Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mehir vermedin daha olmaz öyle
Kirarsan gelir söylerim beni kırdın diye. İçin rahat olsun
Kuzum sanal alem ne yazikki bizi tam ifade edemiyor. Mimikler dokunuşlar ses tonu bile önemli oluyor. İyi niyetimize güvenmek zorundayız. Hoşgeldin tekrar
Şu kayıplardan çık. Yanımızdan ayrılma
Ben senin muhabbetini çok seviyorum bilerek isteyerek birini kiracagina ihtimal vermiyorum. Veee bosadim demekle boşanilmaz mthn istiyor mu bence istemez
Hiçte bile

Yüzyıllardır neydi kız
Kahkaha attım
gezegenfeza m gel çiçeğim demir başımız

Sabah yerine öğleden sonra çıkar yürüyüşümü tamamlarım. Midem strese yenik düşüyor kankim. Çok güzel bir ortamımız var herkes mutlu, keyifli olsun.

Uyudum casminim çok çok zinde ve iyiyim. Sabah ki mesajları okuyunca zaten mayistim.

Herkese mutlu pazarlar
Pazartesi günleri de tartiliyo muyuz yoksa sadece cumadan cumaya mi onu soracaktım
Buarada herseyin çözülmesine çok sevindim
Tatlım pazartesi kontrol tartı günümüz. Tartildiktan sonra fotoğraf şartı yok. Sadece
Geçen Cuma :
Pazartesi:
Fark :
Kaptan etiketi+ ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
biçiminde bildirim yapıyorsun. Eğer o hafta kaptan sensen fotoğraf nick ve tarih iliştirilmiş bir notla bildirimini özel mesajla bana gönderiyorsun kilondan kimseye bahsetmiyorsun artı veya eksi neyse sakliyorsun.

Napiyorsunuz hanımlar nasılsıniz?
Hadi sen de dön artık. Bak Yeni yıla giriyoruz. Yep yeni bir sayfa açıp, her şeyi yeniden başlamak için çok doğru bir zaman bence.

Tamam çok teşekkürler canım benim

Eki Görüntüle 3344900
Eskiden kullandığımız spor puanları . Saklamistim bir gün lazım olur diye.

Ben spor kısmını , puanlamayii anlamadım . Müsait zamanında aydınlatır mısın beni acaba canmm?
Canım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun. yukarıdaki tabloya göre. ( bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyecegim)
500 ip atlama × 5 = 2500
30 dakika ev temizliği ×5 = 150 puan
Toplam 2650
sonra menü bildiriminin en altına bu sayıyı yazıp spor kaptanini etiketliyorsun.

Napiyorsunuz hanımlar nasılsıniz?
İyiyiz tatlım.
İznin tamamlansin artık. Yilbaşina hedefler koyduk birlikte devam edelim .
Bu mesajı da blonden alintisini takip ederek buldum . Yoksa dün gece fenalardaydim arada kaynar giderdi. Sensiz bir eksiğiz dediğimi biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…