İşte böyle durumlarda keşke anneler evde kalıp babalar çalışsa diyorumDün çok yedim saglikliydi ama yine de sabah tartıda çok artı çıktım
Oğlumun ağrısı devam ediyor ama okula gonderdim
Psikolojik olarak iyi değilim
Menulere bakıp yorum yapamıyorum
Ben çalışmaya geldim oğlumu okula göndermek zorunda kaldım
Keşke çalışmayıp ona bakıyor olsaydım dicem ama çalışmakta yavrularım için, açıkçası çok kötüyüm duygusal olarak
Beni mazur görün lütfen
Eğer kaptanlığı devretmemi isterseniz devredeyim yoksa evvelki günkü gibi devam edelim
Hepinize iyi bir gün diliyorum
Mavi Takim kızları lütfen menulere dikkat edelim
Burada işler böyle maalesef,kimin umurundaki senin hastalığın.Ne kadar uzun
O vakte kadar ya hastalık ilerlerse
Geçmiş olsun oğlun nasıl şimdi,mecbur kalınca anneler çalışmaya devam keşke böyle olmasa.Dün çok yedim saglikliydi ama yine de sabah tartıda çok artı çıktım
Keşke çalışmayıp ona bakıyor olsaydım dicem ama çalışmakta yavrularım için, açıkçası çok kötüyüm duygusal olarak
Beni mazur görün lütfen
Eğer kaptanlığı devretmemi isterseniz devredeyim yoksa evvelki günkü gibi devam edelim
Çok çok üzüldümDoktor onayı verdi 3 hazirana randevu verdiler şaka gibi yaaa resmen,gitmeyecem zaten başka hastaneye bağlı tedavi yer, bna çok yakın oradan randevu alıp geidecem artık orasıda uzun tarihli verirse özel hastaneye bakacam artık.
Bu kadarını bende beklemiyordum açıkcası,diğer hstanelerdede durum aynışmış malesef.Çok çok üzüldüm
Hayat kalitesi düşük bir insana sekiz ay dayan denir mi
Ahh yavrum...çocuğumu ateşler içinde bakıcıya bırakıp okula gittiğimi hatırladımDün çok yedim saglikliydi ama yine de sabah tartıda çok artı çıktım
Beni mazur görün lütfen
Bakanlık Hastanesi'nde işlerin rast gitsin inşallah.Bu kadarını bende beklemiyordum açıkcası,diğer hstanelerdede durum aynışmış malesef.
Deniyor işte sen ben umurlrındamı acaba ne halin varsa gör işi,gözden randevu alamıyorum bide.
Bana yakın yürüme mesafesinde bakanlık hastanesi var oradan randevu aldım sabah 20 kasım oda,gideyim bakalım ne olacak hemde tedavi veren bir yer burası.
Canım afiyet olsun. Harika bir menü.8 kasım çarşamba
08,30
Sade americano
11.00
Duble Türk kahvesi
12.00
Tavuk tandır
Köz patlıcan salatası
Yoğurtlu köz biber
14.00
Sade Türk kahvesi
19.30
Izgara tavuk
Yanındaki mezelerden ve salata
Su:2.5 lt
Elhan
Geçmiş olsun canım. Geçen gün yeşil çayla normal çay arasında cok büyük fark yok demişti diyetisyenin biri. Bunların da hangi dediği doğru çözemiyoruz. Vücudunun tepkisini dinle sen. Kalori açığı oluşturmadan çaylar bitkiler çok da işe yaramıyor. Biberiye, mate, kiraz sapı, mısır püskülü hibiskus hepsini bıraktım.Aralıklı oruçla devam ediyorum dün tek öğün yaptım. Sabah aç karnına yeşil çay içinde istifra ettimsanırım mide asidini bozuyormuş. Mahvetti beni valla. Artık tok karnına içmeye çalışacağım
Geçmiş olsun kaptanım. Allah şifa versin. Bağışıklığıni güçlendirici önlemler al.Selam Kızlar günaydın dün çok yoğundum gelemedim hasta olacak gibiyim bir yandanHer yanım ağrıyor
Yok kilolarını istemiyorum eksik ol yani ekside kal bebeğimBol koşturmalı, bazen ağlamalı ama alışıyoruz sanırım. Güzel gidiyor
Teşekkür ederim
Ne demek abla veriyim tabi. Kilolarımdan da veririm hem. Yeterki sen isteinşallah abla âmin
Keyifli okumalar
Aynen ya ödem atma konusunda iyi diye düşündüm ama bana iyi gelmedi. Tok karnına artık içersem içerim. Tek öğünde çok yordu sanırım iki öğün ideal gibi Şuan benim için :)Geçmiş olsun canım. Geçen gün yeşil çayla normal çay arasında cok büyük fark yok demişti diyetisyenin biri. Bunların da hangi dediği doğru çözemiyoruz. Vücudunun tepkisini dinle sen. Kalori açığı oluşturmadan çaylar bitkiler çok da işe yaramıyor. Biberiye, mate, kiraz sapı, mısır püskülü hibiskus hepsini bıraktım.
Umarım rast gider yarın gidecem bakalım danışmadan bilgi alayım gene telefonla ulaşamadım .Bakanlık Hastanesi'nde işlerin rast gitsin inşallah.
Bende bıraktım birde yesil cay tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkatli olmak lazimGeçmiş olsun canım. Geçen gün yeşil çayla normal çay arasında cok büyük fark yok demişti diyetisyenin biri. Bunların da hangi dediği doğru çözemiyoruz. Vücudunun tepkisini dinle sen. Kalori açığı oluşturmadan çaylar bitkiler çok da işe yaramıyor. Biberiye, mate, kiraz sapı, mısır püskülü hibiskus hepsini bıraktım.
Ne güzel.menu afiyet olsunMerhaba herkese, dün yine uyuyakaldım.
menümü yazayım:
10:00
2 kaşık yulaflı, peynirli omlet, 1 bardak kefir
12:00
1 kupa kahve, 2 kare bitter çikolata
14:00
1 elma, 10 adet badem
18:00
1 büyük kase yoğurt
20:00
1 adet muz
Elhan yazarhanim35 blonde ambition
Dikkat et canım tansiyon nu da takip etAynen ya ödem atma konusunda iyi diye düşündüm ama bana iyi gelmedi. Tok karnına artık içersem içerim. Tek öğünde çok yordu sanırım iki öğün ideal gibi Şuan benim için :)
Bende bugun ortopedi ye gidicem 1 aydan önce aldım 1 gün kala iptalettiler daha sonra yine aldım 15 gun sonrasina bakalım daha muane olucam da yeşil alan açacak el mikro cerrahisine bakalım ona ne zaman bulucam geceleri ağrıdan uyuyamiyorum bilekten kist var ölme dayan sizlanma bekle artikUmarım rast gider yarın gidecem bakalım danışmadan bilgi alayım gene telefonla ulaşamadım .
Geçmiş olsun gene bulmuşsun randevunu,bilekte olan o kistten bendede var ganglion kisti müdahale edilmedi kemiklerin arsındaymış ancak ameliyarla alınıyormuş oda.Ağrılar bendede var bilekik takıyırum bazen.Bende bugun ortopedi ye gidicem 1 aydan önce aldım 1 gün kala iptalettiler daha sonra yine aldım 15 gun sonrasina bakalım daha muane olucam da yeşil alan açacak el mikro cerrahisine bakalım ona ne zaman bulucam geceleri ağrıdan uyuyamiyorum bilekten kist var ölme dayan sizlanma bekle artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?