- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Bana uyarrrCumaya kadar yarışalım mı
Menülere etiketleriz birbirimizi. Yüzdelik olarak da kim fazla gelirse o kazanır
Sagol canim eşim şimdi gitti arabayla ilgilenecek
Ay öyle olmuş ama ben daha çok kendi takımıma aralıklı oruç yapanlar dikkatimi çekmişti onlari aldım öyle olunca apa yapanlar maviş takıma gecmisBeth bunu bilmiyor ya da dikkatinden kaçtı
Evet ya koyduk çıtır olmaya 5-6 kg kaldı (baya da çokmusAaaayyyy harika Tabi gözüm 60'lar liginde olunca hemen dikkatimi çekti . 60'lar Ligi siz ne kadar muhteşem gidiyorsunuz öyle Resmen 60'lar liginde 65'den yukarı kimse yok maşallah size. Çıtır olmayı kafaya koymuşsunuz.
Evet geçen hafta büyük performans gösterdin. kaptan olunca daha farklı oluyor ama yine de aynı performansı hatta daha fazlasını bekliyorum sendenKaptanım
Gözden olmak çok gözel
Ayy kıyamam yaa küçükten büyüğe sıralanmış
Ellerine sağlık canım
Evet Ankacim.Eline sağlık canım. Şimdi ben her gün menü yazıp @sibel_84 ü etiketliyorum. Bir de buradaki arkdaşların menüsüne bakıyorum doğru anladım değil mi?
Tabi ki yaparım kaptanım.Elhan cim gunaydin
Kirmizi takimin gullerini bir liste yapabilir misin? Yaptinda ben mi görmedim acaba? Ama yoğunsan ya da sen yapiver dersen sorun degil yaparım.
Tatlım tartı bildirimini zamanında yapsan takımi olumsuz etkilemezsin. İyi günde kötü günde beraberiz destek olmak için birlikteyiz.
Tamamdır bu günden itibaren öyle yapayımEvet Ankacim.Kaptaninla beraber beni de etiketlemeyi unutma.
Pazartesi fotoğrafsız cuma da fotoğrafli bildirimlerini yapıyorsun hepsi bu
Bitanem benim.Ögretmenler gününü kutlamıştım ablacım ama gormedin sanırımbugun biraz yogun birgundu
O araya bi trambolin koyalım beraber zıplayıp çıtırlara atlayalım benceJasminium84 Aramıza boş kutu girmiş aşağı bi ip uzat da beni şöyle çıtırlara doğru fırlat
bikaç haftaya 60 lar ligi çok canlanacak
gel bakiim senjasminle aramıza bak yerin hazır
Gel gelll çiçeğim hemen yanımızda yerin hazırKur canım kur tabi kisırayla hepsi olacak
ay beni çok gaza getirdiniz yaaaaa
Bu gazla kısa zamanda gelirim ben
Canım Simaycim senin de Öğretmenler Günü' n kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu çok güzel bir öğretmenlik hayatın hatta benim gibi emeklilik günlerin olsunEki Görüntüle 3340595
Elhan ablacım kocaman öpuyorum
Günümüz kutlu olsun
Grupta bilmediğim tanımadığım ögretmenleriminde günü kutlu olsun..
Ben bugunde cok duygusal oluyorum Türkiyedeki ögrencilerim yazıyor her birine ayrı seviniyorum gözlerim doluyor...
Ne güzel bir meslek
O yüzden bitanesinDer miyim hocam. Hele sana hiç demem. Eline sağlık derim. Biz yemekte idik giremedim acikcasi. Öğretmenler günü programı bende idi. Yüzümün akı ile çıktım işin içinden. Ama çok yogundum giremedim.
Gel inşallahKur canım kur tabi kisırayla hepsi olacak
ay beni çok gaza getirdiniz yaaaaa
Bu gazla kısa zamanda gelirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?