Günaydııın ayran aşı soğuk mu yeniyor yoğurt çorbası yapıcaktım ben bugün
Yaşasın ayran aşı kaptanım var benim
Bizim kizlar bugünden itibaren ben dün başladım . Haksızlık olur muşu var ki perşembe bırakıyorum ...Üç gün yaparlarsa sıkıntı olmaz.
pek gün aymamış sanki kuzummGünnnnooooooo
Tatlım soğuk oluyorGünaydııın ayran aşı soğuk mu yeniyor yoğurt çorbası yapıcaktım ben bugün
Ahh benim bu kiz sıpaa uyutmadı gece beni ağlak zırlak kafam kazan gibipek gün aymamış sanki kuzumm
Teşekkür ederim bitanemGünaydın ah o ne guzel hava ya , bizim burda karla karışık yagmur .
Afiyet şifalar olsun yürüyüsler .
Benee seni yerim ablammYerim o mahmur bakışlarını
Günaydın canım
Olur bitanem.Akşam biraz salata ve yoğurt yedim.
canım cuma, cumartesi ve pazar benim için daha uygun
Afiyetler olsun yarasın
Noldu öyle uyumamış prenseste .Ahh benim bu kiz sıpaa uyutmadı gece beni ağlak zırlak kafam kazan gibi
Sorma ablam sanırım biyeri ağrıdı uykunda ağladı hep hiç çorap giymezse öyle olur ensonda kulotlu corap aldım cektim üstüne bugün hadi bakalım çıkarda göreyimmAfiyetler olsun yarasın
Noldu öyle uyumamış prenseste .
İHlamurmu içsem acep içim ısınır hem her bitki çaylardanda içemiyorum malumİçini ısıtacak bir şeyler iç.Kiyamam...
Allah'ım nasıl sağlıklı
Uyku tulumu daha iyi aslında ondan giydirsene ayaklarıda sıcak kalır en azından .Sorma ablam sanırım biyeri ağrıdı uykunda ağladı hep hiç çorap giymezse öyle olur ensonda kulotlu corap aldım cektim üstüne bugün hadi bakalım çıkarda göreyimm
Hee geceleri giydiriyorum ablam da bu kacgündür giydirmiyorum odamız çok sıcak oluyor daralmasın dedim incesi vardı onuda anca yıkadım dün kurumadı hava malum serin zor kuruyoUyku tulumu daha iyi aslında ondan giydirsene ayaklarıda sıcak kalır en azından .
İnşallah bitanem.Umarım bunu başarırım abla. Bıçak gibi kesmedikçe olmucak bazı şeyleri.
Derecesini düşür olmazsa daha rahatr eder hiç değilse,sıcak oluncada uyuyamaz zorlanır.Hee geceleri giydiriyorum ablam da bu kacgündür giydirmiyorum odamız çok sıcak oluyor daralmasın dedim incesi vardı onuda anca yıkadım dün kurumadı hava malum serin zor kuruyo
Afiyet olsun canımAkşam 2 dilim baklava yedimmi yedim sjksjksjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?