- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
İyiyiz tatlım.
İznin tamamlansin artık. Yilbaşina hedefler koyduk birlikte devam edelim .
Bu mesajı da blonden alintisini takip ederek buldum . Yoksa dün gece fenalardaydimarada kaynar giderdi. Sensiz bir eksiğiz dediğimi biliyorsun.
Tamam canm teşekkürler e bugun başlayayım o zaman puan toplamayaCanım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun.yukarıdaki tabloya göre. ( bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyecegim)
500 ip atlama × 5 = 2500
30 dakika ev temizliği ×5 = 150 puan
Toplam 2650
sonra menü bildiriminin en altına bu sayıyı yazıp spor kaptanini etiketliyorsun.
Vooo ihale bana kaldıHı hı hı hiiiii tripliyim sana mesajlarıma hiç yazmiyorsun kanka dedim bastım bagrimaa haniiiii
Yeşil çayını iç , mutfaktan uzaklaş tatlım. Hemen hemen....hadiVooo ihale bana kaldı
Mutfakta tikiniyordum ondan yazamadım
Hadi sen de dön artık. Bak Yeni yıla giriyoruz. Yep yeni bir sayfa açıp, her şeyi yeniden başlamak için çok doğru bir zaman bence.
Bikliyorum abla hazırım sanırımİyiyiz tatlım.
İznin tamamlansin artık. Yilbaşina hedefler koyduk birlikte devam edelim .
Bu mesajı da blonden alintisini takip ederek buldum . Yoksa dün gece fenalardaydimarada kaynar giderdi. Sensiz bir eksiğiz dediğimi biliyorsun.
Herkes kendi hesaplıyor canim. O işe girme çok uzun sürer. Etiketlemeyen olursa onu da saymıyoruz.Spor puanlarını herkes kendimi hesaplıyor yoksa ne yaptığımız söyleyip sen mi hesaplıyorum canımElhan
Pazartesi bildirimini bekliyorum canımın içi.bencede
Bikliyorum abla hazırım sanırım
Aslında erkende uyumadım. Akşam dizim vardı. Ağlaya ağlaya bir hal oldumHiçbir şey olmasa da bir şeyler olmuştur. En iyisini yapmışsın.Bir gece kuşu olarak kaçırman harika olmuş .
Geçmişe de bakmadım. Merak ettim şimdi.şükür dün gece de aksiyona doyduk.
Mutlu sonla bitirdik.
Offff offf. Ben diyetisyenle başladım hocam. Bakalım netcez.hepsine uyamiyorum ama elimden geldiğince listeye uyacagim.Gene olak ...birbirimizle ugraşirsak rekabet ederken daha bir dikkatli özenli oluruz.
Ağzıma atacagim her lokmada bir gozumün önüne Sibel bir gozume sen geleceksin.
Saç baş birbirine girmiş. Gün ayali çok oldu canımSabah şuraya günnnooooo demeyi unutmuşumm
[
E bak yazmamana mi laf edeyim tikinmana mi şimdi neyse ye ye hepinizi gececmVooo ihale bana kaldı
Mutfakta tikiniyordum ondan yazamadım
Vallahaaa başum çatlaayyOffff offf. Ben diyetisyenle başladım hocam. Bakalım netcez.hepsine uyamiyorum ama elimden geldiğince listeye uyacagim.
Saç baş birbirine girmiş. Gün ayali çok oldu canım
Kendini nasıl en güzel şekilde kontrol edebiliyorsan öyle devam etmeni dilerim bitanem. Kolaylıklar seninle olsun. Burada beraberiz korkma endişe etme.Offff offf. Ben diyetisyenle başladım hocam. Bakalım netcez.hepsine uyamiyorum ama elimden geldiğince listeye uyacagim.
Saç baş birbirine girmiş. Gün ayali çok oldu canım
Abla bu yeni kural mı ? Haberim yoktuCanım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun.yukarıdaki tabloya göre. ( bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyecegim)
500 ip atlama × 5 = 2500
30 dakika ev temizliği ×5 = 150 puan
Toplam 2650
sonra menü bildiriminin en altına bu sayıyı yazıp spor kaptanini etiketliyorsun.
bencede
Bikliyorum abla hazırım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?