- 20 Mart 2008
- 141.571
- 213.074
- 1.423
- 60
Bakım şart bizlere kaz ayaklarımız var sonuçta:))Bakımımı yapar da çıkarım giderim diyorsun hadi allah rast getirsin arkadasim
Kaçınılmaz son. Kaz ayakları. Yavaştan ben de kolajene başlasam iyi olacak.Bakım şart bizlere kaz ayaklarımız var sonuçta:))
İnşallah 2 . Hafta gelirim diye düşünüyorumEvet canım benim antidepresanlar anca etki etti bu ay maşallah bu hafta artk 03'lere kalmadan uyuyorum. Ama seni artık geceleri biraz yanlız bırakmaya başladım kusura bakma ❤
Çok güzel maşallah. 1-2 haftaya da orada 62 yazar.
70'ler ligine geçmen an meselesi olmuş Çok sevindim canım . Hadi fazla bekletme bizi hemen 1-2 hafta içinde gel .
Mayıs ayında baktırmıştım her şey gayet iyi dedi doktor ama diyet yapamadım ki blonde bu hafta ben yedim yani biliyordum veremeyeceğimiCanım sen detaylı kan testi yaptırdın mı?
Hem insülin direnci, kolesterol durumun vs.
Hem de vitamin, mineral değerlerin iyi mi çok önemli kilo vermede ve bunların hepsi normal ise senin çok çok rahat vermen lazım canım metobilizma hızın şuan bizim 2-3 katımız iyi . 20'ler de sadece spor yaparak bile çok rahat verilebiliyor ama dediğim gibi test sonucu+düzenli spor, hareketlilik çok önemli.
Hap olarak değilde ilikli kemikler varya onu kaynatıp suyunu kullanmak daha doğal,fizik tedavi doktoruda öyle söyledi doğal besinler alın dedi.Kaçınılmaz son. Kaz ayakları. Yavaştan ben de kolajene başlasam iyi olacak.
Onu da sürekli yapmak sıkıntı olmaz mı canım. Doğalı tabiki en iyisi.Hap olarak değilde ilikli kemikler varya onu kaynatıp suyunu kullanmak daha doğal,fizik tedavi doktoruda öyle söyledi doğal besinler alın dedi.
Başka kolajenli gıdalarada bakmak lazım aslında,suyunu hazırlayıp kendine çorba filan yapabilirsin haftada 1 yapsan yeter herhalde.Onu da sürekli yapmak sıkıntı olmaz mı canım. Doğalı tabiki en iyisi.
Bugün yeni bir kosturmacayla başladım. Uyandığımdan beri sokaktayimNergis 35
@menekse_kokusu
@Ysmnondr
Ellssa
blonde ambition
Bildirim yapanlar
sara_28
Mthn83
Bildirim yapmayanlar.
Durumu bildiğim için endişeye gerek yok kuzum.70'ler ligine gelmeyi Garantilemiş bir Gezegen görünüyor burada
Hadi hemen bu hafta gel . ❤
Ağzın bal yesin denilesi cümle ama az yesin kilo yapmasın teşekkür ederim canım benim normalde olsa niye eksi değil diye ben kesin sinir olurdum ama regle olma günüm geldi . Tam bu gün regle olmam lazım ondan onun şişliği vardır deyip pozitif bakıyorum, umut oluyor. ❤
Ozimbalim sabit gelmesi dahi sevindirici olurdu -50 ile çıtani yükselttinEki Görüntüle 3336567
Cuma: 74.25 kg
Bugün: 74 20 kg
Fark: 0.05 kg
Maalesef regl öncesi olduğundan maalesef Fark yok
TemelinSafinazi Elhan blonde ambition
Geldim kaptanım hemen bildirim yapıyorumNergis 35
@menekse_kokusu
@Ysmnondr
Ellssa
blonde ambition
Bildirim yapanlar
sara_28
Mthn83
Bildirim yapmayanlar.
Tatlışım şu önceki sonraki farkı yazmadin gittiBugün yeni bir kosturmacayla başladım. Uyandığımdan beri sokaktayim
Kilo. Veren herkesi tebrik ediyorum. Pazartesi daha hızlı gelirim sahalara
Elhan ellerine sağlık canım
Evet ben çok geç kaldım o ayakları gidemeye artil gitmiyor daBakım şart bizlere kaz ayaklarımız var sonuçta:))
Yaş genç ken başla kuzumKaçınılmaz son. Kaz ayakları. Yavaştan ben de kolajene başlasam iyi olacak.
Kolay gelsin kankam hicccc sorun değil canım benimBugün sonuçlar biraz gecikebilir. Bildirimlerimiz erken tamamlanmadığı için bekliyorum. Pazardan dönüşte tamamlarım.
TemelinSafinazi sibel_84
Genel durum için dedim kuzum. Bu hafta için demedim . Normalde çok rahat ayda 5-6 kilo verebilirsin ondan dedim ama baktırmışsın testlerin iyiymiş zaten . Bundan sonra diyet ve sporunuda düzene koyarsın inşlh.Mayıs ayında baktırmıştım her şey gayet iyi dedi doktor ama diyet yapamadım ki blonde bu hafta ben yedim yani biliyordum veremeyeceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?