Tamam mutfakta beni bekliyorYeşil çayını iç , mutfaktan uzaklaş tatlım. Hemen hemen....hadi
GeeecccE bak yazmamana mi laf edeyim tikinmana mi şimdi neyse ye ye hepinizi gececm
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canımKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Vaow süpersin hadi bakalım pazartesi tartiya nasil yansiyacak bundan sonra bol bol suAynı saatte yiyp günü kapatmisiz bakalım en çok kim zayiflayacak
Canımın içi sosyal medyamin %40' i yemek tarifleri %40' ı diyetisyen sağlıklı beslenme.Benim de
Şunu farkettim aç kalarak değil yiyerek kilo vermem lazım. Aç kalıp verince yediğim an alıyorum. Bu da benim için sıkıntı
Dram ki ne dram. Akşam ağlamaktan düzgün izleyemedim.
Canım yay' ımmmKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Masada olan şeylere itibar etme tatlimm Onların hepsi geleceğimize düşman aman fırsat vermeTamam mutfakta beni bekliyor
Bugün doğum günü için gidicem bana şans dileyin bol bol salata olsun
Geeeccc
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım
İnşallah canım bademim.Günaydın kızlaraz kalorili bol sporlu bir gün olsun
KaptanımGünaydın herkese güzel bir gün olsun inşallah
Ve sporVaow süpersin hadi bakalım pazartesi tartiya nasil yansiyacak bundan sonra bol bol su
MerhabalarHanımlar merhaba, ben kilo vermek istemiyorum sadece doğumdan sonra belim kalınlaştı , inceltmek için egzersiz öneriniz var mı diye sormaya geldim
Aslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, tabii bazen tatlı krizim tutuyor o zaman da dengeliyorum. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum da bebeğim küçük , yürüyüş süresini uzatamıyorum. Evde yapabileceğim veya takip edebileceğim yorucu olmayan spor öneriniz var mı?Merhabalarbence göbek bölgesinin sebebi sağlıksız beslenme, şeker ve karbonhidrat. Onlari kesip yürüyüş yapsanız da gider diye düşünüyorum
Balkona çıktım ablamm evde sıcak bide ama dışarı buzSu iç bitanem. Oksijenli bir ortama çık . Ağrı azalır biraz.Geçmiş olsun.
Ev temizliği var canım puanlamada
Leslile 1 mil den başlayabilirsin canım 15 dkAslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, tabii bazen tatlı krizim tutuyor o zaman da dengeliyorum. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum da bebeğim küçük , yürüyüş süresini uzatamıyorum. Evde yapabileceğim veya takip edebileceğim yorucu olmayan spor öneriniz var mı?
Seni yiiiiyceeeemmmmmmAbla bu yeni kural mı ? Haberim yoktu
Çok dişli senBiraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim
Napacagimı da şaşırdım. Bende artık dengeli gideyim arada kendimi şoklar. Sonrada soldan çıkartırım dedim. Ama şunu farkettim ben suyu çok icmiyormusum. Dikkat ettiğim halde daha yeni 1800 oldu. Yatana kadar 3 litreyi tamamlarım insallahCanımın içi sosyal medyamin %40' i yemek tarifleri %40' ı diyetisyen sağlıklı beslenme.
Çoğu birbirine ters çoğunu uyguladım . Sabah beslenmede protein, sağlıklı karbonhidrat, akşam ogununde sebze çorba en sağlıklısi olduğunu düşünüyorum. Denedim çünkü.
Arada şok diyetleri çerez olarak görüyorum abartmadan arada bir şans veriyorum kendime o kadar. Uzun süreli acliklarda bağırsak organ temizliği yapılıyor ama kas kaybınin nasıl önüne geçiyorlar bilmiyorum. Bu yüzden uzağım.
Sosyal medyamin yüzde yirmisini merak eden olur mu bilmem ama %10 arkadaşlarım diğer %10 kültür sanat ,tarih eglenmelik hayvan ve diğer keyifli videolardan oluşuyor.
Waaaoooowww. Gelsin kilolar mi diyelim. Olsun canım gelsin de sonrasında sen halledersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?