İnşallah dengelenmiştir abla bu aralar maalesef hiç doymuyorumAfiyet olsun kaptanim. Akşam ogununle dengelenmiştir inşallah
Utanıp giderler inşallahYumurta yemeye mahkum bırakan yağlar utansın kaptanım
Afiyet olsun ablaİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
2 yumurta sarısı
Peynir
Domates
Ceviz
Akşam
1 kase dolusu etli kuru fasülye
Bol salata
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan yazarhanim35
Kolay gelsin canımBugün nobetciyim ve şu an hava -4 gösteriyor
Nöbetin sakin huzurlu geçsin Sibelim.Bugün nobetciyim ve şu an hava -4 gösteriyor
Pek yüzsüzdür benimkiler hep davetsiz gelirler ve bir türlü gitmek bilmezlerİnşallah dengelenmiştir abla bu aralar maalesef hiç doymuyorumNazara geldim galiba
Utanıp giderler inşallah
Afiyet olsun abla
Kendini kötü motive ettiğinin farkına var bundan vazgeç tatlım .Günaydın kızlar bu aralar hem uykuya hem yemeğe doymuyorum maalesefkaptan olmak bana yaramadı
Bu hayatta en çok imrendigim tiplerdir onlar.Teşekkür canım
Adam.seciyorsa gitsin yiyip yiyip kilo almayan insanlara gitsin lütfen rica ediyorum
Elhan Hocam oğlumu hastahaneye yatırdık
Yani ben takip ederim ama kaptanlığı devretmek istiyorum ilgilenemeyecegim oğlumun durumu iyi değil ama inşallah iyileşecek doktorlar öyle dedi
Maviş takım sizi çok seviyorum lütfen bırakmayın ve cuma gününe hepiniz eksi gelin olur mu?
Çok gerçmişle rolsun oğluna umarım bir an önce iyileşip güzel haberleri alırız senden ,geçecek bu günlerde çok daha sağlıklı olacaktır.Bağırsak dugumlenmesiymis kızlar yavrum 1 haftadan fazladır agri çekiyor
Çok teşekkürler sağol,bugüne randevu buldum öğlen gideceğim bakalım dr ne diyecek fizik için.En lezzetli yiyeceklerden biri bulgur herkese şişkinlik yapitor neden en sevdigimiz yiyecekler masum degiller
Acil şifalar canım fiziğin yararini gorursun geçmiş olsun
Kıyamam ona ben Allah Acil şifa versin kuzum nasıl dayanıyor kimbilir
Çok şükür ekürim randevu bulmana çok sevindim. Kalbim doktorda senle olacak. Güzel bir plan yaparlar inşallah.Çok gerçmişle rolsun oğluna umarım bir an önce iyileşip güzel haberleri alırız senden ,geçecek bu günlerde çok daha sağlıklı olacaktır.
Çok teşekkürler sağol,bugüne randevu buldum öğlen gideceğim bakalım dr ne diyecek fizik için.
Sorma çıtırım şoklardaydım zaten ilk denemede buldum,son kararı dr verecek gene ne diyecek bilmiyorum.Çok şükür ekürim randevu bulmana çok sevindim. Kalbim doktorda senle olacak. Güzel bir plan yaparlar inşallah.
O baloncuklar gidecek inşallahSorma çıtırım şoklardaydım zaten ilk denemede buldum,son kararı dr verecek gene ne diyecek bilmiyorum.
İnşallah canımcım faydasını göreyimde bakalım artık ne olacak,çok sağol ekürimO baloncuklar gidecek inşallah. İyi olacak hastanın beline iyi doktor gelirmiş. Saglik bulmani dilerim.
İnşallah seviyelerin sonunda ilaçlardan kurtulmak nasip eder rabbim. Ben de aldım ama başlayamadım tatları çok kötü içesi gelmiyor insanınKızımdaydım bugün pek girmedim sayfaya
İyi gidiyor hamdolsun, arada apaform kullanıyorum, düzenli deyil, iksir de içmek istiyorum, saatleri ayarlayamadım, spirulina da düzensiz kullanıyorum
3 defa ilaç kullanınca takviyeleri ayarlayamadım
Onu da sevmeyen tek kişi benim galibaBizimkiler kokoreç isteyecek
Ben geldiiimm,küsme ama sennnHele bakın kim gelmiiiiiiiiiiiş
Ben küsüm sana
ozlemon a da küsüm
Teşekkür ederim.
Artık buradayım dersen belki küsmem.
Gruptan birinin olduğunu düşünmüyorum ablacım iş yerinde bir kız var onun çok nazarı değiyor bana muhtemelen oPek yüzsüzdür benimkiler hep davetsiz gelirler ve bir türlü gitmek bilmezler
Nazara gelince haklısın hepimizin gözü kaldı eksilerde .Masallah dedik ama yetmemiş kaptanım. İndigin yeri koru en azından. Sonra güçlenir hücuma geçersin.
Uykuya doyamıyorum ki bıraksalar 7/24 uyurumKendini kötü motive ettiğinin farkına var bundan vazgeç tatlım .Uyku ve yeme isteği temel ihtiyaçlar. Aciktiginda sağlıklı bir şeyler ye. Vakit buldukça da uyu. Uyumak sağlık güzelliktir. Akıllı saatin varsa uyku kalitene bir bak. Ram uyku hangi aralikta...Zirvede kalmak kolay değil. Ara sıra bunlar olacak. Sonra duzelecek. Moral bozmak yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?