Stresini aldıysa şifa olsunyazarhanim35 Elhan bugün öglen tavuk dünyası şefin tavasıni yedim akşam mangal yaptık üstüne tatlida yedim stresli bir andaydim yemekle sakinlestirdim sanırım kendimi yarın +2 kg ile gelebilirim üzgünüm regl de olamadim hala siskinlik var cumaya toparlarım umarim
Pazar günü çiğköfte tehlike ama sana ne yapacağını kestiremeyiz kaptanım.5 kasım pazar
12.30
Sade Türk kahvesi
13.30
İçerisinde 3 dilim hindifüme ve kaşar var omletin
Eki Görüntüle 3330154
Ek olarak şekersiz çay
17.00
Yarısını yedim
Eki Görüntüle 3330155
20.00
5 sıkım çiğ köfte ( büyük değildi )
Bol marulla yedim
Su: 2 lt -2.5 a tamamlarım
Beth18 Elhan
Nasıl istersen canım. Cuma takımlara girebilirsin. Yarın ilk bildirim yaparsan ne durumda olduğuna bakarız. Günlük menülerini görelim ,cumaya kadar bir düzen oturmuş olur. Hayat telaşı devam ederken kilolar yerinde saysa veya gerilere gitse ama olmuyor. Bir şekilde kontrolü ele almamız lazım.Sağolasın
Çocuklar, okulları derken vaktim olmuyor eskisi kadar. Ahmet Apa'nın parogramına niyetlendim tekrar bakalım bu sefer inşallah tamamına erdirmek nasip olur.
Yarın sabah mı kilo bildireyim ben Cumadan Cumaya mı bildiriliyor.
Şifa olsun bitanemİnşallah canım. Yarından itibaren daha da sıkıyoruz
Eve yeni girdim hocam. Çocukları banyo yaptırdım. Çayı koydum.
Olurum olurummNapim kiz anca fırsat bulabildim hem hala burdasın bana destek motivasyon ol işte
Bakalım ablaO senin hoslugun tatlımuzaklara gitme kuşum
İnşallah cnmKaptan da istikrarı bozduBir şey olmaz kuzum toparlarsın
Teşekkür ederm ablacım sabah göreceğiz iştePazar günü çiğköfte tehlike ama sana ne yapacağını kestiremeyiz kaptanım.
Afiyet olsun.
Önemli olan tamamen vazgeçmemek canımİnşallah cnm
Evet 37. gün bu gün ama bacağımda sıkıntı vardı hiç yürüyüş yapamadım. Ondan mı yoksa bulguru mu çok yedim bilmiyorum 5 kilo gitti. Siz de mi yapıyorsunuz.Başladın mı canım, nasıl gidiyor
Tamamdır abla yarın başlarım inşallahNasıl istersen canım. Cuma takımlara girebilirsin. Yarın ilk bildirim yaparsan ne durumda olduğuna bakarız. Günlük menülerini görelim ,cumaya kadar bir düzen oturmuş olur. Hayat telaşı devam ederken kilolar yerinde saysa veya gerilere gitse ama olmuyor. Bir şekilde kontrolü ele almamız lazım.
Afiyet olsun hocam5 Kasım
9.30 Meyveli yulaf lapası
11.00 omlet bir yumurta kadar , peynir , marul
13.00 Kahve
15.30 Dört kaşık mercimek yemeği , bir servis kaşığı et sote, ayran
yazarhanim35
Bende bilmiyorum bakalım deneyeceğimEvett ya kinoa kısırı çok meşhur buara okadar güzel oluyormu bilemedim
Off işte bu
Himm yani ben senden Bi ankara diye duymuştum diye hatırladım da ondan sordum hocam. Evet ya böyle insana Bi sorumluluk yükleniyor sankiBeth hocam maşallah alintilarina kaptanlığın hakkını vermişsin
Eş ailesi Ankara'da yaşıyor bir ayağımız da orada kaptanım.
Menüm kalem olarak az görünüyor ama bayağı doyurucuydu. Çeşidi artirirsam mide sıkıntısı yaşıyorum. Ara öğün o yüzden yok bende. Bazen meyve yiyorum o kadar.
Ne yaptın de bakalım :)Ben bir şeyler yaptım offfff
Bugün zaten var bende bi tuhaflık olmamışım ben bugün
Sağol tatlım .
Hocam bu ne harika bir menüdür böyle
Evet kaptancığım o hafiflik çok mutlu ediyor.Amin işlh emeğimizin karşılığını alalım.
maşallah çok güzel menü olmuş. Elhan hocam ile ikinizin menüsüne bakınca ben kendimi çok yemiş hissettim şuan Bolll... eksiler getirsin
Tamam şekerimÜslubunuza ayar verene kadar bana yorum yapmayınız. Eğer muhabbet bu şekilde devam edecekse hiç yorum yapmayınız.
Çok güzel menü canim
Valla çalışkan öğrenci14:00 Kahvaltı = 2 haşlanmış yumurta, 5zeytin, 1 dilim kaşar, 5 kaşık salata , 1dilim çavdar ekmeği
Ara: yarım yeşil elma, kahve ile 2kare bitter
19:00 Akşam= diyet kapuska +yoğurt
Bitki çayları içildi, 2 saat spor yapıldı
- 30 dakika koşu bandı
- 1 saat kondisyon bisikleti
- 30 dakika plates
Elhan Beth18 @Ozzybal @sibel_84
Evet ya baya şanslıyım sankiTam tekmil hazırız komutanım
Harikasın örnek bir pazar menüsü. Kaptanın çok şanslı.
Yok canım inşallah eksi cikarsin
Karışık ama protein ağırlıklı sanki inşallah eksi gelirsinBugün saçma bı menüm oldu. Aslında şu japon şeyini yapacaktım ama pek olmadı.
Bol kacamakli oldu
Sabah cappucino içtim (tamamen meraktan çok sekerliymis siz içmeyin)
Öğlen 11 gibi 3 yumurta küçük mandalina(başka bir yumurta diyetinde asitli şeyler yemek gerekli diye duymuştum)
3 gibi komşum sebzeli pizza yapmış avuç içi kadar ondan
Şimdi 2 yumurta süt küçük muz
1200 kal gibi bişi yapıyor. İnşallah yarın eksik gelirim
Beth18 @kayipdunya
Afiyet olsun rakibem5 kasım pazar
12.30
Sade Türk kahvesi
13.30
İçerisinde 3 dilim hindifüme ve kaşar var omletin
Eki Görüntüle 3330154
Ek olarak şekersiz çay
17.00
Yarısını yedim
Eki Görüntüle 3330155
20.00
5 sıkım çiğ köfte ( büyük değildi )
Bol marulla yedim
Su: 2 lt -2.5 a tamamlarım
Beth18 Elhan
Canim özel değilse paylaşmak ister misin? İnşallah geçer ve rahatlarsinyazarhanim35 Elhan bugün öglen tavuk dünyası şefin tavasıni yedim akşam mangal yaptık üstüne tatlida yedim stresli bir andaydim yemekle sakinlestirdim sanırım kendimi yarın +2 kg ile gelebilirim üzgünüm regl de olamadim hala siskinlik var cumaya toparlarım umarim
Denersen söyle banadaaAfiyet olsun hocam
Bende bilmiyorum bakalım deneyeceğim
Off işte bu
Himm yani ben senden Bi ankara diye duymuştum diye hatırladım da ondan sordum hocam. Evet ya böyle insana Bi sorumluluk yükleniyor sanki
Ne yaptın de bakalım :)
Tamam şekerim
Çok güzel menü canim
Valla çalışkan öğrenci
Evet ya baya şanslıyım sanki
Yok canım inşallah eksi cikarsin
Karışık ama protein ağırlıklı sanki inşallah eksi gelirsin
Afiyet olsun rakibem
Canim özel değilse paylaşmak ister misin? İnşallah geçer ve rahatlarsin
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?