Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak ıspanak yemeği
Akşam
Bir porsiyon karışık kırmızı et
Salata
Ayran
Su 1.5 litre spor yarım saat yürüyüş
Elhan
Off 1 cay kaşığı mi
O ben değilim inan
Bu ben değil miydi yaaaohh bırda bemden çok var niden acaba
Aynen tatlım
1 çay kaşığı yedim. Zaten tutturamamışım pek koyu kıvamlı olmuş bu sefer . Normalde güzel olurdu. Neyse artık ben de yemedim.
Diyetisyenle devam ediyorum akşam tekrar hazırladım et tavuk balık seçeneği var ben ton balığı kolayıma geldiği için bu şekilde yedimTamam abla yarın protein alacagim
Olabilir. Bende uzun oruçların sonunda çok fazla şey yersen midem alt üst oluyor
İnşallah canım
Kim bu Fenomen ismini yazsanız
Şimdi kaçsın kaç olmayı hedefliyorsun Bir de uzman Hoca haftada kaç gün yapıyorsun Ben kafama göre yapıyorum eğer o hafta birkaç gün çok fena yediysem ertesi günler uzun oruç yapıyorum
Ne kadar az yemişsin maşallah hala Oruç musun
Afiyet olsun rakibem
Afiyet olsun Ayran Aşı diyetinde tek öğün mu yapılıyor
Akşamki menünde kalanı mı yedin diyetisyenle devam mı ediyorsun
Olmadı yar su testisine dolmadı Yar
Afiyet olsun sütlactan yedin mi
Ben bu Diyeti 7 gün yapan birini tanıyorum Benim de hamilelikte şekerim çıkmıştı ve genetik olarak yatkınım ancak Gebelikten sonra şekerim düzeldi su orucundan açıkçası biraz korkuyorum
İyiyim ben de ben hafta sonu kendimden geçip cumaya kadar duruluyorum
Ay ben de renkli zamana çok fazla tatlı canım istiyor hocam Ne yapabiliriz bu tatlı isteklerine karşı bir de ben nasıl olsa tatlı yedim deyip bir sürü şey yiyorum arkasına
Anladım baktım şimdi canim ben de tanıyorum da ismini bilmiyormusum
Ama o yulaf lapasi ;(Kaptanım sana çok güzel bir sütlaç tarifi vereceğim.
Dört kaşık yulaf ezmesi
İki bardak süt, hassasiyetin varsa laktozsuz
Bu ikisini haşla lapa kıvamına gelsin. Sonra bir kaşık bal ekle . Üzerine varsa çığ fındık, ceviz ekle biraz da tarçın...bayilacaksin.
Evet en kolayı afiyet olsun canimDiyetisyenle devam ediyorum akşam tekrar hazırladım et tavuk balık seçeneği var ben ton balığı kolayıma geldiği için bu şekilde yedim
Ben evde de değilim işte sorun bu canımBende evde yürüyeceğim disarda değil
Yaptım ama gözüme güzel görünmesi lazımdıHe he bu hatayı yapmayacaktin
Afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayran detoksu yapıyoruzTam olarak ne yapıyorsunuz ben de eşlik etmek isterim size
Ben de içemiyorum canim
İyi ki izin almışım ve bu izin bana artık kilo verme ve doğru beslenme olayını beyinde bitirdiğimi gösterdi. Her yerde her şekilde zararlı olan zararlıdır diye beynime kazımış ve izinde olunca takıma karşı sorumluluğum yoksa bile kendime ve 2 aydır verdiğim emeğe karşı sorumluluğum var deyip yemediğim için kendimi çok takdir ettim.Bir daha aklımdan izin almak geçerse seni ve menülerini hatırlayacağım
Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandığın için izin falan fark etmedi senin için.
Tatlım cuma takımlara girecek olman heyecan verdi.
Mantı yemedin di mi ???Elhan @HanimKelesimiGetir
Yaptım iki öğün yapayım. Anneme geçeceğim mantı varmış. Yememek için şimdi yiyorum.
aynennn, 2. kızım doğduktan sonra anladım ki ben ilk kızımla oyuncak bebekle oynar gibiymişim
Off 1 cay kaşığı mi
Kilo konusunda tevazu olmaz diyoruzİyi ki izin almışım ve bu izin bana artık kilo verme ve doğru beslenme olayını beyinde bitirdiğimi gösterdi. Her yerde her şekilde zararlı olan zararlıdır diye beynime kazımış ve izinde olunca takıma karşı sorumluluğum yoksa bile kendime ve 2 aydır verdiğim emeğe karşı sorumluluğum var deyip yemediğim çin kendimi çok takdir ettim.❤
Önce kendimiz için yapmalıyız ve beyinde bitirmeliyiz.
Çok guzelmenu hocam kilo verirseniz bende yapicam28 Kasım
11.00 Bir buçuk yumurta, maydanoz, salatalik, domates, yarım avokado, zeytin, biraz peynir, çay
13.00 Kahve
16.00 Bir kase ayran aşı
18.00 Yarım kase ayran aşı
Bir buçuk litre su
6444 adım
Beth18
Afiywt olsun canim
Nasıl yapiyosun ya benim hep canim istiyorİyi ki izin almışım ve bu izin bana artık kilo verme ve doğru beslenme olayını beyinde bitirdiğimi gösterdi. Her yerde her şekilde zararlı olan zararlıdır diye beynime kazımış ve izinde olunca takıma karşı sorumluluğum yoksa bile kendime ve 2 aydır verdiğim emeğe karşı sorumluluğum var deyip yemediğim çin kendimi çok takdir ettim.❤
Önce kendimiz için yapmalıyız ve beyinde bitirmeliyiz.
İnşallah canım yaa .Kilo konusunda tevazu olmaz diyoruz
Hepimiz bir gün kendimizle gurur duyacağız inşallah.
Hepimiz bol bol kendimizi taktir etmeliyiz çünkü yapamayınca yada kilo alınca zaten aşırı suçluyoruz kendimizi . Kendimize şevkat göstermekte zorlanıyor ve kendimizi çok üzüyoruz. Tam tersi şekilde başarılı oluncada bari kendimizi takdir edelim. Herkesden önce kendimize şefkat ve sevgi vermeliyiz.Kilo konusunda tevazu olmaz diyoruz
Hepimiz bir gün kendimizle gurur duyacağız inşallah.
Canım tamamen beyni şartlandırmakla alakalı. Kendine hep tam tersini yani kafaya koydum mu ben yemem, zaten artık iştahım yok, azıcık menü bana yeter gibi olumlu ve şartlanmış şeyler söyle ve çok inanarak yap canm beyin duyduğuna inanır. Kendini sağlıklı besleneceğine ikna edersen gerçekten canın hiç bir şey çekmiyor tatlım her şey beyinde bitiyor işte . Hedefe kitlendinmi tamam.Çok guzelmenu hocam kilo verirseniz bende yapicam
Bir kez yapip sürekli onu mu iciyorsunuz
Kilo verirseniz bende yapicam
Afiywt olsun canim
Nasıl yapiyosun ya benim hep canim istiyor
Evet kaptanım bir kerede yapmak kolaylık oluyor.Çok guzelmenu hocam kilo verirseniz bende yapicam
Bir kez yapip sürekli onu mu iciyorsunuz
Kilo verirseniz bende yapicam
Afiywt olsun canim
Nasıl yapiyosun ya benim hep canim istiyor
Bademim doğru dediİnşallah canım yaa .
Gurur duyalım.
Hava atalım
İnsanlara tarif falan verelimçokmşey mi istiyom
Evet öyle de ben tatlıyı çok seviyorumCanım tamamen beyni şartlandırmakla alakalı. Kendine hep tam tersini yani kafaya koydum mu ben yemem, zaten artık iştahım yok, azıcık menü bana yeter gibi olumlu ve şartlanmış şeyler söyle ve çok inanarak yap canm beyin duyduğuna inanır. Kendini sağlıklı besleneceğine ikna edersen gerçekten canın hiç bir şey çekmiyor tatlım her şey beyinde bitiyor işte . Hedefe kitlendinmi tamam.
Anladim yaparsam tarif alırımEvet kaptanım bir kerede yapmak kolaylık oluyor.
Hadi hadi içindeki yaramaz çocuğu serbest bırakBademim doğru dedi
Hava atmasak daha iyi gibi o bölümü çikaralim
Cuma günü sonuçlarımiz inşallah iyi gelir de tarifi istersin kaptanim.Evet öyle de ben tatlıyı çok seviyorum
Yani şeker falan değil direkt ev yapımı tatlı ya da pastahane de olur :)
Anladim yaparsam tarif alırım
1038738229 kere ben de yapicam yazmisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?