- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım takımda daha güzel motive oluyoruz bence geçme ama sen bilirsin. Ben de az önce regl olunca çok halsiz düştüm ve yarın serbest gün yapmaya karar verdim. Yarın diyet dışı besleneceğim ama Hafta içi toparlarım diye düşünüyorum. Böyle kötü oldum diye 1 gün yerim ama hazırlığa geçsem belki hergün yerim canım.Elhan abla ben bu hafta hazırlıkta olmak istiyorum izin verirsen
Benim adım yok
Canım bu hafta hazirliktasin bir hafta bekleme süresi var ama çok istekli ve azimliysen listeye eklerim. Sıkıntı yok.Benim adım yok
Afiyet olsun güzel menüSabah tb sandviç
Ara yarım portakal
2 ceviz
Akşam 1 tabak ispanak yemegi 2 kaşık yoğurt
1dilim tb ekmek
Evet ben eklenmek istiyorumCanım bu hafta hazirliktasin bir hafta bekleme süresi var ama çok istekli ve azimliysen listeye eklerim. Sıkıntı yok.
Diyetisten listesi ile ilerliyorumAfiyet olsun güzel menü
Güzel menüKahvaltı: 1 dilim tam buğday, 2 yumurta, peynir, 8zeytin,
Ara: Kahve Amerikano, 1avuç çerez(kaju,Antep,badem,fındık)
Akşam: 1 kase mercimek çorbası,
1 kase kuru fasülye, biraz yoğurt
Biraz önce regle oldum ve o kadar halsizim düştüm ki anlatamam. Elim kolum tutmuyor şuanda
Bugün ki menümElhan ve gelecek olan yeni kaptan .
Teşekkür ederim canımGüzel menü
Ekleme yapayimSabah tb sandviç
Ara yarım portakal
2 ceviz
Akşam 1 tabak ispanak yemegi 2 kaşık yoğurt
1dilim tb ekmek
Bakalim 20 kg verdim.. eşim gemide çalışıyor ocakta gelecek 88 e düşmeye çalışıyorum =) 17 kg vermem lazım 1.5 ayda =))))Teşekkür ederim canımSenin menünde çok güzel. Böyle azimli ve kararlı olman daha da güzel.
20 yi vermişsin.Bakalim 20 kg verdim.. eşim gemide çalışıyor ocakta gelecek 88 e düşmeye çalışıyorum =) 17 kg vermem lazım 1.5 ayda =))))
Yarışmaya karar vermeside harika. Eeeeee o zaman kaptanlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?