Doğuştan tansiyonum düşüktür dediğin gibi dikkatli olmak lazım kuzum.Bende bıraktım birde yesil cay tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkatli olmak lazim
Ne güzel.menu afiyet olsun
Dikkat et canım tansiyon nu da takip et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğuştan tansiyonum düşüktür dediğin gibi dikkatli olmak lazım kuzum.Bende bıraktım birde yesil cay tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkatli olmak lazim
Tatlım çok geçmiş olsun.Bende bugun ortopedi ye gidicem 1 aydan önce aldım 1 gün kala iptalettiler daha sonra yine aldım 15 gun sonrasina bakalım daha muane olucam da yeşil alan açacak el mikro cerrahisine bakalım ona ne zaman bulucam geceleri ağrıdan uyuyamiyorum bilekten kist var ölme dayan sizlanma bekle artik
Sağol canım ben 5 ay önce tendom çıkmasından ameliyat oldum dr dedi bi kist di aldirmasssan.agrin geçmez o da bize ait değil el mikro cerrahi si bakıyormuş tekrar ameliyat olucam.bileksiz siz duramıyorum bendeGeçmiş olsun gene bulmuşsun randevunu,bilekte olan o kistten bendede var ganglion kisti müdahale edilmedi kemiklerin arsındaymış ancak ameliyarla alınıyormuş oda.Ağrılar bendede var bilekik takıyırum bazen.
Ayne kuzumDoğuştan tansiyonum düşüktür dediğin gibi dikkatli olmak lazım kuzum.
Sağol canım benim iyi bari geçmiş o da sevindirici Allah bi daha göstermesin insalhhTatlım çok geçmiş olsun.Voltaren 25mg vermişti doktorum . Yıllar yıllar önce bileğimde eklem yerinde şişlik vardı sonra geçti.
El cerrahisi bakıyor zaten ameliyatıd onlar yapıyor,bana denilende kistin alındığı yere kasıktan yada başka bölgeden kemik alınıp o bölgeye konuyormuş.Sonrsı önemli tekrarlıyor bu kistler,bez sıkarken ekmek keserken bile resmen bğırıyorum yani.Sağol canım ben 5 ay önce tendom çıkmasından ameliyat oldum dr dedi bi kist di aldirmasssan.agrin geçmez o da bize ait değil el mikro cerrahi si bakıyormuş tekrar ameliyat olucam.bileksiz siz duramıyorum bende
Ayne kuzum
Sağol canım benim iyi bari geçmiş o da sevindirici Allah bi daha göstermesin insalhh
teşekkür ederim canımNescafe yerine Türk kahvesi daha iyi olurdu canım afiyet olsun güzel yine de![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun saracim...bir kehanetbir tabak salçalı makarna ve turşu yarın canına okuyayabilir.
![]()
Aynen belki bugünde izin alabilirdim ama babası bugünlük gönderim diyince gonderdikBurada işler böyle maalesef,kimin umurundaki senin hastalığın.
Geçmiş olsun oğlun nasıl şimdi,mecbur kalınca anneler çalışmaya devam keşke böyle olmasa.
Ahh yavrum...çocuğumu ateşler içinde bakıcıya bırakıp okula gittiğimi hatırladımÇalışan annenin zorundaliklari devam edecek. Bugünler geçecek , çocuklar nasıl buyuduklerini hatirlamayacak
Kaptanim zor gunlerini inşallah çabuk atlatırsın. Son günümüz zaten yarışmacılar bugünü kacamaksiz geçirsin yarına güzel eksiler alırız Allah'ın izniyle.
umit etmekten başka yapacağımız bir şey yok.
![]()
Sıkıntısız geçsin bugün kendini iyi hissetsinde hep iyi olsun evlatlarımız .Aynen belki bugünde izin alabilirdim ama babası bugünlük gönderim diyince gonderdik
![]()
Sakın böyle birşey yapma azda olsa bişiler yemeye gayret et lütfen.
Öyle yapayım. Yemeği de çok azalttım oda etkiledi sanırım :)Bende bıraktım birde yesil cay tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkatli olmak lazim
Kaptanım senin sağlıklı , güçlü olman lazım en çok bugünlerde. Ailenle kim ilgilenecek ? Artı olduğu için muhtemelen böyle düşünüyorsun emin değilim ama lütfen listene bir şeyler ekle. Aramız bozulmasın bak çok kızarım.
Yani kısır bulgur yemicen di mi
Tamam abla bi daha 3 3 bölüşelim bulguru.Yok kilolarını istemiyorum eksik ol yani ekside kal bebeğim
Bulgurumu ver yeterli![]()
Buralar da bozdu malesefBurada işler böyle maalesef,kimin umurundaki senin hastalığın.
Geçmiş olsun oğlun nasıl şimdi,mecbur kalınca anneler çalışmaya devam keşke böyle olmasa.
Çok geçmiş olsunBende bugun ortopedi ye gidicem 1 aydan önce aldım 1 gün kala iptalettiler daha sonra yine aldım 15 gun sonrasina bakalım daha muane olucam da yeşil alan açacak el mikro cerrahisine bakalım ona ne zaman bulucam geceleri ağrıdan uyuyamiyorum bilekten kist var ölme dayan sizlanma bekle artik
Bizimde pazar günü
Saol cnmAfiyet olsun canım tekrardan geçmiş olsun nasıl ufaklık şimdi
Geçmiş olsun abla
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gözün Aydın :)
Afiyet olsun abla