Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her gün yemek listesinin sonuna yazacağım yani
kayipdunyayi etiketlemeyi unutma canım. Sporların puanlarını da tabloya göre hesapla.
Merhaba
Güncel bir zayıflama yarışması buldum çok mutlu oldum. Şimdi tartılıp yazmam mı gerekiyor
Hoş geldin Gönül hanım. Gunluk menü bildirimi bekliyorum. Yarın aç karnına öğleye kadar fotoğrafli bildirim yap. ( İlk bildirim olduğu için fotoğraf şartı var normalde pazartesi tartılarında fotoğraf şartımız yok)
İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşırsanız seviniriz. Bizim sayfada mi kilo vermistinizcuma takımlarında mi?
Şu spor listesi nerde kaçıncı sayfada bulamadım. Tekrar paylaşır mısınız?
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ZincirKirma
İlk sayfada var canım .
45 dakika ütüm var
1 saatte ev temizliği (sil süpür)
Akşama da enerjim kalırsa 3 mil Leslie yapalım ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Toplam ev temizliği süresini puanıyla çarp spor kaptanini etiketle canım.
Afiyet olsun canım. Masada ne varsa tabagima aldım dediğin için bir yorum yapamıyorum. Salatalar sağlıklı ve olculuyse tamamdır. Börek olmasa iyi olurmuş. Akşam karbonhidrati ogunune hiç alma olur mu
Açlık yaramıyor dengeni bozuyorsa yapma kuzum. Gün içinde sağlıklı tabaklar hazırla hiç zorlama kendini. Biz az çok verebiliyorsak sen de verirsin.
Çok acemiyim canım tablo işi zormuş yanlışlık varsa bildirin kızlar bana düzeltiyorum canım
Tablo işi , takip zor kuzum. Allah kolaylık versin.
Afiyet olsun canım .Gayet güzel bir menü.
Buarada hepinize iyi akşamlar
Sağlıkli , keyifli güzel bir akşam dilerim hepimize.

Nergis 35 canım doğum günün kutlu olsun
Daha nice senelere diyelim sevdiklerinle beraber ...
Nice mutlu yılların olsun
Mutlu sağlıklı yıllara doğum günün kutlu olsun
Nergis 35 doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara
Güzel ,hayırlı , sağlıklı, sevdiklerinizle birlikte geçireceğin boool yılların olsun arkadaşım afiyet olsun (söyleyip canımı istetmeyeydin iyiydi)
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Teşekkürler hepinize tek tek yazamıyorum sagolun var olun
Hosgeldin canım
Hahahahahah yok bebeğimm 1kilo almışım 2.5 ayda bana diyoda tartı nerdaaaaa diyee zannediyoki 3 4 kilolalar aldımm
Çok ıyi gidiyorsun canim
nice mutlu yilların olsunn
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kizlar
Doğum günün kutlu olsun canımm, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, keyifli, neşeli, mucizelerle dolu yılların olsun
Mutlu nice güzel yaşların olsun canim
Misafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım
Hala içim bubulanıyor
Geçmiş olsun mideni mi usuttun acaba

Harika bir menü.
Aciksan da bir şey yeme dayan , sabret bitanem. Afiyet olsun.
Teşekkürler hocam. Yok acikmam herhalde. Bir ara öğün dee atladım. Temizlik işi olunca geçti zamanı. Akşamla birlikte de karışmasın istedim.
Anladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bide
Aynen canım. Her vücudunu geçtim her gebelikte bile farklı olabiliyor.

Selam ben nasıl ve ne zaman listeye girebilirim
Pazartesi yani yarın hazırlık bölümüne ekleyeceğiz. Cumaya kadar iyi bir eksi görür , hafta içi düzenli menü paylaşımı yaparsanız cuma seçmelerine girersiniz. Normalde hazırlık bölümünde bir hafta bekletiyoruz üyelerimizi .
Özet olarak bugünden itibaren hazırlık listemizdesiniz . Hayırlı olsun inşallah istediğiniz kiloya sağlıkli bir şekilde ulaşırsıniz.

İyi akşamlar, anladığım kadarıyla spor puanları hesaplanıyor. Bugün ev işleri ile uğraştım, belki bir şeyler eklerim.

iki günün menüsünü yazıyorum:

CUMARTESİ:

10:00 1 adet elma ile yulaf lapası, 1 kupa filtre kahve

13:00 2 adet fındıklı granola, 1 bardak kefir

16:00 1 tabak kereviz, 1 kase domates çorbası

18:00 1 kase kuru fasulye

21:00 1 bardak ballı süt

2 litre su

PAZAR:

11:00 6 kaşık bol biberli menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek

15:00 1 adet karabuğday patlağı, 1 dilim peynir

17:30 1 kase domates çorbası, 1 kase kuru fasulye, yanında bol salata

18:30 az sütlü kahve

2 litre su

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…