Canım vazgeçemiyorsan sağlıklı ekmek yemeye özen göster inşallah.Abla napuyım ya aç hissediyorum kendimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım vazgeçemiyorsan sağlıklı ekmek yemeye özen göster inşallah.Abla napuyım ya aç hissediyorum kendimi![]()
Tam buğday ekmeği yiyorum ablaCanım vazgeçemiyorsan sağlıklı ekmek yemeye özen göster inşallah.![]()
Bazılarını görüyorum. Dışarıdan takip edilme oranımız çok fazla.Ablaaaa kimlerin ziyaretçi olduğunuda görebiliyor musun baribaya merak ediliyor heralde
Çok şükür tatlım.Tam buğday ekmeği yiyorum abla
Merak ediliyoruz ablaBazılarını görüyorum. Dışarıdan takip edilme oranımız çok fazla.Bu arada 105 olduk
![]()
Bir yüreğe bile dokunup olumlu sonuçlar alıyorsa doğru yoldayız demektir tatlim.Merak ediliyoruz ablaYakında dahada çoğalır sayımız belki
![]()
Kızlar menüler nerede menüler elhan abla dışında menü etiketleyen olmadı
Geçmiş olsun Fulyacim.bugün dolaştım. azcık da alışveriş. ama dönerken başıma ağrı girdi. sonra da kötü birşey oldu. başım hala ağrıyor gerginim![]()
saol canımGeçmiş olsun Fulyacim.![]()
Sirani bekle önce@Jou-Hayal sizden korkulur
Kızlar geceden beri tüm kirli çamaşırlarımı ortaya döktürdünüz yahu hayatımın yarısın anlatmışım
Artık menümü yazayım yeter
MENÜM
14:00 Kahvaltı = Sucuklu yumurta, kaşar, 2 zeytin, 2dilim Çavdar ekmeği, şekersiz çay
Ara = kahve içerken 2 kare bitter
Akşam = 1 kase tarhana, 2 köfte, 1dilim çavdar .
Elhan Sibelle önümüzden çekilip 60'lar ligine geç hemen hadi
Önümde sadece ikiniz varsınız aayyyy gidiyoruuuzzzz
Beth18 Hocam kaptanım sporda yapıcam birazdan