Hahahahahah yok bebeğimm 1kilo almışım 2.5 aydaNapacagimı da şaşırdım. Bende artık dengeli gideyim arada kendimi şoklar. Sonrada soldan çıkartırım dedim. Ama şunu farkettim ben suyu çok icmiyormusum. Dikkat ettiğim halde daha yeni 1800 oldu. Yatana kadar 3 litreyi tamamlarım insallah
Waaaoooowww. Gelsin kilolar mi diyelim. Olsun canım gelsin de sonrasında sen halledersin.
Bu liste canım buna göre puanlama yapiyoruz
Ilk sayfaya eklense aslında aşkoBu liste canım buna göre puanlama yapiyoruz
Bende ilk sayfadan aldimIlk sayfaya eklense aslında aşko
Haaa bakmadan yazdım sana hahahaha pardon bebeğimmBende ilk sayfadan aldim1. Sayfada yaziyir spor ve puanları
Bu ne canim?ARALIK 1. HAFTA
Yavaş yavaş al canımHahahahahah yok bebeğimm 1kilo almışım 2.5 aydabana diyoda tartı nerdaaaaa diyee zannediyoki 3 4 kilolalar aldımm
Tamamdır canım teşekkür ettimBu liste canım buna göre puanlama yapiyoruz
Masterfit Yarışması Spor Etap | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | Toplam |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@deli bir dombili | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
KIRMIZI TAKIM TOPLAM | ||||||||
Mavi Takim | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
Jasminium84 | ||||||||
muhendishanim98 | ||||||||
Nergis 35 | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
Tesnim1903 | ||||||||
| ||||||||
Meryem1306 | ||||||||
MAVI TAKIM TOPLAM | ||||||||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||||||
| ||||||||
60kiloyum | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
sara_28 | ||||||||
| ||||||||
Limoni026 | ||||||||
blonde ambition |
Canım açlık kısa süreli kilo verdiriyor sonrasında dengeyi saglayamiyorsan kilo aliyormussun normal beslenmeye geç yada sıvı beslen bu tarz durumlar önce yada başka bir beslenme duzeninolsun sana uygun olan detokslari falan secebilirsinBen biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
nice mutlu yilların olsunnKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Canım spor puan tablosu yaptım yaptığınız spor lari planlayıp beni etiketleyin gün gün 01 aralıkta basladikBu ne canim?
Leslie yi öneririm o zmaan ben. Hem hiç sıkılımyor insan yaparkenAslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, tabii bazen tatlı krizim tutuyor o zaman da dengeliyorum. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum da bebeğim küçük , yürüyüş süresini uzatamıyorum. Evde yapabileceğim veya takip edebileceğim yorucu olmayan spor öneriniz var mı?
Cabukmu aldımm gıııYavaş yavaş al canım
Tamamdır canım teşekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?