- 15 Kasım 2023
- 268
- 667
- 18
- 29
Diyet+sporla 2 ayda çok rahat gider canım70 kilo olmak istiyorum 10 kilo ne kadar surede gider
Eksi olması iyi yine canımEki Görüntüle 3336567
Cuma: 74.25 kg
Bugün: 74 20 kg
Fark: 0.05 kg
Maalesef regl öncesi olduğundan maalesef Fark yok
TemelinSafinazi Elhan blonde ambition
Ben yarın dışarda olacağım yapamam ki-Hayal patatesi yarın yapalım mı ?
Yarın çalışmıyorum ondan yarın rahat yapabilirım diye düşündüm bendeBen yarın dışarda olacağım yapamam ki
Tamam sen başla o zaman blonde beni bekleme başım rahat olacaksan öyle yapYarın çalışmıyorum ondan yarın rahat yapabilirım diye düşündüm bende
Az gitsede sorun değil, sonuçta çabalarımızın karşılığını alıyoruzTebrik ederim xanim senle yarışmak güzeldi başa baş olmuş
Amin, zaten bozma şansım yok, önemli olan miktar ayarlamakMisafirligin sıkıntısız geçsin canım. Eksin çok güzel
Çok isterim70'ler ligine gelmeyi Garantilemiş bir Gezegen görünüyor burada
Hadi hemen bu hafta gel . ❤
Ağzın bal yesin denilesi cümle ama az yesin kilo yapmasın teşekkür ederim canım benim normalde olsa niye eksi değil diye ben kesin sinir olurdum ama regle olma günüm geldi . Tam bu gün regle olmam lazım ondan onun şişliği vardır deyip pozitif bakıyorum, umut oluyor. ❤
Evet bitanem ilk tablomuzu paylaşayım ondan sonra lige bakalım ..ağir taşlar yerinden oynar inşallah.Elhan Hem yeni gelenler , hem kilo verenlerle birlikte bizim 70'ler ligi baya kalabalık oldu.
Bu gün müsait olduğunda Ligleride paylaşacaksn değil mi?
Teşekkür ederimMuhteşem tebrik ediyorum
Olur kuzum ..kendini neden iyi hissetmiyorsun bir sikinti mi varElhan abla ben bu hafta takımlara girmesem olur mu?
Yok ablacım. Sadece pek aktif olamıyorum. Motivasyon mesajları atamıyorum. Takımı eksi gelmezsem de kötü etkilerim diye düşünüyorum.Olur kuzum ..kendini neden iyi hissetmiyorsun bir sikinti mi var
Ben dişimi sıkarımda kaptanım, yarın uzun yola çıkacağım, muhtemelen ödem çok olur, misafirlikte de senin yemekler dursun ben hurma yiyeceğim olmaz, yinede dikkatli olmakta fayda varÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Muhteşem tebrik ediyorum
Çok güzel eksidesin bence 1 gün dişini sıksan bile 7 yi görürsün ve ondan sonra çok daha iyi motive olursun bence dikkat et
Çok güzel tebrik ederim
Eksi eksidir haftaya daha iyisi gelir
Ben bu programı 70 le sonlandırmak istiyorum70 kilo olmak istiyorum 10 kilo ne kadar surede gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?