Mehir vermedin daha olmaz öyleİnşaAllah
Ben çok şaşırdım, çok üzüldüm
Bu iki oldu başıma geldi, anladımki sadece menümü yazıp çıkmam lazımmış
Mthn83 boşadım seni kuzum özgürsün, ne olur ne olmaz, istemeden kırarım Allah muhafaza, en istemediğim şeydir
Kuzum sanal alem ne yazikki bizi tam ifade edemiyor. Mimikler dokunuşlar ses tonu bile önemli oluyor. İyi niyetimize güvenmek zorundayız. Hoşgeldin tekrarBenim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslındagezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten
Hiçte bileBen senin muhabbetini çok seviyorum bilerek isteyerek birini kiracagina ihtimal vermiyorum. Veee bosadim demekle boşanilmaz mthn istiyor mu bence istemez
Yüzyıllardır neydi kızBana da oluyor arada canım, doluyorum doluyorum esasında sinirlenmem tepki vermem gereken şeye tepki veremiyorum sonra ufacık bir söz, iyi niyetle söylenen bir söz bile bi anda ağır gelebiliyor.gezegenfeza yüzyıllardır burada ve asla kötü niyetle, kırmak için kimseye birşey söylemez ki sen de biliyorsun zaten
Geri dönmene sevindim, gidecek yolumuz var elele inşallah
Ahhhhh kıyamam ki ben sana, gir uyu hadi
Sanırım gezegenfezayla eslesmis oSüper bir grup olmuş hadi ozaman haftaya hangi gün sonuçlanacak belli mi kim ilgilenecek
Ben her yere yetisirim kilo degilmi biraz ona biraz sanaSanırım gezegenfezayla eslesmis obiz ikimiz grubuz canım. Cuma günü kim daha çok zayıflamışsa o kazanır.
Canın sağ olsun kuzum. Uyudum geçti .Çok üzüldüm ya özürüm telafi eder umarım
Sabah yerine öğleden sonra çıkar yürüyüşümü tamamlarım.Oyy kıyamam gezom herkez biliyor seni yanlış bir zamana denk gelmiş
Estağfurullah öyle şey mi olur biz burada birbirimizi görmeden sevgi bağı oluşturan bir aile gibi olduk olur öyle arada geldiğine çok.sevindim
Migden agrimisti ya oda uyutmadı ortaya karışık oldu hadi gönül rahatlığıyla çek yorganı uyu kardeşimiz yuvasına döndü
Uyudum casminim çok çok zinde ve iyiyim. Sabah ki mesajları okuyunca zaten mayistim.Bana da oluyor arada canım, doluyorum doluyorum esasında sinirlenmem tepki vermem gereken şeye tepki veremiyorum sonra ufacık bir söz, iyi niyetle söylenen bir söz bile bi anda ağır gelebiliyor.gezegenfeza yüzyıllardır burada ve asla kötü niyetle, kırmak için kimseye birşey söylemez ki sen de biliyorsun zaten
Geri dönmene sevindim, gidecek yolumuz var elele inşallah
Ahhhhh kıyamam ki ben sana, gir uyu hadi
Cumadan cumaya alalım tatlım.Spora ne zamani baz alıyoruz puanları cumadan beri mi başlıyor muyuz
Hiçbir şey olmasa da bir şeyler olmuştur. En iyisini yapmışsın.Günaydın olsun herkese... Yine birşeyler olmuş
Hiçbir şey olmasa da bir şeyler olmuştur. En iyisini yapmışsın.Günaydın olsun herkese... Yine birşeyler olmuş
Hı hı hı hiiiii tripliyim sana mesajlarıma hiç yazmiyorsun kanka dedim bastım bagrimaa haniiiiiBen her yere yetisirim kilo degilmi biraz ona biraz sana
Tatlım pazartesi kontrol tartı günümüz. Tartildiktan sonra fotoğraf şartı yok. SadeceHerkese mutlu pazarlar
Pazartesi günleri de tartiliyo muyuz yoksa sadece cumadan cumaya mi onu soracaktım
Buarada herseyin çözülmesine çok sevindim
Ben spor kısmını , puanlamayii anlamadım . Müsait zamanında aydınlatır mısın beni acaba canmm?Cumadan cumaya alalım tatlım.
Hadi sen de dön artık. Bak Yeni yıla giriyoruz. Yep yeni bir sayfa açıp, her şeyi yeniden başlamak için çok doğru bir zaman bence.Napiyorsunuz hanımlar nasılsıniz?
Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslındagezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten
Günaydın olsun herkese... Yine birşeyler olmuş
Tamam çok teşekkürler canım benimTatlım pazartesi kontrol tartı günümüz. Tartildiktan sonra fotoğraf şartı yok. Sadece
Geçen Cuma :
Pazartesi:
Fark :
Kaptan etiketi+Elhan
biçiminde bildirim yapıyorsun. Eğer o hafta kaptan sensen fotoğraf nick ve tarih iliştirilmiş bir notla bildirimini özel mesajla bana gönderiyorsun kilondan kimseye bahsetmiyorsun artı veya eksi neyse sakliyorsun.
Canım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun.Ben spor kısmını , puanlamayii anlamadım . Müsait zamanında aydınlatır mısın beni acaba canmm?
İyiyiz tatlım.Napiyorsunuz hanımlar nasılsıniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?