- 18 Mart 2018
- 30.606
- 121.718
- 598
- 35
Bence yapmamız lazım, gönderdiğimiz yaramaz tontiş gaza gelip cumaya daha çok verebilirEn zor kısım o oluyor kaptanım. Belki fikrini degiştirirsin. Biz alıştık alma , gitmelere kızlarımız garipsemezler . İçin rahat olsun.
Allah şifa versin canım benim çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar ben malesef bugün güzel bir güne uyanmadım. Ablam kalp krizi geçirdi. Şuan hastanede bilinci kapalı, makineye bağlı. 7 gün uyutularak tedavi edilecek. Dualarınızı bekliyorum
Elhan ablacım bildirim yapamadım evde de değildim zaten.
Bu hafta masterfite katılmayayım
Hayırlı olsun takımımız kaptanım bilgini bizimle paylastigin için de teşekkürler bugün yapacağım elimde biberiye de var kendi hazir@Mehfam
@blonde ambition
sibel_84
@s i d e l y a
@sudansebep
@sara_28
Nergis 35
Herkese merhaba Tuğçe ben =)
Sayesinde 20 kilo verdiğim kürümü paylaşacağım sizinle tansiyon ve myom tarzi kanamaya sebep olan bir rahatsızlığı olmayanlar isterlerse yapabilir çok guzel kilo verdiriyor.
4 limon
3 yk taze zencefil
2 yemek kaşığı biberiye
8 bardak su
8 bardak suyu kaynat limonlari at 7dk kaynasın. Zencefili koy 5dk kaynat. 2 yk biberiye koy altını kapat. 3 4 saat demlenmeye birak süz.
Sabah aç karna 1 tk sirkeli su ardından 1 bardak kür.
Aksam yatmadan 1 bardak kür.
Yesil çayın içine 2 top karabiber 1tk sirke. ( ara ogunler de )
Ben çok faydasını gördüm kızlar dyt. Derya binicinin listesini yapıyorum yapmak isteyen olursa her hafta verdiği kurleri atarim
Geçmiş olsun canım çok kötü diş ağrısıElhan hocam uyumuşum. Saat 6 da eşimin diş ağrısı ile güne merhaba dedik. Şimdi ona çorba yapıyorum. Hemen içip doktora geçecek.
Ayy demi cumaya 75 görürüm bu gazlaYaparsın canım
Sana böyle bişey lazımdı
Maşallah çok güzel afiyet olsun17 kasım
Kahvaltı 12:00
7 hurma
Çörekotu, zeytinyağı
Akşam 17:30
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan
Üstüne tereyağında kavrulmuş nohut, ceviz
1,8 kt su
2 kupa çay
2 yada 3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan
Çok geçmiş olsun canımElhan hocam uyumuşum. Saat 6 da eşimin diş ağrısı ile güne merhaba dedik. Şimdi ona çorba yapıyorum. Hemen içip doktora geçecek.
Hadi inşallahGünaydın herkese mutlu hafta sonları
Bu hafta takım kaptanları felaket enerjik ve azimli güzel sonuçlar çıkacağına eminim
18.11 | 19.11 | 20.11 | 21.11 | 22.11 | 23.11 | |
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
Uyumana sevindim canım.Elhan hocam uyumuşum. Saat 6 da eşimin diş ağrısı ile güne merhaba dedik. Şimdi ona çorba yapıyorum. Hemen içip doktora geçecek.
Beklememize değdi kankişim . Cuma günleri kaptan bulmak bizi zorluyor.Günaydın herkese mutlu hafta sonları
Bu hafta takım kaptanları felaket enerjik ve azimli güzel sonuçlar çıkacağına eminim
Senden de kuzummallah ebeden razı olsun ablacım
Evet evet degdi sagolsunlar kaptanlar fena ama bizi erim erim eriteceklerBeklememize değdi kankişim . Cuma günleri kaptan bulmak bizi zorluyor.
Geçen hafta eritilen yağ stogumuz az oldu. Bu hafta küpleri doldurmayı ümit ediyorum.Evet evet degdi sagolsunlar kaptanlar fena ama bizi erim erim eriteceklerkankişim
diyetkolikmom
Kürden kaynattim bakalim bende inşallah faydasını görürüm bende sıkıldım artık 64 lerde gezinmeye
Allah şifa versin canım benim çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun takımımız kaptanım bilgini bizimle paylastigin için de teşekkürler bugün yapacağım elimde biberiye de var kendi hazir
Geçmiş olsun canım çok kötü diş ağrısı
Ayy demi cumaya 75 görürüm bu gazla
Maşallah çok güzel afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Hadi inşallah.
Teşekkürler herkese.gonderdik dişçiye bakalım nasıl gelecekUyumana sevindim canım.
Eşine geçmiş olsun.
Çok iyi düşünmüşsün kaptanımGünaydın guzellerim. Eskiden burada bı adet vardı. Günlük su ve spor bildirimi. Yanii eski köyün adetini geri getirdim. Tablo işi zor haberiniz olsun hergun paylaşım bekliyorum. Spor konusunda sıkıntısı olan varmı? Hergun 30 dk egzersiz yaptım yada 6000 adım attım diyemeyecek kimse varmı? Su için de 1.5 lt sınırı koyalim
18.11 19.11 20.11 21.11 22.11 23.11 TemelinSafinazi Ozzybal ZincirKirma Ellssa Jasminium84 Keira- menekse_kokusu Mthn83
Ellerine sağlık kaptanım. Devamlılığı da getirir bu tablo. Eski köyün adetleri yeni köye fark atabilir bence de.Günaydın guzellerim. Eskiden burada bı adet vardı. Günlük su ve spor bildirimi. Yanii eski köyün adetini geri getirdim. Tablo işi zor haberiniz olsun hergun paylaşım bekliyorum. Spor konusunda sıkıntısı olan varmı? Hergun 30 dk egzersiz yaptım yada 6000 adım attım diyemeyecek kimse varmı? Su için de 1.5 lt sınırı koyalim
18.11 19.11 20.11 21.11 22.11 23.11 TemelinSafinazi Ozzybal ZincirKirma Ellssa Jasminium84 Keira- menekse_kokusu Mthn83
Eşine geçmiş olsun kuzumElhan hocam uyumuşum. Saat 6 da eşimin diş ağrısı ile güne merhaba dedik. Şimdi ona çorba yapıyorum. Hemen içip doktora geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?