Çoo geçmiş olsun dualarımız sizinle Rabbim tez zamanda güzel haberler aldırsın inşallahMerhaba ablacım. Bir hafta oldu ablam yoğun bakıma kaldırılalı. İlk birkaç gün olumsuz konuşuyordu doktorlar. Şuan hâlâ risk devam ediyor fakat ilk günlere nazaran ufak da olsa gelişme gösteriyor. İnşallah iyi olacak
Şaşırdım hocam . Daha eve yeni geldim çıkacağım yemeğimiz var. Yarın sabah yine kontrol edeyim. Olmazsa yarın annemlerde tartilayim o zaman çıkar ak kara ortaya.Tatlım tabloya ne yazalım bilemedim. İstersen bunu alalım bir tuhaflık olduysa hafta içinde ortaya çıkacaktır. Üzülme ama lütfen
İyi ki dün tartilmissin canim.
Jasminim az sonra tablonun başındayım...Geciktim biliyorum.
Bayılıyorum bu sözlerineafiyet olsun hem de kas olsun canım benim.
Tatlım aceleden en eski tabloyu almışım o yüzden böyle oldu kusura bakma.Hatta transferleri bile degistirnemişim. Bu akşam takimlar kurulduktan sonra günceller eklerim.Ben neden çıktım ki
Heyecan başlıyoooorrrr93. ETAP YARİSMACİLARİMİZ
Beth18
gezegenfeza
Anka
Mthn83
@deli bir dombili
Nergis 35
FitVenus
TemelinSafinazi
badem000
Jasminium84
M muhendishanim98
M Meryem1306
Keira-
Ozzybal
Tesnim1903
menekse_kokusu
diyetkolikmom
Ellssa
sibel_84
Elhan
ZincirKirma bildirim yapmadı. Gelir durumu hakkında bilgi verirse onu da takımlardan birine dahil ederiz
Aynen kuzum ondan oldu.Canım eski liste kullanılmış ya yanlışlık olmuştur
Sibelcim musaitsen gel takımları kuralımŞaşırdım hocam . Daha eve yeni geldim çıkacağım yemeğimiz var. Yarın sabah yine kontrol edeyim. Olmazsa yarın annemlerde tartilayim o zaman çıkar ak kara ortaya.
Tatlım ben yine karar değiştirdim.
Bir haftada beni sollayip gececegin ihtimalini düşünerek bu hafta yarışmaya karar verdim.
Yarın sabah kilo bildirimi ile sahalardayim inşallah.Mucadeleye artilarimla devam.
Eline sağlık kuzum seni sahalarda aramızda görmek bizim icin bir sereftir demek ki bu hafta bomba olacak93. ETAP YARİSMACİLARİMİZ
Beth18
gezegenfeza
Anka
Mthn83
@deli bir dombili
Nergis 35
FitVenus
TemelinSafinazi
badem000
Jasminium84
M muhendishanim98
M Meryem1306
Keira-
Ozzybal
Tesnim1903
menekse_kokusu
diyetkolikmom
Ellssa
sibel_84
Elhan
ZincirKirma bildirim yapmadı. Gelir durumu hakkında bilgi verirse onu da takımlardan birine dahil ederiz
Tamam canım teşekkür ederimTatlım aceleden en eski tabloyu almışım o yüzden böyle oldu kusura bakma.Hatta transferleri bile degistirnemişim. Bu akşam takimlar kurulduktan sonra günceller eklerim.
Aynen öyle olmuş canım teşekkür ederimCanım eski liste kullanılmış ya yanlışlık olmuştur
Sağol ablamMthn83 canım tebrik ederim, senin adına çok sevindim, artık uzaklaşma çok güzel kaptanlık yaptın, okudukça neşelendim, sanada yazarken iyi gelmiştir.
Bu geçen hafta umutsuz, mutsuz, bitik bir Hatice yoktu. Tam aksi vardı, lütfen seni hep böyle görelim
Elhan emeklerin için çok teşekkür ederim
Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum, veremeyenler haftaya çok güzel eksilerle geleceğinize inanıyorum
s i d e l y a , kuzum, Rabbim ablana şifa, sizlere dirayet versin
Veeee bummmmmEline sağlık kuzum seni sahalarda aramızda görmek bizim icin bir sereftir demek ki bu hafta bomba olacak
Çok yok canım ya sanki biraz erimiş kaslarım çünkü spor yapmaya baktım olmuyorKaslarına dokun tatlım yerindeyse tamamdır
Bu kız kaptan olmak için doğmuş
Tebrikler canım
İnşallah canimMasalahhh sıkıyor gitmesin yağdan vermişsindir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?