İki sezon dizi kahramanlari ile yaşayınca akraba ziyareti yapiyormusum gibi oldu.Sagol canim
Evet güzel oluyor ve vücut baya yağ yakiyor
Ne kadar az yemişsin
Afiyet olsun canimcim
Tabi ki yediklerinde özgürsün ama biz burada koca popislerinizi eritmek için birbirimize yorum yapiyoruz
Ay evet insallah hayırlı olur zayiflqrim yani sağlıkla zayiflarim şok diyet yapıyorum sonrasında daha çok kilo alıyorum hocam böyle daha iyi olacak gibi
Yaa ne güzel Bi dizi setine gitmişsin
Afiyet olsun kaptanım.Sabahki yediklerim
Ezilmiş olan Trabzon hurması marketten aldım ama ezilmisti ben de hemen yiyip curumeden dedim
Sonrasında 3 lokma çocuklardan kalan cikolatali yufkali ekmek vardı onu yedim
Fezom bu sabah bana da bir şeyler oldu. 9 gibi midem kazındı. Yulaf lapası yaptım içine meyveler , ceviz badem koydum çok güzeldi. Sonra eşime kahvaltı hazırladım hâlâ masadayiz yarım bir kahvaltı daha yaptım çünkü yine acıkmıştimÇok acıktım, ilk defa
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm çocuk nasıl ? ne yutmuşMerhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Bilmiyorum canım bekliyorum halaGeçmiş olsun canım. Çok üzüldüm çocuk nasıl ? ne yutmuş
Hadi bakalım gelsin eksiler
Insallah mükafatını görürsün canimOruç olması kendimi kontrol etmem konusunda bana çok iyi geldi. Çünkü yiyecekleri ayarlamakta hep zorlandım. ara ara bişey olmaz diye atıştırdığım şeyler çok fazlaymış bunu farkettim. Birde vücut alışsa çok daha iyi olacak diye düşünüyorum :) Pazartesi başladım ben. Bir hafta olacak yani Şuan iyi gidiyor gibi:)
Çok güzel hocamİki sezon dizi kahramanlari ile yaşayınca akraba ziyareti yapiyormusum gibi oldu.Oyuncular tatildeydi ama yine de o havayı solumak güzeldi canım ..
Sagolasin canimAfiyet olsun kaptanım.
60' lar Ligi Kilo 70' ler Ligi Kilo @Chara- 60.7 Elhan 70.6 @Jasminium84 63.0 @sibel_84 72.45 Mucizemsn 63.45 blonde ambition 74.4 @Nergis 35 64.1 @Ozzybal 74.75 @flziso 64.6 @Hayalkuran 76.8 @Jou 65.0 Ellssa 77.2 @menekse_kokusu 65.9 @yazarhanim35 77.3 Beth18 66.3 @s i d e l y a 66.75 @TemelinSafinazi 68.35 @Aomine Daiki 68.55
80' ler Ligi Kilo 90' lar Ligi Kilo gezegenfeza 81.1 @60kiloyum 91.1 ZincirKirma 81.35 @Efenin_Annesi 95.1 Mthn83 81.9 Tutku44 83.7 Ysmnondr 84.1
Geçmiş olsun canım ya nasil küçükMerhaba kızlar gelemedim
Dün akşamdan beri hastaneyle uğraşıyoruz. Benim küçük biseyler yutmuş. Kusma karın ağrısı ile acile gittik onlar da bizi cerrahiye sevk etti. Sabah kalkıp çocuk cerrahiye gittik. Cikima yakın dedi. Sabah beri bekliyoruz hala çıkan yok
Valla yemeği seven biri olarak ben çözümü böyle buldum :) çünkü sonu gelmiyorben de sabahı kaldırdım ama arada yiyorum. bazen de akşam yemeğinden sonra ara yapıyorum yine. onları da kaldırsam çok iyi olacak
Afiyet olsun canımSabah serpme kahvaltı ekstra olarak sucuklu yumurta
Öğlen 1 fincan tarcinli Türk kahvesi
Kahveden 2 saat sonra 2 dilim ananas
Akşam fırında tavuk patates yedim salata ile. 3 litre su@yazarhanim35
Sağol canım görüntüde iyi bekliyorumGeçmiş olsun canım ya nasil küçük
Tamam ablacım inşaAllahDurum daha da vahim olmadan kontrol altına alman lazım kuzum. Yağlar katilastikca yakmasi zor oluyor.Yarin aç karnına ilk bildiriminle kilona bakalım. Cuma günü de istersen takımlarda istersen hazırlıkta baslarsin inşallah.
Kaptanım beni de gör beni deKızlar Bi soru size akşama haşlanmış brokoli ve karnibahar yersem beni sisirir mi? Yani karnibahar öyle yapar mı?
Çocuklar iyiler miTamam ablacım inşaAllah
Başkasına benzettim o zaman .O kişi 18 yaşındaydı canım sen Küçük değilmişsin benimle aynı yaştasın ben de 35'im. Boyuna 54 kilo gerçekten çok güzel olur ve hedefe çok yakınsın zaten 6 kilo versen yetiyor sana ne güzel.Mantı kilo aldırmaz. Mantının miktarının çokluğu ve diyette yediğiniz zaman aralığı kilo aldırır. Tabaklarca yersek ve geç saatte yersek gibi. Aslında bu her besin için geçerli. Yediğim miktar sadece küçük bir kase. Diyette kısıtlama değil de porsiyon kontrolü yapmak hem sürekliliğe destek olur hem mahrum kalmayız sevdiğimiz yiyeceklerden. Kısıtlama daha çok diyeti bıraktığımızda o yiyeceğe saldırmamıza ve sürekli başa dönmemize neden olur görüşündeyim.
Yaşım 36 boyum 160 hedeflediğim kilo 54
Süper olmuş ne güzel pazartesi kesin tartıda çok güzel şeyler göreceksinVakit bulamadım, akşamki cevizleri ayaküstü hazırlanırken yedim
Çok isterim, benim de dikkatimi çekmişti kilolarımızın aynı olduğu, ben bu hafta 1.5 kiloyu göndermeyi planlıyorum.
Dun misafirim vardi giremedim, ama bugünden sonra gayet müsaitim. O zaman etiketlerime seni de ekliyorum.
Bugün tek öğünlü bir beslenme yapacağım, ama daha sebze mi ya da başka bir şey mi olsun belirlemedim.
İyiler abla hamdolsun. Aynı devam kıskançlık, sinir ve ağlama krizleriÇocuklar iyiler mi
Kıskançlık durumu oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?