Yaparım inşallah abla. Çünkü yapmam lazım. Başarmam gerekİnşallah bitanem.Sana güveniyorum yaparsın sen
Benim en yüksek kilom 83 oluyordu, taki bu seneye kadar, geçirdiğim rahatsızlık sonrası hareketsiz kalmak ve bozuk beslenmeyle 88 e kadar çıktım maalesef. Zararın neresinden dönersek kar deyip başladık, 2 ayda 8 kg gitti çok şükürBenim yaşım da 31 . Boyum 168 . Kilom da 83 maalesef. Hayatımın en kilolu dönemini gecriyorum ve asla tasiyamiyorum. 1 senede çok aldım kilo . 62 63 arası olurdum en fazla. Enerjimi ve modumu çok düşürüyor su kilolar.
Maşallah aslında çok güzel de kilo veriyorsun. Bu da çokca motive ediyor olmalı seni . Ben o kadar diyet yaoamiyorum ki bilemiyorum inşallah benim de gider böyle. Çarşamba günü güzel baslangiclar.olmasi dileğiyle . İyi gecelerBenim en yüksek kilom 83 oluyordu, taki bu seneye kadar, geçirdiğim rahatsızlık sonrası hareketsiz kalmak ve bozuk beslenmeyle 88 e kadar çıktım maalesef. Zararın neresinden dönersek kar deyip başladık, 2 ayda 8 kg gitti çok şükür
Bazen çok iradeliyim bazen deyil.Maşallah aslında çok güzel de kilo veriyorsun. Bu da çokca motive ediyor olmalı seni . Ben o kadar diyet yaoamiyorum ki bilemiyorum inşallah benim de gider böyle. Çarşamba günü güzel baslangiclar.olmasi dileğiyle . İyi geceler
Seviliyorsun rakipYok yedim tatlı mıüstüne kahve de içtim.
Rakip takıma geçince hemen nasıl acigimi görüyor sen yapma bari
Özel günler hani kansızlık
Nerdesin evde değilsen dışarıda soğuksa bu kız nerdeBen evde de değilim işte sorun bu canım
Yaptım ama gözüme güzel görünmesi lazımdı
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayran detoksu yapıyoruz
Ben de içemiyorum canim
Zamanın olduğunda bir internetten baksana canım faydalarına . Kanser hücrelerine kadar öldürdüğü bilimsel olarak kanıtlanmış. Aslında aksine sağlıklı bir şey 21 gün 40 gün yapan bile var ciddi hastalıklar için.
Canım afiyet olsun.Yazayım bari gece vakti örnek olsun kötü menü
Sabah 2yk yumurta salatası 1pogaca
Arada kuru yemiş 1kuçuk kase
Öğlen balık -yarının yarısı ezogelin
Ara çikolatalı bisküvi7tane filan
Akşam saat 5 de kıymalı makarna bir tabak küçük oğlumla ortak yedik 1kase yoğurt salata
Küçük kase irmik helvası akşam 6.30gibi
Su yok denecek kadar az
Hareket 6bin adım
Canım soğuklarda ben de icemezdim ama oldukça ılık yapıyorum çok güzel içiliyor yinede icemessen limon veya başka sevdiğin seylerle tatlandirabilirsin
Günaydın canım afiyet olsunHerkese günaydın . Güzel bir gün olsun insallahhgüne 1 kupa limonlu yeşil çay ile başladım
Sağol canım. Çok şükür valla maşallah diyimAfiyet olsun Ankacim.
Program düzgün ilerliyor.
Çok tırsıyorummmm7 Aralık Perşembe ilk 36 saatlik oruçla başlıyoruz.
2 defa yapıp haftada 2 ye çıkacağız.
Son haftası 3 günlük açlık yapacağız, 3 hafta tekrar
Eğer istersenAnka ve bana katılabilirsin, hem sonlandırmayı da ayrıntılı anlatırım, birebir uyarsın
Harikasınız tebriklerdaha çarşambadan eksi 2 kiloyu gördüm mutluluktan göbek atıyorum resmen 19. saatindeyim orucun açlık bende hep fayda ediyor spor da yapmıyorum günde rutin 8000 adımım var.Beth18 Elhan
Eki Görüntüle 3343003
Harikasın canım emeklerin karşılığını ne güzeldaha çarşambadan eksi 2 kiloyu gördüm mutluluktan göbek atıyorum resmen 19. saatindeyim orucun açlık bende hep fayda ediyor spor da yapmıyorum günde rutin 8000 adımım var.Beth18 Elhan
Eki Görüntüle 3343003
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?