- 15 Kasım 2023
- 268
- 667
- 18
- 29
Ben öğlen 12 de kahvaltı yapıyorum 12 8 if =)Teşekkür ederim.Yemekten önce olursa daha sağlıklı olur.
Offf işte bu korkumdan bende gitmiyorum çok geçmiş olsun canım benimÇok teşekkürler sağol,ayak baş parmakta batma ve kalınlaşma varda aylık kontrole gideceğim,parmak kenarlarına bişi koyuyor tırnağı kaldırması için.
Sağol kankacimAfiyet olsun kankacim.
Bende hamurişi ve tatlıda sınırsız yiyebiliyorumYok sözüm var.69.90 i gounce basacağım nikahı. Şurada birşey kalmadı. Kendime söz verdim. Bari sozumde durayım
Ya bazı şeylerde dengelemeye biliyorum. Ama aşığı olduğum şeylerde duramıyorum napayım. Yemek de o kadar duskunlugum yok. Aç kaldigim bile olmuştur. Açlık aklıma gelmez ama tatlı olunca kendimi zor kontrol ediyorum. Bu aralar yine coştum. 2-3 güne regl gelir. Onu. Etkisi herhalde
Geceleri saymıyoruz tatlımGerçekten 27 mi yaş
Hoşgeldin canımADINIZ: Tuğçe
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 107.5 ( dün tartildim)
HEDEF KİLONUZ: 86 ( 2 ay içinde şimdilik bu)
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik, stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 62 kilodan 125 e çıktım.. artık yeter dedim ve diyete başladım 107 ye düştüm.. eski halime dönmek istiyorum.
Herkese merhaba =) bende katılmak istiyorum
Zaten buralı deyilmiydin?Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum
Ben zeytinyağlı çörekotu yapmasam akşamı zor ederdim, çörekotu acayip tok tutuyorBu aralar çok hurma tüketen var ama bence şekerli bir meyve ve şeker acıktırıyor
Geçmiş olsun canımMerhabalar, ben çok rahatsızım. Sayfaya bakamıyorum
Hamur işi değil de tatlıya dur demeyi öğrenmem lazım.Bende hamurişi ve tatlıda sınırsız yiyebiliyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ablacım. 2 minnak kuzum var. Yatamıyorum o yüzdenÇok geçmiş olsun özellikle karanlık odada olmayı tavsiye ediyorlar doktorlar filan.
Abla emzirdiğim için bişey de vermiyorlar acilde. Sadece parol serum yapıyorlar. Birqz sonra parol atcam bende. Fayda etmez de işte..Geçmiş olsun canımAgri kusma durumuna gelmişse ilaç da kâr etmez. Canım eşine haber ver acile gidin. Serum veya iğne olmadan zor geçer.
Hoş geldinizADINIZ: Tuğçe
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 62 kilodan 125 e çıktım.. artık yeter dedim ve diyete başladım 107 ye düştüm.. eski halime dönmek istiyorum.
Hoş geldinizMerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum
Hoş geldinizADINIZ: Tuğçe
Evet kilo.verip.buradan ayrilmistim daha sonra doğum yapıp geldim ama tam randıman alamadım kendimi topralayamadim simdi tekrar geldim baktım olacak gibi değil doğumdan sonra bi gram veremedimZaten buralı deyilmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?