- Emoji Skoru
- 121.703
- Puanlar
- 598
Sen yinede çıtayı makul tutAyy demi cumaya 75 görürüm bu gazla
Maşallah çok güzel afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Hadi inşallah.
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yinede çıtayı makul tutAyy demi cumaya 75 görürüm bu gazla
Maşallah çok güzel afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Hadi inşallah.
Ayy ne güzel düşündünBir zamanlar yine bir öğretmen arkadaşımız vardı, telefonu hep değişik yazardı.
Bugün o geldi aklıma ve öyle seslenmek istedim
Güngünay kızlar
Antepia27 belki sende gelmek istersin
![]()
İnsalhh canım benim.insalahh dolsun kuplerrGeçen hafta eritilen yağ stogumuz az oldu. Bu hafta küpleri doldurmayı ümit ediyorum.![]()
Yansın yaglarrrr por çöz ler hazır hadi bakalım
Bende akşam yemeklerini kesince zayıfladımşu akşam yemeğinden sonra ekstra yemelerimi kessem vericem de ıvır zıvır atıyorum ağzıma![]()
Aslında gün içinde 10 bin deniyor ya dilimize dolanmış. En azından günlük adimimiz 6 bin olsun demiBu adımlar aralıksız mi yoksa gün içindeki adımlar mi?Mthn83
Canım düzenin bozulunca direk ödem oluyor. Kilo olsa bile ödem çok olur. Biraz hareket bol sıvı eminim çoğu gidecek. Bu kadar ödem yükluyken sen takımlara alamayiz. Çünkü mavi takıma alırlar. Sende çok kilo verirsin olmaz olmaz.Birde siz regl dönemlerindecanim tatlı istiyor yazıyorsunuz gerçekten benimde öyle oldu 1 hafta sürekli tatlı yemek istedim hatta yemek yerine bazen tatlı yedim ondan belki bu kadar hızlı kilo aldim
Hatırlıyor musun?Ayy ne güzel düşündün![]()
Sakin ve kararlıBende akşam yemeklerini kesince zayıfladım
O süreçte gündüz yedim herseyden önce
Akşam 8den sonra yemedim
1 2 ay sonra 7dem sonra yemedim
Gün içinde hersey yedim
2 3 ay sonra gün içinde yediklerime dikkat edim adim adim böyle böyle kestim akşam yemeleri
Aa sen kırmızı takim kaptanı mi oldun canım hayırlı olsun :) tamam ne derseniz o. Yeter ki kilo vereyim takımlara girmesem de olurCanım düzenin bozulunca direk ödem oluyor. Kilo olsa bile ödem çok olur. Biraz hareket bol sıvı eminim çoğu gidecek. Bu kadar ödem yükluyken sen takımlara alamayiz. Çünkü mavi takıma alırlar. Sende çok kilo verirsin olmaz olmaz.
Takım kaptanı olmak bakış açımı değiştirdibiraz fesatlık var ruhumda
![]()
StratejiCanım düzenin bozulunca direk ödem oluyor. Kilo olsa bile ödem çok olur. Biraz hareket bol sıvı eminim çoğu gidecek. Bu kadar ödem yükluyken sen takımlara alamayiz. Çünkü mavi takıma alırlar. Sende çok kilo verirsin olmaz olmaz.
Takım kaptanı olmak bakış açımı değiştirdibiraz fesatlık var ruhumda
![]()
Canımsın takılıyorumAa sen kırmızı takim kaptanı mi oldun canım hayırlı olsun :) tamam ne derseniz o. Yeter ki kilo vereyim takımlara girmesem de olur![]()
Nicki neydi acaba balık hafizaliyim benHatırlıyor musun?
sara_28 de tanır
Bi dönem benim kızkardeşim de takımlara girmişti, hala bazen birbirimize öyle söylüyoruz, çok hoşumuza gidiyor![]()