- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.978
- 1.423
- 60
Sende sağol canımahhh kıyamamm, bugün ilk fırsatta sen de azıcık uyu canım
sağol ablacımm
teşekkürler cancağızımm, evet çok şükür 3 gün ne yesem derdimiz olmayacak
sana da afiyet olsun tatlımm tatlımm
Aslında 2 öğün olarak yesen varya daha iyi sonuç alırsın.ben öyle yapacağım kaptanım, iki öğünlük hakkımı tek öğünde yiyeceğim.
Hergün öğlen uyuyorum sonra kalkıp yemek yapmaya üşeniyom kızzz uyumam herhalde bugünahhh kıyamamm, bugün ilk fırsatta sen de azıcık uyu canım
sağol ablacımm
teşekkürler cancağızımm, evet çok şükür 3 gün ne yesem derdimiz olmayacak
sana da afiyet olsun tatlımm tatlımm
Ya sen çok tatlısınSen böyle tatlı talı gel çiçeğim dersin de ben gelmezmiyiz... Geliyorummmmm
Geliyorummmmmm çok hırslandım tutmayın beni
Tüm detayları okudum kaptanımyapacağım zaman aklıma takılan yer olursa soracağım
Yaaaa hayır 2 öğün yesin daha iyi sonuç alır .
Tamamdır başlayacağın zaman sorabilirsinSen böyle tatlı talı gel çiçeğim dersin de ben gelmezmiyiz... Geliyorummmmm
Geliyorummmmmm çok hırslandım tutmayın beni
Tüm detayları okudum kaptanımyapacağım zaman aklıma takılan yer olursa soracağım
Gelirsin yardımaaHareketli mutlu güzel günler bekliyor inşallahhh
İhlamur yaptım ablam iyi geldiiSeni ısıtacak napsak bilemedim.
En iyisi çorabının üzerine bir patik geçir
Kaptanın dediğini yap , yaptığını yapmaAkşam 2 dilim baklava yedimmi yedim sjksjksjk
Hahahahah dogurup gelecem ama şu iki bebelerle maceram nasıl geçicek bilmem birde kızçenin 2yaş sendrom o ay oyyy oyyyy
Evettt guzel fikirr 70 kiloyla enazından benimle eşlik etmiş eder hatta daha daha az kiloyla bile
Kaptan firardaya ondan şey ettiydimKaptanın dediğini yap , yaptığını yapma
Sen diyet yapmadan , diyet yapanlardan daha hızlı verirsin kız onların peşinde koşarken bir bakmışsın çağla şikel gibi olmuşsun
Tahmin edebiliyorum Hayalcim. Ellerim ayaklarım hep buz gibidir ama bu soğukluğu hissetmem rahatsız olmam..Eşim zorla çorap giydirir. Hiç çoraplarım eskimiyor giyilmedigindenAbla ayaklarım o kadar üşüyor ki çorap üstüne patik giysem bile ayağımın soğukluğundan çorabım terliyor hiç yaşadınız mı bilmiyorum amabeni sadece 7/24 üşüyenler demir eksikliği olanlar ayağı elleri hiç ısınmayanlar anlar
Hahahahah ayy hayalimm yeminle yaaaKaptanın dediğini yap , yaptığını yapma
Sen diyet yapmadan , diyet yapanlardan daha hızlı verirsin kız onların peşinde koşarken bir bakmışsın çağla şikel gibi olmuşsun
yaaaaa sennn nasıl tatlısınn amaa, olleeeyyyyy o zamannnSen böyle tatlı talı gel çiçeğim dersin de ben gelmezmiyiz... Geliyorummmmm
ablacım kahvaltımı da çok geç yapmış oldum, acıkmazsam yemesem daha iyiAslında 2 öğün olarak yesen varya daha iyi sonuç alırsın.
ya kıyamamm sana, Allah yardımcın olsun canımm, sağlıkla kucağına al bebişini de bugünleri de atlatırsın inşallahHergün öğlen uyuyorum sonra kalkıp yemek yapmaya üşeniyom kızzz uyumam herhalde bugün
Eve gidincede azda olsa yemeye çalış bence,bu diye 2 öğün olarak yapılıyor.yaaaaa sennn nasıl tatlısınn amaa, olleeeyyyyy o zamannn
ablacım kahvaltımı da çok geç yapmış oldum, acıkmazsam yemesem daha iyi
ama acıkırsam ikiye çıkarırım
ya kıyamamm sana, Allah yardımcın olsun canımm, sağlıkla kucağına al bebişini de bugünleri de atlatırsın inşallah
ben de hamileliklerimde çok yorgun olurdum, oturduğum yerde uyur kalırdım
tamamdır ablacım evde de biraz içerime gidincede azda olsa yemeye çalış bence,bu diye 2 öğün olarak yapılıyor.
Bi alo de yeterGelirsin yardımaa
yaz kış çorapsız asla gezemem ben mesela ablaTahmin edebiliyorum Hayalcim. Ellerim ayaklarım hep buz gibidir ama bu soğukluğu hissetmem rahatsız olmam..Eşim zorla çorap giydirir. Hiç çoraplarım eskimiyor giyilmedigindensogukluktan çorabin terledigini ilk kez duyuyorum nasıl bir sogukluksa artık Motorumuz iyi ısıtmıyor bizi
Bencede azda olsa iç gene canısıtamamdır ablacım evde de biraz içerim
Hihihi ben de aynısını sana yazdım
var ya tam kankişiz
O biziz işte
Günaydın eküricim.
Biz yürümeye gidiyoruz kankimle
Kesinlikle bizleriz çıtırcım eküricimgünaydınlar olsun.
Kapıdayım geliyorum ışınlayacam kendimi hemencecik
Afiyetler olsun ne güzel işte menü dusunmessin ne yapıyım diyeOffff bu olmaz ki ama . Detoks yapacaktım bugün. Cuma günü menüm belli oldu.
Cuma bomba yi sen patlatacaksinorucumun 38. saatinden herksese günaydın çok dinç ve mutluyum harika bir eksi ile uyandım inşallah cumaya kadar bu performansta devam edersem
Masalahhh kankime superrr
Ben senin kilonda olsam 3 dilim yerdim çıtır bayanAkşam 2 dilim baklava yedimmi yedim sjksjksjk
Bende çok yapıyor şişkinlik ve gazKarnabahar şişkinlik yapar değil mi arkadaşlar?
Ohhh sofa olsun canımİhlamur yaptım ablam iyi geldii
Benim de ayaklarım hiç isinmayanlardan çorap patik üstüne de pelus panduf yine de zor ısınırTahmin edebiliyorum Hayalcim. Ellerim ayaklarım hep buz gibidir ama bu soğukluğu hissetmem rahatsız olmam..Eşim zorla çorap giydirir. Hiç çoraplarım eskimiyor giyilmedigindensogukluktan çorabin terledigini ilk kez duyuyorum nasıl bir sogukluksa artık Motorumuz iyi ısıtmıyor bizi
Geldim geldim dusumu aldım cay içiyorum 8.bin adım yaptım sen ne kadar yürüdün kankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?