- 8 Ağustos 2008
- 35.322
- 42.455
- 1.123
İyiyim çok şükürGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükürGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
2 yıl önce ne ameliyatı olmuştun canım? beyinle mi ilgili?Kontrol canım. 2 yıl önce olduğum ameliyatın nedenini araştırıyor doktor. Geçen ay pıhtı gitti ya sol beyinciğe.
Hayır canım. Aort damarı patlaması2 yıl önce ne ameliyatı olmuştun canım? beyinle mi ilgili?
çok geçmiş olsunHayır canım. Aort damarı patlaması
Yaaaa rabbim şifa versin insallah canım benimKontrol canım. 2 yıl önce olduğum ameliyatın nedenini araştırıyor doktor. Geçen ay pıhtı gitti ya sol beyinciğe.
Aaa tamam tahmin etmiştim
Çikolatayı aldım, düğündeyimBen de tavuk göğsünü çok severim. Değiş tokuş mu yapsak ne yapsak![]()
43 gündür yarını bekliyorum![]()
Kızlar o tatlıların hepsini unutun hadi su içip, bol spor yapalım . Cuma gününü düşünün veee
Tartıda 1 kilo yada üzeri bir düşüş görebilmek onların hepsinden daha tatlı olur
![]()
Sen merak etme kaptanım, içinde un ve çiko harici şeker yokCanın çok tatlı istiyorsa lütfen gündüz yap en azından kurtarabilesin günü![]()
Yarın komple arınalım detox şart oldu
Bir ara tarifini alayımSen merak etme kaptanım, içinde un ve çiko harici şeker yok
Bebekten dolayı çok giremiyorum ama yine de gayret edicem kaptanım. Çok motiveyim inşallah güzel eksiler görürüm yine cumayaOzzybal
FitVenus
gezegenfeza
Mehfam
-Hayal
ZincirKirma
Jasminium84
s i d e l y a
Keira-
Arkadaşlarım pek aktif görünmüyorsunuz lütfen hep birlikte bu hafta güzel sonuçlar elde edelim
Size bir tüyo
Her gün mutlaka yoğurt tüketelim ve yemeğe ilk önce salata veya yoğurtla başlayalım
Bu hafta deneyin mutlaka sonuç güzel olacaktır eminim
Kendimizi salmayalım, Yolun sonunda hayalini kurduğumuz kıyafetleri giyebilmek için ve uzun süreli mutluluk yaşayabilmek için, kısa süreli mutluluk veren üstelik sonrasında bizi pişman eden yiyeceklerden uzak duralım![]()
![]()
Hep birlikte göreceğiz inşallah canım lütfen motiveni hep koruBebekten dolayı çok giremiyorum ama yine de gayret edicem kaptanım. Çok motiveyim inşallah güzel eksiler görürüm yine cumaya![]()
Sen ye canım43 gündür yarını bekliyorum![]()