Hoş geldin efeembencede
Bikliyorum abla hazırım sanırım
Şimdilik isteğe bağlı bitanem.Abla bu yeni kural mı ? Haberim yoktu
Her gün yemek listesinin sonuna yazacağım yaniŞimdilik isteğe bağlı bitanem.ZincirKirma ilgilenecek . Dün akşam olur verildi.
Aynı saatte yiyp günü kapatmisiz bakalım en çok kim zayiflayacakKızlar bugun son kacamagimi yaptım haftaya bomba gibi geliyorum 13.30 da yedim bugünü kapattım akşama çok acikirsam yoğurt yicem 3 kasik
Gönül Dağı favori dizimdi ama drama boğdular bıraktım.Aslında erkende uyumadım. Akşam dizim vardı. Ağlaya ağlaya bir hal oldum
Geçmişe de bakmadım. Merak ettim şimdi.
Kız fotona öldümmmAbla bu yeni kural mı ? Haberim yoktu
Yeni yıldan ilk istediğim sağlık sonra paraKız fotona öldümmmHayal kuran Dolar, Euro hayalleri kuruyor Yeni yıla booooollll paralanıp girelim
İyi ki doğdun canımKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Azcık çıtlat kulağımaOhh maşallah canıma
Sürpriz olsun
Hemen gel benim takımabencede
Bikliyorum abla hazırım sanırım
Stres anında mideye vurur benimde öyle canım ortamımiz süper canimSabah yerine öğleden sonra çıkar yürüyüşümü tamamlarım.Midem strese yenik düşüyor kankim. Çok güzel bir ortamımız var herkes mutlu, keyifli olsun.
Aminnnn canım.once sağlıkYeni yıldan ilk istediğim sağlık sonra parasenin profilde yakıyor yalnız
Teşekkür ederim canım benim sende yay sın sağlıklı yaşlar olsunİyi ki doğdun canımüflerken dilek tutmayı unutma .Afiyet olsun ve kızının ellerine sağlık. bu Cumarteside benim doğum günüm var.
Benim deVallahaaa başum çatlaayy
Şunu farkettim aç kalarak değil yiyerek kilo vermem lazım. Aç kalıp verince yediğim an alıyorum. Bu da benim için sıkıntıKendini nasıl en güzel şekilde kontrol edebiliyorsan öyle devam etmeni dilerim bitanem. Kolaylıklar seninle olsun. Burada beraberiz korkma endişe etme.
Dram ki ne dram. Akşam ağlamaktan düzgün izleyemedim.Gönül Dağı favori dizimdi ama drama boğdular bıraktım.O kadar içselleştirmiştim ki Gedelli'ye gittim. Bir gram huzurumu bir kurguya veremem
Nice mutlu yılların olsunKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Mutlu sağlıklı yıllara doğum günün kutlu olsunKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Güzel ,hayırlı , sağlıklı, sevdiklerinizle birlikte geçireceğin boool yılların olsun arkadaşım afiyet olsunKızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?