Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeşil çayını iç , mutfaktan uzaklaş tatlım. Hemen hemen....hadi
Tamam mutfakta beni bekliyor
Bugün doğum günü için gidicem bana şans dileyin bol bol salata olsun
E bak yazmamana mi laf edeyim tikinmana mi şimdi neyse ye ye hepinizi gececm
Geeeccc
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım

Benim de

Şunu farkettim aç kalarak değil yiyerek kilo vermem lazım. Aç kalıp verince yediğim an alıyorum. Bu da benim için sıkıntı

Dram ki ne dram. Akşam ağlamaktan düzgün izleyemedim.
Canımın içi sosyal medyamin %40' i yemek tarifleri %40' ı diyetisyen sağlıklı beslenme.
Çoğu birbirine ters çoğunu uyguladım . Sabah beslenmede protein, sağlıklı karbonhidrat, akşam ogununde sebze çorba en sağlıklısi olduğunu düşünüyorum. Denedim çünkü.
Arada şok diyetleri çerez olarak görüyorum abartmadan arada bir şans veriyorum kendime o kadar. Uzun süreli acliklarda bağırsak organ temizliği yapılıyor ama kas kaybınin nasıl önüne geçiyorlar bilmiyorum. Bu yüzden uzağım.
Sosyal medyamin yüzde yirmisini merak eden olur mu bilmem ama %10 arkadaşlarım diğer %10 kültür sanat ,tarih eglenmelik hayvan ve diğer keyifli videolardan oluşuyor.

Canım yay' ımmm
Sağlıklı, huzurlu, çok güzel bir ömrün olsun kankişim.
Mutlu yıllar.
İyi ki doğmuş iyi ki bizimlesin.
6 Aralık da blonde ambition in doğum günüydü yanlış hatırlamıyorsam Bir yay daha
Edit: 9 Aralık mış . yanlış hatirlamisim.

Hanımlar merhaba, ben kilo vermek istemiyorum sadece doğumdan sonra belim kalınlaştı , inceltmek için egzersiz öneriniz var mı diye sormaya geldim

Hanımlar merhaba, ben kilo vermek istemiyorum sadece doğumdan sonra belim kalınlaştı , inceltmek için egzersiz öneriniz var mı diye sormaya geldim
Merhabalar bence göbek bölgesinin sebebi sağlıksız beslenme, şeker ve karbonhidrat. Onlari kesip yürüyüş yapsanız da gider diye düşünüyorum

Merhabalar bence göbek bölgesinin sebebi sağlıksız beslenme, şeker ve karbonhidrat. Onlari kesip yürüyüş yapsanız da gider diye düşünüyorum
Aslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, tabii bazen tatlı krizim tutuyor o zaman da dengeliyorum. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum da bebeğim küçük , yürüyüş süresini uzatamıyorum. Evde yapabileceğim veya takip edebileceğim yorucu olmayan spor öneriniz var mı?

Ve spor ben mutfak temizliğine girdim Ocak fırın detaylı temizlik o da yansır mı puan tabloma ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Leslile 1 mil den başlayabilirsin canım 15 dk

Çok dişli sen blonde ambition

Napacagimı da şaşırdım. Bende artık dengeli gideyim arada kendimi şoklar. Sonrada soldan çıkartırım dedim. Ama şunu farkettim ben suyu çok icmiyormusum. Dikkat ettiğim halde daha yeni 1800 oldu. Yatana kadar 3 litreyi tamamlarım insallah
Bu sabah çıplak tartildım 67.3 blonde ambition
Waaaoooowww. Gelsin kilolar mi diyelim. Olsun canım gelsin de sonrasında sen halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…