- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
aynen öyle doğru söylüyorsun canımValla yemeği seven biri olarak ben çözümü böyle buldum :) çünkü sonu gelmiyor
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?Merhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Canım çok geçmiş olsunşu an nasıl
Huzursuz değil bekliyorum teşekkür ederim hepinizeÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl ?
Afiyet olsunkahve saatim
Afiyet olsun ablaMenümü yazıp telefonu şarja takmam lazım
Kahvaltı 12:00
Bir avuçtan az ceviz
Eisberg
Peynir
Akşam
Bir avuçtan baya az ceviz
3 kupa kahve
Su inşaAllah 1,5 lt ye yaklaşır
Elhan yazarhanim35
Afiyet olsun canımSabah serpme kahvaltı ekstra olarak sucuklu yumurta
Öğlen 1 fincan tarcinli Türk kahvesi
Kahveden 2 saat sonra 2 dilim ananas
Akşam fırında tavuk patates yedim salata ile. 3 litre suyazarhanim35
Afiyet olsun
Afiyet olsun4 Kasım cumartesi:
11:00
2 haşlanmış yumurta
1/2 simit
2 dilim peynir
14:00
1 muz
17:00
1 tabak pırasa yemeği
1 tabak yeşil mercimek çorbası
2 litre su
Elhan yazarhanim35 blonde ambition
Hayalcim sen de çok tatlı bir bacisin geldiğin günden beri güleryuzunu hiç asmadinYaaa abla çok tatlısın maşallahsempatik ablam benim
Çesmi Nigar hanımTünaydın kızlar bugün bayağı geç uyandım ben
Characim sağlıklı kilo verirken elimizden geldiğince hamur işlerinden vazgecsek daha iyi olacak. Koruma kilona gectiginde porsiyon kontrolü yaparak yiyebilirsin tabi.Evetneden ki
Değişik bir seviyedeyiz demek ki...menun oldukça azalmış tatlım.Menümü yazıp telefonu şarja takmam lazım
Kahvaltı 12:00
Bir avuçtan az ceviz
Eisberg
Peynir
Akşam
Bir avuçtan baya az ceviz
3 kupa kahve
Su inşaAllah 1,5 lt ye yaklaşır
Elhan yazarhanim35
Afiyet olsun annem
Saol ablaAfiyet olsun annem
Korkma endişelenme yavrum.Bilmiyorum canım bekliyorum hala
Altın yumurtlayacak benim oğlum
Bilmem önceden hiç dikkat etmedim canim ama yapar mı acaba diye sordum. Aa görmediğim bir yorumun mu oldu canım eğer öyleyse bilerek yapmadım kusura bakmaKaptanım beni de gör beni de
Sebze olarak şişkinlik yapıyor mu normal de
Ayyy ama zaten kalori bombası bu böyle tahinle daha da kalorili olmaz mı canim? Ama bir öğün yerine öyle yapılabilir sanki di mi? Mesela öğle yemeği yerine . Tarif çok güzel kaydettim simdiBeth18 ben o hurmayı yerken 2 yk yoğurdu krema gibi pütürsüz olana kadar çırpıyorum canım magnolia kupuna altına yoğurdu üstüne iyice ezilmiş cennet hurmasını onun üstüne de azıcık tahinle kırık ceviz atıyorum o kadar güzel oluyor ki
Dilimine bayıldım.Saol abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?