Biraz geride durmak istedim abla sadece izledim dün . Hersey yolunda abla.Dilimine bayıldım.Dun geç saatlerde paylaşımlarını gördüm. Etiket de yoktu . Özellikle seni aradım. Her şey yolunda mı kuzum? Sayfalarda seni göremeyince huzursuz oluyorum
Uzaktan nasıl görünüyorumBiraz geride durmak istedim abla sadece izledim dün . Hersey yolunda abla.
Yürüyüşten döndüm, ama biraz adim eksiğim var, akşama kadar tamamlayacagim, senin de spor bilgilerini bekliyorumHarikaaasıınnn Enerjiiiii hadi bakalım ben de güzel spor yapacağım ve bitirip yazınca seni etiketliyeceğim.
Meyve nihayetinde canım akşam yemeğinde ki yoğurdu kısıp tek ara öğüne düşürüp hem bir anda vücuda giren şekeri yoğurtla tolere edebilirsinBilmem önceden hiç dikkat etmedim canim ama yapar mı acaba diye sordum. Aa görmediğim bir yorumun mu oldu canım eğer öyleyse bilerek yapmadım kusura bakma
Ayyy ama zaten kalori bombası bu böyle tahinle daha da kalorili olmaz mı canim? Ama bir öğün yerine öyle yapılabilir sanki di mi? Mesela öğle yemeği yerine . Tarif çok güzel kaydettim simdi
Yok ne kusuru belki ben etiket yapamamış indir.Bilmem önceden hiç dikkat etmedim canim ama yapar mı acaba diye sordum. Aa görmediğim bir yorumun mu oldu canım eğer öyleyse bilerek yapmadım kusura bakma
Ayyy ama zaten kalori bombası bu böyle tahinle daha da kalorili olmaz mı canim? Ama bir öğün yerine öyle yapılabilir sanki di mi? Mesela öğle yemeği yerine . Tarif çok güzel kaydettim simdi
Göndereyim gelsin EnerjiiiiiiiSelamlar kızlar bugün off gunundeyim bi o kanepe bi bu kanepe miskinlik yapıyorum bana bi enerji lazım enerjiiiıi
Sıkıntıdan bende buraya sariyorum. Gelene geçene laf atiyom kimse kızmaz inşallahSelamlar kızlar bugün off gunundeyim bi o kanepe bi bu kanepe miskinlik yapıyorum bana bi enerji lazım enerjiiiıi
Temizlikci gelene kadar böyle devam edersen zaten temizlikci gelince bakıp ellerine sağlık çok güzel olmuş , o zman ben direk paramı alıp gideyim diyecekSıkıntıdan bende buraya sariyorum. Gelene geçene laf atiyom kimse kızmaz inşallah
Yatak odasının duvarları ve dolabını siliyorum. Gelgit daha bir duvar sildim. Bı yandan çamaşır yıkanıyor. Perşembe temizlikçi gelecek. Yavaş yavaş oralarida yapsam mı diye düşünürken bı odada yıkılıp kaldığımı fark ettim
Aldım kabul ettim teşekkürlerGöndereyim gelsin Enerjiiiiiii
Sanada lazım canım kolay gelsinSıkıntıdan bende buraya sariyorum. Gelene geçene laf atiyom kimse kızmaz inşallah
Yatak odasının duvarları ve dolabını siliyorum. Gelgit daha bir duvar sildim. Bı yandan çamaşır yıkanıyor. Perşembe temizlikçi gelecek. Yavaş yavaş oralarida yapsam mı diye düşünürken bı odada yıkılıp kaldığımı fark ettim
Yok ver şu bezi diye azarlar kesinTemizlikci gelene kadar böyle devam edersen zaten temizlikci gelince bakıp ellerine sağlık çok güzel olmuş , o zman ben direk paramı alıp gideyim diyecek
Yok ver şu bezi diye azarlar kesin
Çok emredici bı temizlikcim var
Sağol canımSanada lazım canım kolay gelsin
Yok izlemedim. Benim boy ondan uzun. Elime bezi verdi senin boyun uzun şurayı sil bakayım dedi. Çıktım sildimGüldür güldürde bunu yapmışlardı izledin mi çok komikti temizlikciyle çalışabilmek için herkes sırada o da bin nazla geliyor ve emredip duruyordu
Kadın yönetici ruhlu demek kiYok izlemedim. Benim boy ondan uzun. Elime bezi verdi senin boyun uzun şurayı sil bakayım dedi. Çıktım sildim
Sonra sen orayı yaparken ben banyoya geçiyorum dedi
Annemle temizlik yaptığım zamanlar aklıma geldi
Bir sefer çıktı ama anormal birşey görmedim. Çok detaylı incelemedim açıkçasıKadın yönetici ruhlu demek kiyönetmek istiyor Çocuk ne yaptı canım çıkarabildi mi ?
Çok sevindim .Bir sefer çıktı ama anormal birşey görmedim. Çok detaylı incelemedim açıkçası
Bağırsak hareketleri olması rahatlaci şuan için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?