ||||||||
| ||||||||
M muhendishanim98 | ||||||||
| ||||||||
[
| ||||||||
[ Anka | ||||||||
| ||||||||
Ruveyda- İzinli | ||||||||
M Meryem1306 | ||||||||
MAVI TAKIM TOPLAM | ||||||||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||||||
Tutku44 | ||||||||
| ||||||||
suspushanimcim | ||||||||
Hayalkuran | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Ev temizliğine girer süre olarak hesaplayabilirsin canım.
Pazartesiyi düşün canim 70ler liginden ayrilmaTamam mutfakta beni bekliyor
Bugün doğum günü için gidicem bana şans dileyin bol bol salata olsun
Geeeccc
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Hoşgeldin . Bize de öyle rakip lazimBiraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim
HoşbuldukHoşgeldin . Bize de öyle rakip lazim
hoşgeldin canımHoşbulduk
Selam ben nasıl ve ne zaman listeye girebilirimARALIK 1. HAFTA
Masterfit Yarışması Spor Etap 01 02 03 04 05 06 07 Toplam Kırmızı Takım Beth18 [] Mthn83 [deli bir dombili [ Elhan [TemelinSafinazi [ sudansebep [ menekse_kokusu [ badem000 diyetkolikmom Ozzybal [ gezegenfeza [] Busra196 KIRMIZI TAKIM TOPLAM Mavi Takim sibel_84 [ Ellssa Jasminium84 M muhendishanim98 Nergis 35 [ ZincirKirma [ Anka Tesnim1903 Ruveyda- İzinli M Meryem1306 MAVI TAKIM TOPLAM HAZIRLIK BÖLÜMÜ Tutku44 60kiloyum suspushanimcim Hayalkuran sara_28 Pinkharleyquinn Limoni026 blonde ambition
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?