Ne bileyim. Ben uyumuyorum ama uyuyanlara iyi geceler diyeyim dedim.Uyumayacağın yere niye iyi geceler dersin acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim. Ben uyumuyorum ama uyuyanlara iyi geceler diyeyim dedim.Uyumayacağın yere niye iyi geceler dersin acaba
Amin canım, bende E grubundayımÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Ben de grupla başladım kaçıncı gruptasınız ben detoks E grubundayım.
Ben de yeni girdim hatta kk.ya telefon ettimSelam kızlar bir ara sayfaya giremedim kapandı mı acaba kk diye düşündüm![]()
Ooo yakıyorsun
Olsun canim yine de eksi. Bu arada kayısı çayı bana çok iyi geldi deneyebilirsin
Üzdu
Çok degil canim yine de cumaya gider insallah
Oooo güzel bir eksi dahaŞuan ancak girebildim. Sayfada hepimizin bildiği gibi bu gün sorun var malesef.
TemelinSafinazi çok tebrik ederim
anladığım bu hafta ki kaptan sen olacaksın
Elhan
Beth18
Ozzybal
Cuma: 74.4
Pazartesi : 73.9
Fark : -500 gram
Eskilerden pek kimse yok kuzum...Elhan abla eskilerden kimse yok mu isim mi değiştirdiler acaba. Son sayfalara baktım ama hiç tanıdık göremedim.
Mısır patlağı adam seçiyor güvenme kaptanım.Kızlar insatgramda bir diyetisyen 4 besini kisitlamadan yiyebilirsiniz demiş
Yağsız ve tuzsuz misirpatlagi
Salatalık
Mantar
Erik
Diğerlerini anlarım da mısır patlagindan emin degilim