- 30 Ocak 2013
- 29.374
- 43.875
- 798
Afiyet olsun abla gıdaklamazsın umarım7 Kasım
11.00 Yulaflı , bol sebzeli omlet , yeşillik
13.00 Kahve
16.00 Kahvaltının aynısı yani kalan yarısı ( beş yumurtaliydi)
İki litre su
yazarhanim35
Afiyet olsun kaptanim. Akşam ogununle dengelenmiştir inşallah7 kasım salı
8.30
Sade Amerikano
10.30
Amerikano
12.30
Aktif karbon ekmekli hamburger
Ayran
14.00
Sade Türk kahvesi
Sade soda
19.00
Bir kase domatesli şehriye çorbası
Bir kase haşlanmış karnabahar salata
5 yk et sote
3 yk yoğurt
20.20
Bir tane mandalina
Su:2.5 lt
Elhan
Maalesef tüm ofis gidiyordu ve hayır diyemedim öğlen ayak uydurmak zorunda kaldım
Yumurta yemeye mahkum bırakan yağlar utansın kaptanımAfiyet olsun abla gıdaklamazsın umarım
Bizde de yarın aynı durum hakim. Et döner isticek kızlar..Sorun şu ki ben et döner sevmiyorum.Yarın okulda hep birlikte yemek isteyeceğiz. Yan cizsem olmayacak. Cizmesem olmayacak. Kara kara yarını düşünüyorum.
Bizimkiler kokoreç isteyecekBizde de yarın aynı durum hakim. Et döner isticek kızlar..Sorun şu ki ben et döner sevmiyorum.İstenilen yerde et döner lahmacun ve pide var. Bir kere lahmacun ile eşlik etmiştim fakat onu da çok beğenmedim. O yüzden kızlara sandviçim ile eşlik edeceğim Ben bu şekilde atlatıyorum darısı sizee
Rabbim şifa versin, size de güç, kuvvet versinElhan Hocam oğlumu hastahaneye yatırdık
Yani ben takip ederim ama kaptanlığı devretmek istiyorum ilgilenemeyecegim oğlumun durumu iyi değil ama inşallah iyileşecek doktorlar öyle dedi
Maviş takım sizi çok seviyorum lütfen bırakmayın ve cuma gününe hepiniz eksi gelin olur mu?
Kızımdaydım bugün pek girmedim sayfayagezegenfeza nasıl geçti günün. Apaform veya başka ürünlerden kullanıyor musun?
En güzeli Karatay usulü beslenmeNe yapıp ne edip benim sağlıkla kilo vermem gerekiyor. Gerçekten hem bacaklarım çekmemeye başladı hemde görüntü olarak hoş değil
Diyetisyenle yapamadım. Uyamıyorum listeye ben.
Var mı öneriniz
Benle de iyi değil arası ama işte her gün ne yapsam diye şaşırıyorum artık
Saol abla
+2kg aklimi aldi malesef hafif gecmeliydi abla
2 yaş sendromu lohusa elcom el kadar bebe oyy elcom kıyamam sana bennherşeyin bir zorluğu var aman olsunda geçici süreçler bunlar
Aynen hayalim böyle olunca güne pozitif başlıyorum
Oh mis kurufasukyeye aşığım ama vucudumla anlaşamıyor bu meletafiyet olsun cnm harika tabaklarin
Ah kuzum ben toparladım da senin sıkıntıların varmış
Çok üzüldüm cnm rabbim şifasını versin
Ah kuzum benim ya nasil dayandı yavrum insallah doktorlar hemen tedavi edip rahatlatıyor çok çok geçmiş olsun tekrar cnm iyi haberlerini bekliyorum
Buna artık bende şaşırmıyorum
Çok geçmiş olsun canım.Acil sifalar dilerim. Kararı Elhan verir tabi ki ama benim şahsi fikrim şu ; önemli olan cuma seçmeleriydi ve emek verip yaptın. Sonra ki ikinci önemli gün pazartesi bildirim ve transferdi ve o günüde çok güzel yönetip ,hatta kilo verip başarıyla tamamladın. Zaten önemli günleri başarıyla bitirmiş haftayıda yarılamışsn, kazanacağız gibi görünüyor ve bu emeğin heba olmasın ve biz seni destekleyelim canım kaptanlk sende kalsın biz seni idare ederiz , bu hafta senin hakkın diye düşünüyorum. Hem de Şu geçirdiğin zorlu günlerde cuma şampiyonluğu sana bir nebzede olsa morel vermiş olur.
Çok geçmiş olsun. Yavrucuk nasıl dayanmışNasıl bir tedavi uygulanacak kaptanım? Allah yardımcıniz olsun.
Allah kolaylık versin canım. Bu durumda düşünme kaptanlığı . Güzel haberlerini bekliyoruz hocam.
@s i d e l y a
@flziso
Nergis 35
@Aomine Daiki
@MUCIZE
Mthn83
@sudansebep
@blonde ambition
TemelinSafinazi
@Ysmnondr
Mavi takımın sevgili yarışmacıları bu akşamdan itibaren hepiniz takım kaptanısıniz. Bir sıkıntı olduğunda yaninizdayim. Birbirinize desteklerinizi esirgemeyeceginizi biliyorum. Menü bildirimlerinde sadece beni etiketleyin.
Teşekkür ederim.
En lezzetli yiyeceklerden biri bulgur herkese şişkinlik yapitor neden en sevdigimiz yiyecekler masum degiller
Acil şifalar canım fiziğin yararini gorursun geçmiş olsun
Kıyamam ona ben Allah Acil şifa versin kuzum nasıl dayanıyor kimbilir
Çok çok geçmiş olsunbizi düşünme idare ederiz
Canım gaz vererek gozlemli sisiriyorlar. İnşallah operasyona gerek kalmaz. Onla geçmiş olsun,
Sagolun kızlar inşallah cumaya kadar gelecegimGeçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.
Ay nefret ediyordum bu kelimeden hocam
Afiyet olsun kankacim.
Teşekkür canımAdam seçiyor ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?