- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Yine de şekerli olmuyor muGeçmiş olsun canım hayırdır?
Afiyet olsun canım
Şekerini alıyoruz canım. Hemen hemen 12 saat suda bekliyor
Tamam canım sağolHastanenin sitesinden bak canım bazen birkaç günü buluyor deniyor
Geçmiş olsunTeşekkür ederim abla. Migrenim var benim. O nüksetti. Ağır geçiririm hep. Mide bulantısı ve kusma da eşlik eder.
Çok da halsizim.
Merhaba kaptanım kaç gündür gelemedim ama rahatsızım dün gecede acillik oldum iğne ilaç derken sabaha karşı eve geldım şimdide çok halsizimEvet mavi takım
Kızlar son viraja girdik. Bugün lütfen sizlerden ricam yediklerimize ictiklerimize dikkat edelim. Detokslar yapalım. Arınma şeklinde geçirelim günümüzü.
blonde ambition
@Mthn83
@Nergis 35
@menekse_kokusu
@Ysmnondr
sara_28
Ellssa
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahMerhaba kaptanım kaç gündür gelemedim ama rahatsızım dün gecede acillik oldum iğne ilaç derken sabaha karşı eve geldım şimdide çok halsizim
Kış temizliği yaptım üşütmüşüm canım üstüne dünde alerji oldu dudaklarım sişip anjiyo ödem gelişine acile gittim sabaha kadar hastanedeydim neyseki şimdi iyiyim am çok halsizimAfiyet olsun canımGeçmiş olsun. Ağrılar neden kaynaklı
Teşekkür ederim hem üşütmüşüm herhalde bide alerji olunca kötü oldum neyseki şimdi iyiyim ama hiç halim yokGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallahneyin var
Yok canım fazla beklerse sadece inan posası kalıyor.Yine de şekerli olmuyor mu
Afiyet olsun canım. Menü harikaSelam bugünkü menüm
Eki Görüntüle 3336310 Eki Görüntüle 3336311
Sabah 11.20 2 yk ıspanak 2 yk yoğurt 1 dl ekmek
Akşam 18.10 2 parça fırın tavuk 3 minik patates dilimi yarım soğan salata 2 yk yoğurt
Su 2 yi geçer
2 bardak bitki çayı
Elhan sibel_84
Geçmiş olsun canım. Her zaman söylerim. Önemli olan sağlığınız. Dikkat edin salgınlar yaygınlaştı.Merhaba kaptanım kaç gündür gelemedim ama rahatsızım dün gecede acillik oldum iğne ilaç derken sabaha karşı eve geldım şimdide çok halsizim
Allah'ım geçmiş gitmiş olsunKış temizliği yaptım üşütmüşüm canım üstüne dünde alerji oldu dudaklarım sişip anjiyo ödem gelişine acile gittim sabaha kadar hastanedeydim neyseki şimdi iyiyim am çok halsizim
Olur bitanem hazırlığa alırım seni öyle kontrolüne devam ederiz.Ben yarın bildirim yaptıktan sonra bir müddet takımlara girmek istemiyorum kaptanım böyle kıyıdan kıyıdan her akşam menümü yazıp suyumu sporumu yazıp pazartesi ve cuma günü bildirim yapsam olurmu
Elhan
Formül bulursan bana da yollaHamur işi değil de tatlıya dur demeyi öğrenmem lazım.
Çok geçmiş olsun saracımMerhaba kaptanım kaç gündür gelemedim ama rahatsızım dün gecede acillik oldum iğne ilaç derken sabaha karşı eve geldım şimdide çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?